Meny Stäng

The Champions

Keven Tysk-tisdag

Äntligen får vi njuta av slutspelet i Champions League. Först ut (ur tyskt perspektiv) är RB Leipzig mot Liverpool. Ett oerhört tufft och interessant möte. Enligt mig är det i nuläget 50/50.

Imorgon (onsdag) får vi se om Dortmund lyckas ta poäng mot Sevilla på bortaplan. I denna match ser jag en tydlig favorit, nämligen Sevilla. Dortmund har endast 1 seger på de senaste 6 ligamatcherna. Ett skakigt Dortmund som kämpar om en CL-plats i Bundesliga. Det blir svårt mot ett Sevilla som har hållit nollan de senaste 7 matcherna. Jag skulle säga att det är 65/35 – fördel Sevilla.

Här är mitt CL-tips denna vecka, vad tror ni?

 

Det är bara tisdag men vi har redan fått två stora rubriker i Tyskland:

 

OFFICIELLT – ALABA LÄMNAR BAYERN MÜNCHEN I SOMMAR

 

Fortfarande oklart vilken klubb han kommer gå till , men det mesta pekar på Real Madrid enligt tysk och internationell media. Liverpool, Chelsea och Manchester City sägs också vara intresserade. 

 

MARCO ROSE BLIR DORTMUNDS NYA TRÄNARE NÄSTA SÄSONG

 

Ingen större överraskning då Rose länge har ryktats till Dortmund. Blir spännande att se vad han kan åstadkomma i BVB. 

 

Jag har skrivit ett nytt blogginlägg på Fotbollskanalen inför kvällens CL-match mellan RB Leipzig – Liverpool som ni kan läsa här. Jag fick dessutom nöjet att bli intervjuad av @liverpoolsweden inför kvällens drabbning som ni kan läsa här.

 

 

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar