Meny Stäng

[FM22] Styrkeprovet
 
Share:
Notifications
Clear all

[FM22] Styrkeprovet

60 Inlägg
6 Users
50 Likes
2,585 Visningar
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Vi inledde starkt, visst vi gjorde ett par rätt dåliga förluster men vi hängde på i den ”normala” toppen. Jag säger ”normala” för Solihull Moors verkade ha besökt ett vägskäl vid midnatt, förutom det oavgjorda resultatet vi tvingade dem till så var det uteslutande vinster tills tionde omgången när de återigen spelade lika.

Att vi vågade lita på Jack Page i buren verkar ha gett resultat, då han presterat mycket bättre både på matcherna och träningarna. Solihull tappade något i ligan, men är alltjämt etta, och vi samt ett antal andra klubbar kunde minska avståndet.

Ut:
 D/WB/M/AML Damian Roberts, 18år, Lån, Curzon Ashton
 D/WBL David Daws, 18år, Lån, Barrow
Kommentar: Bägge dessa herrar lånas ut för att få speltid, kommer förhoppningsvis att utmana om en startplats nästa år.


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 3 – Andra tredjedelen

Vi hade en tuffare del av vårat spelschema, idel toppklubbar, det gjordes inte lättare av landslagsuppkallningar, i matchen mot Chesterfield så hade vi faktiskt hela sju spelare borta. Sangaré som enda senior, men att Haavisto fick åka med Finlands U19, och dessutom gjorde mål i debuten, det var roligt. När spelarna kom tillbaka så gick vi dock som tåget.

Försvaret satt sig ordentligt efter vår ”hemvändare” anlänt, och det var inte många mål som letade sig in i maskorna, det fick oss att klättra i det numera högst aktiva titelracet. Även om Solihull fortfarande har greppet om förstaplatsen, då de har spelat färre matcher, så måste man säga att det är otroligt jämnt just nu.

In:
 DC Ollie Younger, 27år, 184SM, 13GM, 7.07AVR, 67.5Kkr, Bradford City
Kommentar: Spelat 19 matcher för Bradford i League 1 sedan han lämnade Gateshead för 150K, fanns väl inget dunderbehov av en mittback men när han transferlistades och dessutom ville till oss så högg vi. Är absolut tillräckligt bra för att spela och dessutom en ledare med rutin, något vi eftersökt. Så vi är mycket glada av att ha Younger tillbaka.

Ut:
 D/WB/MR Sky Sinclair, 24år, 120SM, 3GM, 6.99AVR, 180-215Kkr, Shrewsbury
 DRL Jason Tozer, 19år, 2SM, 6.7AVR, Lån, Dartford
 GK Emmanuel Yahaya, 20år, 1SM, 0IM/M, Avslutat Lån
Kommentar: Sinclair går till League 1, förmodligen som backup, inga stora pengar men vi stod lite tveksamma om vi skulle förlänga hans kontrakt överhuvudtaget, men vi får inte glömma hur viktig han varit de senaste tre säsongerna. Tozer var för säsongen utlånad till just Dartford och eftersom ingen försäljning verkade möjlig så lät vi honom gå tillbaka ännu ett år. Page var ganska snabb med att visa att han var en målvakt att satsa på så tyvärr kom Yahaya i kläm.


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 4 – Tredje tredjedelen

Fantastiskt nog så har vi fått tillbaka vår favorit Pani, och det för halva priset mot vad de betalade. Vi gjorde efter det en väldigt bra februari där vi bara tappade två poäng, tyvärr så lyckades Solihull ändå fem poäng bättre. Sangaré blev tyvärr skadad, men vi rullade på hyfsat och lyckades i alla fall få till ett ersättningslån.

Vi kvalificerade oss för kvalet med fem matcher kvar men som tvåa låg vi dock nio poäng efter Solihull och resten av säsongen var mest att spela av. Nåväl, vi gjorde det med den äran och slutade som tvåa. FA Trophy slutade i år i semifinalen, nu gör vi oss klara för ett kval som aldrig förr. Även om vi kanske avslutade något svagt.

In:
 MC Connor Pani, 23år, 210SM, 28GM, 7.09AVR, 1.05Mkr, Accrington Stanley
 AMRL/ST Enock Asante, 25år, Lån, Leyton Orient
Kommentar: Ja vår favorit är tillbaka efter ett halvår i League 1, tolv inhopp med dåligt resultat räckte varken för för Pani eller för Accrington och vi har gjort ett ekonomiskt genidrag, vi fick dessutom ner hans lön gentemot innan han lämnade. Asante in på lån för att ersätta skadade Sangaré.

Ut:
 DM/MC Toby Stephens, 24år, 200SM, 11GM, 7.01AVR, 0kr, Rochdale
 D/DM/MC Max Bruns-Bockholt, 19år, 11SM, 6.89AVR, 1.25Mkr, Nottm Forest
 DRLC Nathan Jones, 21år, 7SM, 6.80AVR, Lån, Alfreton Town
Kommentar: Speltiden har varit knaper i år för Stephens och med ett utgående kontrakt så lät vi denne trotjänare gå gratis till League 2 medans fönstret fortfarande var öppet. Bruns-Bockholt lämnar lika snabbt som han kom, går till Championship utan egentligen utvecklats något vidare hos oss. Bra peng nu när Younger kommit in i truppen före honom också.


TommyE and raca14 reacted
SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 5 – Kvalet

Som tvåa fick vi börja med att ta emot Ebbsfleet på hemmaplan, och ett tidigt mål från Pani gjorde att vi kunde kontrollera matchen, trots att de fick till en kvittering så var vi aldrig oroliga och kunde sätta segermålet några minuter senare.

Southend på Wembley i finalen, ett lag vi inte vunnit mot på de sju senaste matcherna, inte det bästa möjliga motståndet alltså. Vi tog dock tag i taktpinnen och hade ett tidigt skott som visslade förbi precis utanför stolpen. I sanning borde vi haft en komfortabel ledning efter första halvleken, men 0-0 var allt vi kom in i omklädningsrummet med. Andra halvlek var vi kanske det sämre laget men 0-0 stod sig. I minut 91 fick vi dock ett direkt rött men vi tog oss till övertid, vilken blev händelselös och vi stod återigen en straffläggning ifrån League 2. Misär igen dock, otroligt att man komma så nära två år i rad.


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2026/27
Vanarama National League
Del 1, Säsong 6, Avsnitt 6 – Säsongssummering

Bästa säsongen vi gjort hittills, 96 poäng i National League, fantastiskt, och bara en gång under spelets sex säsonger tidigare så hade det inte räckt till förstaplatsen. Page höll nollan 22 gånger i ligan, vi släppte bara in 37 mål. Jag tycker vi förtjänade en uppflyttning, men i slutändan räckte det inte till.

Nästa säsong tar vi nya tag, några spelare kommer lämna, men i nuläget är det Cullinan som redan ses som fjärdeval som är det största namnet. Det verkar som ordföranden förväntar sig uppflyttning nästa år för att därefter sälja klubben, vi får se om det är en plan som går att uppfylla.

Vanarama National League: Tvåa(+4)
FA Cupen: Första omgången
FA Trophy: Semifinal

Årets spelare: Marc Frame: Gjorde flest matcher av alla utespelare i år, 14 mål och med bra resultat från bägge kanterna har han varit viktig vecka in och ut.
Årets värvning: Connor Pani: Att vi fick tillbaka honom så snabbt gjorde mig otroligt glad och han fick ändå in 17 matcher för oss i år.
Årets Gatesheadare: Topias Haavisto: Även om han fortfarande inte är något dunderlöfte så bidrog han i år med ett mål vilket är bra för då 16-årig grabb.

Lag vi vill vara bättre än:
Newcastle: Premier League 11:e(-4)
Sunderland: Championship 15:e(+12)
Middlesbrough: Championship 19:e(-1)
Hartlepool: National League 7:e(-7)
York: National League North 5:e(+1)
South Shields: National League North 6:e(-4)
Darlington: National League North 13:e
Spennymoor: National League North 17:e(-10)
Blyth: National League North 21:e Nedflyttade


TommyE reacted
SvaraCitera
Argt Troll
(@argt-troll)
Reputable Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 174
 

Otroligt att knipa nästan 100 pinnar och ändå inte nå avancemang. Fortsätt kriga på!


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  
Postad av: @argt-troll

Otroligt att knipa nästan 100 pinnar och ändå inte nå avancemang. Fortsätt kriga på!

Taack, jo det var ganska surt faktisk, men det är lika roligt ändå


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 1 – Försäsongen

Inför säsongen så lyckades jag övertala styrelsen att uppgradera träningsanläggningen, vilket jag hoppats på länge. I år åkte vi 8km på träningsläger till Newcastle, 450Kkr gick det på. Man är fortsatt bestämda med att vi ska klara av att bli uppflyttade i år. Jag håller dock med om att laget nog är det bästa vi haft.

Vi har dock ett stort, stort, behov av att tunna ut truppen, då vi bara har ett A-lag och ett U18-lag. Vilket gör att jag kommer jag kommer vara villig att släppa åtminstone 10 spelare till under säsongen, 4 av vilka jag redan bestämt mig för. Det är dock väldigt roligt att vi nu står med tre spelare med över 200 matcher för mig.

In:
 D/DM/M/AMC Jack Nisbet, 18år, 0kr, Southampton
 DM/M/AMC Anthony Rampersad, 18år, 0kr, Man Utd
 AMR Florian Hoffmann, 18år, 0kr, Southampton
 D/WBL Drew Finley, 17år, 0kr, Man Utd
 DLC Lewis Sullivan, 18år, 0kr, Man Utd
 M/AMR/ST Graham Cull, 18år, 0kr, Liverpool
 ST Martin Alderton, 17år, 0kr, Man Utd
 DRC Chris Moseley, 18år, 0kr, Liverpool
 DRL Ryan Warnock, 17år, 0kr, Liverpool
 D/DM/MC Daniel Todd, 18år, 0kr, Newcastle
 DM/MC Harry Newton, 17år, Uppflyttad U18
 DRL/AML Gabriele Vermeulen, 19år, Uppflyttad U18
 M/AMC Derek O'Connor, 19år, Uppflyttad U18
 GK Emmanuel Elijah, 18år, 0kr, Aston Villa
Kommentar: Håll ögon på Lewis Sullivan, han räknas redan som klubbens bästa spelare, och mina scouter säger att han kommer bli en Premier League spelare, så att vi fick in honom är otroligt, visserligen har vi lovat honom 50% av en försäljning. I övrigt är det bra lovande spelare vi hittat. Newton flyttas upp efter ett lyckat lån i Vanarama North, Vermeulen och O'Connor var för gamla för U18 men förväntas inte göra några framträdanden.

Ut:
 AMRLC Marc Frame, 19år, 178SM, 32GM, 6.89AVR, Avslutat Lån
 DC Harvey Cullinan, 24år, 171SM, 10GM, 6.87AVR, 0kr, Drogheda United
 DRC/WBR Sion Delve, 21år, 122SM, 6GM, 6.92AVR, Avslutat Lån
 DL Rhys Davies, 21år, 95SM, 2GM, 6.78AVR, 1Mkr, Portsmouth
 DLC Matt Lycett, 20år, 43SM, 6.70AVR, 95Kkr, Cambridge United
 MRL/AMRLC/ST Craig Tanner, 32år, 16SM, 2GM, 6.88AVR, Lägger av
 AMRL/ST Shamir Mullings, 33år, 15SM, 4GM, 6.92AVR, Fri Transfer
 MR/AMRL/ST Enock Asante, 25år, 10SM, 1GM, 6.87AVR, Avslutat Lån
 DRL Jason Tozer, 20år, 2SM, 6.7AVR, 0kr, Inverness
 M/AMC Paul Simpson, 30år, 1SM, 6.7AVR, Fri Transfer
Kommentar: Är väl bara Frame som kommer saknas på riktigt här, men vi behövde dels göra plats för nyförvärv men framförallt så ville vi dra in lite kosing och dra ner på kostnaderna nu när de investerat i en ny träningsanläggning.

Startelva:
Målvakter: (Land, Namn, Ålder, SM, HN, IM/M, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Steve Arnold, 37år, 2, 0, 2.5, 5, 6.71(-0.43), Norwich
 Jack Page, 21år, 71, 30, 0.82, 14(+2), 10.29(+0.72), Southampton
 George O'Neill, 20år, 2, 1, 0.5, 8, 8.14(-0.15), West Brom
 Emmanuel Elijah, 18år, 0, 0, 0, 8, 11.14, Aston Villa
Kommentar: Jack Page utvecklades fint förra året och jag har absolut inget emot att ställa honom i buren igen, Elijah kommer in för att främst ersätta O'Neill som inte riktigt tränat bra.

Backlinjen: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Ollie Younger, 27år, 213, 18, 7.06, 13, 10.71(+0.28), Burnley
 Kevin Petö, 19år, 19, 0, 6.92, 11, 11.57(+0.14), Newcastle
 Chris Moseley, 18år, 0, 0, 0, 12, 13.29, Liverpool
 Nathan Jones, 21år, 7, 0, 6.80, 11, 9.43(+0.14), Wolves
 Ryan Warnock, 18år, 0, 0, 0, 10, 12.14, Liverpool
 Lewis Sullivan, 18år, 0, 0, 0, 10, 12.14, Man Utd
 James Kaloczi, 32år, 1, 0, 6.6, 9, 10.29, Boreham Wood
 Michael Miller, 32år, 4, 0, 7.05, 11, 8.43, Celtic
 David Daws, 19år, 0, 0, 0, 10, 12.43(+0.72), Man Utd
 Drew Finley, 18år, 0, 0, 0, 10, 13.86, Man Utd
 Kevin Murray, 20år, 57, 0, 6.98, 13, 12, Brighton
 Gabriele Vermeulen, 19år, 0, 0, 0, 8, 10, Gateshead
Kommentar: Mycket stabil lagdel, även om vi tappat mycket rutin här sedan förra året, så Younger kommer vara viktig och om han håller sig hel så kan vi nog bli svårmutade även i år.

Mittfältet: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Andy Chandler, 20år, 28, 0, 6.86, 8, 9.86(+0.29), Gateshead
 Jack Nisbet, 18år, 0, 0, 0, 8, 11, Southampton
 Daniel Todd, 18år, 0, 0, 0, 8, 10.57, Newcastle
 Danny Greenfield, 26år, 232, 9, 6.91, 9, 11.43, Barnsley
 George Abbot, 21år, 80, 2, 6.84, 11(+1), 11(+0.43), Tottenham
 Dean Lefevre, 21år, 123, 5, 6.94, 11, 11.86(-0.14), Leicester
 Anthony Rampersad, 18år, 0, 0, 0, 7, 10.14, Man Utd
 Harry Newton, 18år, 0, 0, 0, 11, 11.14, Gateshead
 Connor Pani, 23år, 227, 29, 7.08, 10, 13(+0.29), Gateshead
 Felix Weber, 19år, 29, 3, 7.02, 9(+1), 12.29(+0.58), Leicester
 Nnaemeka Chukwuka, 19år, 20, 5, 6.99, 9(+1), 13.43(+0.29), Man City
 Derek O'Connor, 19år, 0, 0, 0, 6, 9.57, Gateshead
 Grzegorz Kowalski, 20år, 74, 8, 7.01, 8, 11.71(+0.42), Leicester
Kommentar: En väldigt bra lagdel med mycket rutin och som har gjort det bra de senaste åren, tyvärr har vi samlat på oss lite för många bänkspelare här, även om vi ska räkna bort de tre egna produkterna så är det 10 spelare på 3 platser.

Anfall/yttrar: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Damian Roberts, 19år, 0, 0, 0, 10(+3), 12.29(+0.29), Arsenal
 Graham Cull, 18år, 0, 0, 0, 8, 11, Liverpool
 Leon Irons, 21år, 23, 1, 6.79, 11, 12.86(+0.29), Everton
 Florian Hoffmann, 18år, 0, 0, 0, 6, 11, Southampton
 Dan Rhodes, 20år, 73, 14, 7.04, 11, 13(+0.86), Everton
 Florin Botea, 19år, 18, 3, 6.63, 11(+1), 8.71(+0.14), Kettering Town
 Topias Haavisto, 17år, 11, 1, 6.71, 5, 8.57(+0.14), Gateshead
 Faisu Sangaré, 24år, 222, 67, 6.85, 16, 11.14(+0.14), Oldham
 Martin Alderton, 18år, 0, 0, 0, 14, 10.57, Man Utd
Kommentar: Vi har lite problem med att ställa upp någon på vänsterkanten men om någon bara kan kliva fram så kommer det här kunna bli riktigt bra även framåt.

Klubbstatistik
Lagstyrka : 9.74(+0.05)
Lagstyrka i division: 2'a(+1)
Lag övrig fysik: 11,02(+0.21)
Lag övrig fysik i division: 8.71(+2.86)
Bankbalans: 4(-19.6) Mkr
Omsättning: 28.5(-7) Mkr


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Vi inledde med fem raka vinster utan att släppa in ett enda mål, därefter följde en vinst till och därefter våra första poängtapp i två 0-0 matcher, den här starten ledde såklart att vi seglade upp i topp, även om vi inte fick något avstånd till konkurrenterna.

Vi haltade till lite, och det som var särdeles snöpligt var att vi förlorade en tidig seriefinal mot Chesterfield, där vi blev förpassade ner till andraplatsen. Den förlusten verkade dock ge oss vatten på kvarnen och vi har vunnit samtliga matcher sedan dess och är åter etta på målskillnad.

Ut:
 DM/MC George Abbot, 22år, 80SM, 2GM, 6.84AVR, 95Kkr, Rochdale
 MC/AMRLC Grzegorz Kowalski, 20år, 74SM, 8GM, 7.01AVR, 770Kkr, Huddersfield
 M/AML Leon Irons, 21år, 25SM, 1GM, 6.81AVR, Lån, Farsley
 DRLC Nathan Jones, 21år, 7SM, 6.80AVR, 28Kkr, Curzon Ashton
 GK George O'Neill, 20år, 2SM, 1HN, 0.5IM/M, 87.5Kkr, Millwall
 DM/M/AMC Anthony Rampersad, 18år, 1SM, 6.5AVR, Lån, Curzon Ashton
Kommentar: Vi tunnade ut truppen så gott vi kunde, och om vi bortser från Rampersad, som bara försvinner över säsongen, så handlar det om spelare som inte riktigt lyckats slå sig in i förstaelvan.


TommyE reacted
SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 3 – Andra tredjedelen

I Gateshead rullade fotbollen på, i kampen om förstaplatsen så såg dock några förluster till att vi var andramän, även FA cupen föll vi tidigt i efter en tuff lottning. Det här var en lustig period där vi antingen vann matcherna utan att släppa in något mål eller förlorade utan att göra ett enda mål, vet inte riktigt vad det berodde på.

Klubben blev uppköpt av lokala affärsmän, vilket ledde att vi faktiskt fick lite över en miljon inskjutet i kassan, inga Newcastle-pengar, men på hela så verkar det som att ägarbytet inte kommer ändra något åt det negativa hållet i alla fall. Vi fortsatte vinna ända tills vi hade chansen att kliva upp i ledning igen, då klarade vi inte riktigt pressen. Vi ska också passa på att hylla Sangaré som redan passerat sin bästa målskörd för någon säsong i sin karriär.

In:
 DC Callum Cook, 18år, Lån, Middlesbrough
 DRLC Gruffudd Eden, 19år, Lån, Wrexham
Kommentar: Cook är en spelare som Middlesbrough stal från ungdomsverksamhet och nu när vi har chansen så tar vi en extra titt på honom, om han är något värt att försöka värva tillbaka eller inte. Eden kommer för att ta en mer aktiv roll i backlinjen, då vi behöver fylla på här.

Ut:
 DC Ollie Younger, 28år, 236SM, 19GM, 7.08AVR, 100Kkr, Burton Albion
 D/WBL David Daws, 20år, 10SM, 7.09AVR, 1Mkr, Norwich
 DLC Lewis Sullivan, 19år, 6SM, 6.82AVR, 1.4Mkr, Bristol City
Kommentar: Younger gick inte att stoppa och lämnar återigen efter blott ett år för oss, antagligen för sista gången nu då. Sullivan som vi hoppats så mycket på hade stora skadebekymmer under hösten och lyckades aldrig hitta formen emellan skadorna, dessutom kunde vi inte komma överens om någon förlängning av hans ettårskontrakt. Daws tyckte vi att buden var tillräckligt bra på, men med tanke på hur många klubbar som var villiga att buda den summan så har vi antagligen gjort en felbedömning här.


raca14 reacted
SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 4 – Tredje tredjedelen

Vi drabbades av stora skadeproblem på mittfältet, eller centrerade runt vårt mittfält, vi hade ju såklart fler skador på över en månad än den nästmest drabbade klubben hade i korta skador. Vi lyckades dock hålla igång spelet och tog hem seriefinalen mot Chesterfield den här gången och gick upp i ledning.

Det var fortsatt vi och Chesterfield som kämpade om förstaplatsen, och det såg ut att bli den hårdaste kampen någonsin, även om vi skaffat oss ett trepoängsförsprång. Det var också vi båda som bokade finalplatserna i FA Trophy, det fortsatte hårt hela vägen till sista matchen där vi behövde tre poäng för att garantera förstaplatsen. Det blev bara lika, men det räckte ändå och vi är i League 2.

Ut:
 Chris Moseley, 18år, 27SM, 1GM, 6.89AVR, 2.1Mkr, Birmingham
 MR/AMRL/ST Graham Cull, 18år, 22SM, 1GM, 6.84AVR, 1.5Mkr, Nottm Forest
 DRL Ryan Warnock, 18år, 17SM, 6.96AVR, 1.5Mkr, Peterborough
Kommentar: Cull, Moseley och Warnock är alla tre tråkiga att förlora då de är lovande, men vi behöver pengarna och de stannar på lån säsongen ut, en perfekt lösning.


raca14 reacted
SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 5 – Finalen

Vi ställdes som sagt emot Chesterfield, som trots att de plockat 100 poäng inte lyckades gå upp efter att ha förlorat en straffläggning. De senaste fyra åren så har faktiskt samtliga kvalfinaler fått avgöras på straffar. Vi antog att de var sugna på revansch. Första halvlek blev sen sådan tråkig affär som bara hypeade finaler blir, men direkt i andra så drog Chesterfield upp takten och satte ett snabbt mål, efter en försvarsmiss. Ett mål som såg ut att stå, men så i slutminuterna kontrade vi in en pyts och tog det till övertid. En övertid vi fick spendera i egen halvlek, efter vi gått ner till tio man på grund av skada, men vi kom till straffläggning. Jack Page blev hjälte med två räddningar. Hurra! Gateshead tar hem sin andra FA Trophy och dagen innan på samma arena så tog Newcastle hem FA cupen, bra resultat för oss svartvita i nordöst.


Kristijan and raca14 reacted
SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2027/28
Vanarama National League
Del 1, Säsong 7, Avsnitt 6 – Säsongssummering

Vi tog alltså hem en av Englands minsta dubblar. Utan tvekan så ska vi tacka Jack Page, han höll nollan 27 av 42 matcher i ligan, och släppte bara 22 bollar bakom sig. Andramålvakten Elijah höll nollan i tre av fyra och släppte bara ett mål. Vilket fick oss att stanna på blott 23 insläppta mål på en hel säsong, helt fantastiskt. Även Sangaré trots att han inte mäktat mycket på slutet kom han upp i 19 ligamål.

Inför nästa säsong så står vi lite frågande över hur mycket vi bör förstärka. De flesta nyuppflyttade lagen till League 2 har trillat ned igen inom några säsonger, däremot så nådde Southend hela vägen till en femteplats i år utan att göra dunderförstärkningar. Styrelsen vill dock ha övre halvan i nuläget, men det kan inte tänka mig är kvar när serien lottats annars kan jag få problem. För jag vill mest hålla mig kvar.

Vanarama National League: Etta(+1) Uppflyttade
FA Cupen: Första omgången
FA Trophy: Segrare!

Årets spelare: Jack Page: Har varit en supergoalie i år, totalt 28 hållna nollar, har dessutom haft fin utveckling på träningsanläggningen och anses vara vår bästa spelare nu.
Årets värvning: Florian Hoffmann: Egentligen så värvades Florian mest som en backup på chans, men när skadorna kom så klev han fram ordentligt och jag har nu lyxproblem på högerkanten.
Årets Gatesheadare: Connor Pani: Pani har återigen gjort en bra säsong för oss, han kom också tillbaka starkt från en axel ur led och är den egna produkt som spelat regelbundet.

Lag vi vill vara bättre än:
Newcastle: Premier League 5:e(+6)
Sunderland: Championship 5:e(+10)
Middlesbrough: Championship 14:e(+5)
Hartlepool: National League 17:e(-10)
South Shields: National League North 2:a(+4)
York: National League North 7:e(-2)
Darlington: National League North 13:e
Spennymoor: National League North 16:e(+1)
Blyth: Evo-Stik League Premier Division


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2028/29
Sky Bet League Two
Del 1, Säsong 8, Avsnitt 1 – Försäsongen

Nå det blev något lägre krav, men man ville att vi skulle undvika en nedflyttningsstrid, något vi är högst tippade att vara inblandade i. Vi står ungefär med samma starttrupp som förra året, inte för att jag tvunget ville ha det så utan mer för att de förstärkningar vi siktade in oss på valde andra klubbar. Moseley förlängde vi inlåningen ett år till på.

Träningsmatcherna gick bättre i år än på länge, ett dåligt tecken? Tittar vi framåt så hoppas jag vi håller oss kvar så vi kan skaffa oss rutin. Bygga ut scoutnätverket och nästa år kanske vi kan göra någon spetsvärvning. I övrigt verkar den nya styrelsen lite väl försiktig med pengarna, inte en enda begäran fick positivt gensvar under sommaren.

In:
 DC Mark Woodford, 18år, 0kr, Southampton
 ML/AMLC Andy Doherty, 18år, 0kr, Chelsea
 DLC/WB/ML Vincent Ibe, 18år, 0kr, Chelsea
 DRC/MR Sam Richards, 18år, 0kr, Arsenal
 ST Mehmet Tan, 18år, 0kr, Liverpool
 GK Jake Slater, 16år, Uppflyttad U18
 DL Greg Collinge, 18år, Uppflyttad U18
 M/AML John McAvoy, 19år, Uppflyttad U18
 AMC/ST Evan Maguire, 19år, Uppflyttad U18
Kommentar: I slutändan fick vi tag i fem unga lovande spelare, de kommer nog alla få speltid i år. Slater tog vi upp för vi inte fick tag i en tredje målvakt alls. Collinge är uppflyttad för att få känna på A-lagsspel och de bägge 19-åringarna är bara för åldern och lånas ut tills kontraktslut.

Ut:
 MR/AMRL/ST Graham Cull, 19år, 31SM, 3GM, 6.9AVR, Avslutat Lån
 AML/ST Florin Botea, 20år, 25SM, 3GM, 6.63AVR, 0kr, Auda
 DRL Ryan Warnock, 18år, 25SM, 1GM, 7.09AVR, Avslutat Lån
 M/AML Leon Irons, 22år, 25SM, 1GM, 6.81AVR, 0kr, Darlington
 DRLC Gruffudd Eden, 19år, 8SM, 7.04AVR, Avslutat Lån
 DC Callum Cook, 18år, 4SM, 7.05AVR, Avslutat Lån
 GK Steve Arnold, 38år, 2SM, 2.5IM/M, Lägger Av
 M/AMC Derek O'Connor, 19år, 0kr, Hyde
 DRL/AML Gabriele Vermeulen, 20år, Fri Transfer
 AMC/ST Evan Maguire, 19år, Lån, Farsley
 M/AML John McAvoy, 19år, Lån, Carrick Rangers
Kommentar: Inga större tapp i år. Är väl alltid lite lättare att hålla i spelarna när man blivit uppflyttade, de stora tappen som blev klara i vintras har vi väl lyckats ersätta och det är bara Warnock som hugger lite extra.

Startelva:
Målvakter: (Land, Namn, Ålder, SM, HN, IM/M, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Jack Page, 22år, 117, 58, 0.71, 14, 11(+0.71), Southampton
 Emmanuel Elijah, 19år, 9, 6, 0.33, 8, 11.43(+0.29), Aston Villa
 Jake Slater, 16år, 0, 0, 0, 6, 9, Gateshead
Kommentar: Page som är vår bästa spelare gör det här till vår bästa lagdel, ser inga tecken på att han kommer lämna heller. Elijah har gjort det bra som andramålvakt. Ska försöka att hitta en match till Slater med.

Backlinjen: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Kevin Petö, 20år, 57, 2, 6.97, 11, 11.86(+0.29), Newcastle
 Chris Moseley, 19år, 43, 1, 6.88, 12, 13.29, Liverpool
 Mark Woodford, 18år, 0, 0, 0, 8, 11, Southampton
 Greg Collinge, 19år, 0, 0, 0, 12, 11.57, Gateshead
 James Kaloczi, 33år, 1, 0, 6.6, 8(-1), 10.14(-0.15), Boreham Wood
 Jack Nisbet, 19år, 12, 0, 7.03, 9(+1), 11.43(+0.43), Southampton
 Michael Miller, 33år, 4, 0, 7.05, 11, 8.29(-0.14), Celtic
 Drew Finley, 19år, 33, 1, 7.1, 9(-1), 13.71(-0.15), Man Utd
 Vincent Ibe, 18år, 0, 0, 0, 13, 11.29, Chelsea
 Kevin Murray, 21år, 86, 0, 7.03, 13, 12.14(+0.14), Brighton
 Sam Richards, 18år, 0, 0, 0, 11, 12.57, Arsenal
Kommentar: Bör klara av uppgiften någorlunda, jag hoppas bara att exempelvis Petö stannar i klubben en längre tid så vi kan få upp medelåldern något, vår evigt yngsta lagdel.

Mittfältet: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Andy Chandler, 21år, 31, 0, 6.85, 8, 9.86, Gateshead
 Daniel Todd, 19år, 18, 0, 7.05, 8, 10.71(+0.14), Newcastle
 Danny Greenfield, 27år, 268, 11, 6.93, 9, 11.43, Barnsley
 Dean Lefevre, 22år, 161, 6, 6.97, 11, 12(+0.14), Leicester
 Anthony Rampersad, 19år, 1, 0, 6.5, 10(+3), 10.71(+0.57), Man Utd
 Harry Newton, 19år, 7, 0, 6.97, 12(+1), 11.43(+0.29), Gateshead
 Connor Pani, 24år, 267, 33, 7.09, 10, 12.86(-0.14), Gateshead
 Felix Weber, 20år, 73, 6, 6.96, 10(+1), 12.43(+0.14), Leicester
 Nnaemeka Chukwuka, 20år, 45, 5, 6.97, 10(+1), 13.57(+0.14), Man City
Kommentar: Våran kanske svagaste lagdel trots att nästan all rutin finns här, eventuellt kommer det ske en taktiskt förändring här eftersom Lefevre och Pani sitter rätt säkert i egenskap och lagkapten och bygdens son.

Anfall/yttrar: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Damian Roberts, 20år, 44, 10, 6.95, 11(+1), 13.14(+0.85), Arsenal
 John McAvoy, 19år, 0, 0, 0, 8, 10.43, Gateshead
 Andy Doherty, 18år, 0, 0, 0, 9, 12.43, Chelsea
 Florian Hoffmann, 19år, 38, 7, 7.18, 8(+2), 11.71(+0.71), Southampton
 Evan Maguire, 19år, 0, 0, 0, 8, 10.14, Gateshead
 Dan Rhodes, 21år, 104, 22, 7.1, 13(+2), 13.29(+0.29), Everton
 Topias Haavisto, 18år, 22, 1, 6.61, 6(+1), 9.71(+1.14), Gateshead
 Faisu Sangaré, 25år, 265, 90, 6.87, 15(-1), 11(-0.14), Oldham
 Martin Alderton, 19år, 38, 9, 6.78, 14, 11(+0.43), Man Utd
 Mehmet Tan, 18år, 0, 0, 0, 14, 11, Liverpool
Kommentar: Vi är kanske lite väl svaga framåt för att vi ska känna oss riktigt trygga, men det finns god konkurrens och det är förhoppningsvis något som kan trigga igång lite utveckling.

Klubbstatistik
Lagstyrka : 10.42(+0.68)
Lagstyrka i division: 2'a
Lag övrig fysik: 11,52(+0.50)
Lag övrig fysik i division: 10.57(-1.86)
Bankbalans: 10.1(+6.1) Mkr
Omsättning: 30.2(+1.7) Mkr


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2028/29
Sky Bet League Two
Del 1, Säsong 8, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Nu var det äntligen dags, League Two och vi inledde hemma, inför 3653 åskådare, med att ta emot Morecambe, vi ställde i stort sett vårat bästa lag från förra säsongen på plan, och var totalt utspelade och hade inte en chans. I tredje omgången, när jag börjat bli lagom nervös över säsongen, tog vi våra första poäng på ett stabilt vis. Det blev en vändpunkt och vi gick obesegrade ett bra tag och klättrade upp mot kvalplatserna, även ligacupen gick bra till tredje omgången där vi ställdes mot Manchester City, deras U23 lag har vi i Papa John cupens gruppspel.

Vi fortsatte spela bra och i tvåa raka matcher mot ettorna, Aldershot och Lincoln, så tog vi faktiskt fyra poäng. Faktiskt gick vi hela tolv matcher utan en förlust och även om vi tappade lite på de många oavgjorda så var det ett superbt resultat. Det bästa har varit att vår defensiv fortfarande sitter, bara 8 insläppta efter 16 matcher är bäst i divisionen.


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2028/29
Sky Bet League Two
Del 1, Säsong 8, Avsnitt 3 – Andra tredjedelen

Vi fortsatte som ett suveränt lag, men det var rätt jämnt i toppen och vi var nästsämst av toppskiktet, med fem poäng mindre än ettan Wigan så låg vi tia efter tjugo matcher. Vi kunde också konstatera att vi troligtvis säkrat kontraktet, men att Sangaré inte riktigt håller för den här nivån.

Att vi hängde på i övre halvan, några poäng från kvalet trots att vi låg tre matcher back på grund av att vi gått mycket bra i cuperna var mycket övertygande, även om våra ben var mycket trötta, totalt fick ihop fyra månader av två matcher i veckan. Otroligt nog så har Page redan tangerat det gamla League 2 rekordet på 19 hållna nollor, hoppas jag får behålla honom, mina tränare säger att han hade varit en av de bättre i League 1.

In:
 ST Ken Aboh, 24år, 680Kkr, Mansfield
Kommentar: Min första deadline day deal, ingen dunderforward, men stark och bra mentalt. Blev ganska tvingad till värvningen, men får väl ses som en bra deal då han värderas till det trippla hos mig, så scouterna hade gjort ett bra jobb som redan funnit honom.

Ut:
 D/WB/M/AML Damian Roberts, 21år, 70SM, 15GM, 6.94AVR, 3-3.75Mkr, Huddersfield
 D/DM/MC Andy Chandler, 21år, 34SM, 1GM, 6.9AVR, Lån, Telford United
 ML/AMLC Andy Doherty, 19år, 25SM, 2GM, 6.8AVR, 2.25-2.75Mkr, Ipswich Town
 ST Mehmet Tan, 19år, 25SM, 3GM, 6.56AVR, 2.75Mkr, Derby County
 DRC/MR Sam Richards, 19år, 24SM, 6.98AVR, 3.75-4.25Mkr, Sunderland
 DLC/WB/ML Vincent Ibe, 19år, 17SM 6.8AVR, 2.75Mkr,Nottm Forest
 DM/MC Harry Newton, 19år, 9SM, 6.94AVR, Lån, FC United
 DL Greg Collinge, 19år, 9SM, 6.8AVR, Lån, Spennymoor
Kommentar: Inga spelare vi ville tappa, men 50% över vår tidigare rekordförsäljning för Roberts. Doherty och Richards accepterade styrelsen, alla tre blir dock kvar säsongen ut på lån, men att tappa två vänsteryttrar till nästa år blir ju tyngre. Även Ibe blir kvar på lån och det var en bra peng för honom, Tan går dock direkt efter styrelsen accepterat på deadline-day. Lånen går ut nu när cupspelen är över.


raca14 and Kristijan reacted
SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2028/29
Sky Bet League Two
Del 1, Säsong 8, Avsnitt 4 – Tredje tredjedelen

Det svänger snabbt i formen, helt plötsligen hade vi spelat fem matcher utan att göra mål. Men det följde vi upp med ett par vinster, men även om målskyttet sviktade så lyckades Sangaré ta över klubbrekordet i mest ligamål för klubben, förhoppningsvis hade han känt pressen från det och skulle komma tillbaka till bättre form nu.

Vi kämpade på, även om vi gjorde säsongens sämsta match, och med tre matcher kvar så hade vi bara två poäng upp till kvalet men det var också fyra lag att gå om, vilket kändes som en omöjlig uppgift, även om vi hade de två bottenlagen kvar. Vi kom aldrig närmare poängmässigt, men vi slutade åtta under vårt debutår. Mycket bra resultat.


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2028/29
Sky Bet League Two
Del 1, Säsong 8, Avsnitt 5 – Säsongssummering

Vi kan ha varit League 2's tråkigaste lag genom tiderna, 35 gjorda mål, 29 insläppta. Minst av bägge av alla i divisionen, det kan inte hända ofta, men att komma åtta med 0,76 gjorda mål per match kan vi kalla för effektivt och nöja oss där.

Styrelsen verkar anse att vi numera är en etablerad klubb i divisionen, men vi får väl se hur etablerade vi faktiskt är nästa säsong. Vi skulle ju inte må dåligt av att hitta en anfallare som faktiskt gör mål på den här nivån, då kanske vi kan ses som en mittenklubb.

Sky Bet League Two: Åtta(+17)
FA Cupen: Tredje omgången
Carabao Cup: Tredje omgången
Papa John's Trophy: Kvartsfinal

Årets spelare: Jack Page: Vad kan man säga egentligen? 28 hållna nollor, innehar nu rekordet i både League Two och Vanarama National League, dessutom hade han högst snittbetyg och vann flest matchens spelare av våra spelare, och det som målvakt. Han är utan tvekan divisionens bästa målvakt.
Årets värvning: -: Ingen av de nya grabbarna har både imponerat och är kvar i truppen.
Årets Gatesheadare: Connor Pani: Pani vann vår interna assistliga i år, och är otroligt viktig på mittfältet.

Lag vi vill vara bättre än:
Newcastle: Premier League 8:e(-3)
Middlesbrough: Championship 13:e(+1)
Sunderland: Championship 14:e(-9)
Hartlepool: National League 14:e(+3)
South Shields: National League North 2:a Uppflyttade


SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2029/30
Sky Bet League Two
Del 1, Säsong 9, Avsnitt 1 – Försäsongen

Målet för i år är att undvika nedflyttning, något vi borde klara av tycker jag. Styrelsen vill inte bygga ut ungdomsfaciliteterna vilket stör mig något otroligt, för vi har stålar till det. Det ryktas redan titt som tätt att det är en klubbförsäljning på gång igen dock, vi får se.

Vi försökte oss på lite fräckare värvningar i år, men eftersom jag inte vill betala mer i lön än vad någon i laget redan har så gick vi bet om och om igen, även om det officiella skälet oftast var att en annan klubb ansågs bättre än oss. Det här gällde bland annat vår drömanfallare som faktiskt gjort fyra matcher i Premier League, men nu istället återfinns i ligarivalen Shrewsbury. Vi gjorde också försök på Frame och Griffiths, men de hade ingen vilja att gå till League Two i nuläget, men vi kämpar på.

In:
 M/AML Corey Rowland, 18år, 0kr, Arsenal
 DRC Emmanuel Twumasi, 18år, 0kr, Liverpool
 DL Lee Tae-Hyeon, 18år, 0kr, Liverpool
 DC Ryan Scully, 18år, 0kr, Stoke
 Trygvi Vestergaard, 19år, 0kr, Aston Villa
 DM/MC/AML Evan Holliday, 19år, Uppflyttad U18
 MRC/AMR Anthony Dolo, 21år, 0kr, Leeds Utd
 ST Przemyslaw Niechcial, 19år, Lån, Fulham
Kommentar: Inte heller i år gick vi ut med några summor, men vi lyckades ändå fylla på med vad vi behövde. Twumasi, Scully och Vestergaard är väl egentligen inte redo för det här men det är bäst att de blir det snart. Niechcial är ett dunderlöfte som vi faktiskt fick in gratis.

Ut:
 DM/MC Danny Greenfield, 28år, 305SM, 11GM, 6.91AVR, Fri Transfer
 D/WB/ML/AMRL Damian Roberts, 21år, 87SM, 17GM, 6.91AVR, Avslutat Lån
 DRC Chris Moseley, 20år, 87SM, 1GM, 6.78AVR, Avslutat Lån
 ML/AMLC Andy Doherty, 19år, 31SM, 4GM, 6.85AVR, Avslutat Lån
 DRC Sam Richards, 19år, 28SM, 6,99AVR, Avslutat Lån
 DLC/WB/ML Vincent Ibe, 19år, 22GM, 6.8AVR, Avslutat Lån
 DRLC/DM/MRC Michael Miller, 34år, 7SM, 6.97AVR, Lägger Av
 D/DM/MC James Kaloczi, 34år, 1SM, 6.6AVR, Lägger Av
 AMC/ST Evan Maguire, 20år, 0kr, UCD
 M/AML John McAvoy, 20år, Bangor
 DM/MC/AML Evan Holliday, 19år, Lån, Scarborough Athletic
Kommentar: Vi valde att släppa Greenfield, då han inte riktigt klarade steget upp och dessutom satt på en rätt hög lönepost, tvivlar också på att han accepterat att vara bänkspelare. I övrigt är det januariförsäljningarna som lämnar, plus några ungdomar och några pensionärer.

Startelva:
Målvakter: (Land, Namn, Ålder, SM, HN, IM/M, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Jack Page, 23år, 167, 86, 0.71, 14, 11.57(+0.57), Southampton
 Emmanuel Elijah, 20år, 18, 10, 0.67, 9(+1), 11.43, Aston Villa
 Jake Slater, 17år, 1, 0, 1, 7(+1), 9.57(+0.57), Gateshead
Kommentar: Inga förändringar här och vi är väldigt nöjda med det, tvivlar att det finns bättre målvakter för vad vi betalar, är övertygad om att Page hade klarat av League One också.

Backlinjen: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Kevin Petö, 21år, 95, 3, 6.87, 12(+1), 12.14(+0.28), Newcastle
 Mark Woodford, 19år, 22, 0, 6.95, 10(+2), 12(+1), Southampton
 Emmanuel Twumasi, 18år, 0, 0, 0, 11, 10.86, Liverpool
 Ryan Scully, 18år, 0, 0, 0, 13, 10, Stoke
 Greg Collinge, 20år, 9, 0, 6.8, 13(+1), 11.71(+0.14), Gateshead
 Lee Tae-Hyeon, 18år, 0, 0, 0, 9, 12.57, Liverpool
 Jack Nisbet, 20år, 44, 0, 6.96, 10(+1), 12.14(+0.71), Southampton
 Drew Finley, 20år, 75, 2, 7.01, 10(+1), 13.86(+0.15), Man Utd
 Kevin Murray, 22år, 116, 0, 6.99, 13, 12.14, Brighton
Kommentar: Vi har bra linje med Murray, Nisbet, Petö och Finley bakom har vi två bra backups i Woodford och Tae-Hyeon. Gjorde ett bra jobb förra säsongen så är inte orolig.

Mittfältet: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Andy Chandler, 22år, 34, 1, 6.9, 9(+1), 10(+0.14), Gateshead
 Daniel Todd, 20år, 53, 2, 6.99, 9(+1), 11.29(+0.58), Newcastle
 Dean Lefevre, 23år, 204, 6, 6.96, 11, 12.57(+0.57), Leicester
 Anthony Rampersad, 20år, 6, 0, 6.53, 10, 10.71, Man Utd
 Harry Newton, 20år, 9, 0, 6.94, 12, 11.71(+0.28), Gateshead
 Evan Holliday, 19år, 0, 0, 0, 7, 11.29, Gateshead
 Connor Pani, 24år, 309, 38, 7.08, 10, 12.86, Gateshead
 Trygvi Vestergaard, 19år, 0, 0, 0, 9, 10.71, Aston Villa
 Nnaemeka Chukwuka, 21år, 85, 6, 6.99, 11(+1), 13.71(+0.14), Man City
 Felix Weber, 21år, 103, 9, 6.94, 10, 12.57(+0.14), Leicester
Kommentar: Pani och Lefevre sitter fortsatt säkert, kommer säkerligen ackompanjeras av Chukwuka till största del. Vi kommer säkerligen behöva gör oss av med Todd, då han börjat tycka han får knapert med speltid. Förutom de fyra och Weber så är det rätt så låg kvalitet här, vi får hoppas på få skador.

Anfall/yttrar: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Anthony Dolo, 21år, 0, 0, 0, 13, 13.57, Leeds Utd
 Corey Rowland, 18år, 0, 0, 0, 9, 11, Arsenal
 Florian Hoffmann, 20år, 82, 7, 6.94, 8, 12.43(+0.72), Southampton
 Dan Rhodes, 22år, 141, 33, 7.09, 13, 13.43(+0.14), Everton
 Topias Haavisto, 19år, 28, 1, 6.61, 7(+1), 10.14(+0.43), Gateshead
 Faisu Sangaré, 26år, 305, 97, 6.83, 15, 11.29(+0.29), Oldham
 Ken Aboh, 24år, 13, 1, 6.68, 14, 13.43, Norwich
 Martin Alderton, 20år, 72, 13, 6.77, 13(-1), 11.29(+0.29), Man Utd
 Przemyslaw Niechcial, 19år, 0, 0, 0, 16, 12, Southampton
Kommentar: Dolo, Rowland, Hoffmann och Rhodes är alla mycket bra alternativ på kanterna, längst fram har vi dock de fyra sista namnen i listan och jag är inte jätteexalterad över någon av dem. Sangaré håller nog inte på pappret och Aboh som ska vara bättre presterar inte. Aldershot har inte presterat och Niechcial är blott här på lån, kan bli mycket rotation i den här lagdelen.

Klubbstatistik
Lagstyrka : 11(+0.58)
Lagstyrka i division: 2'a
Lag övrig fysik: 11.82(+0.3)
Lag övrig fysik i division: 7.71(-2.86)
Bankbalans: 43.2(+33.2) Mkr
Omsättning: 47.7(+17.5) Mkr


TommyE, raca14 and Kristijan reacted
SvaraCitera
Chrahl
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 10 månader sedan
Inlägg: 56
Topic starter  


Gateshead 2029/30
Sky Bet League Two
Del 1, Säsong 9, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Katastrofen inträffade tidigt under säsongen i år, vår suveräne burväktare skadade sig, lyckligtvis bara en månad, det var ändock en skada som påverkade oss enormt negativt. Att vi inte hade någon som klev fram och gjorde mål gjorde inledningen än värre. Vi var lyckosamma att det fanns klubbar som presterade ännu sämre än oss inledningsvis.

Formen vände när Page var tillbaka i buren och dessutom gjorde Aboh några mål och vi kunde bara hoppas att hans form skulle hålla i sig. Vi är i nuläget högst inblandade i striden om kvalplatserna men oturen har varit framme igen och kommande månad har vi Page borta skadad igen.

Ut:
 Greg Collinge, 20år, 9SM, 6.8AVR, Lån, Spennymoor
 Przemyslaw Niechcial, 19år, 5SM, 1GM, 6.58AVR, Nedflyttad U18
Kommentar: Collinge går ut på lån till samma klubb som han gjorde femton framträdanden för förra säsongen, om han utvecklas väl kan han mycket väl bli en backup. Niechcial, den inlånade ”stjärnan”, spelar inte mer för oss då han missat en match på grund av bakfylla.


raca14 and bringan reacted
SvaraCitera
Sida 3 / 3
Share: