Meny Stäng

Vinna eller försvinna – LOS GEHT’s

Keven Tysk-tisdag

Det gick inte riktigt som jag tippade senast, men det är bara att hoppa upp på hästen igen. Denna gången tror jag på målrika kvartar som kommer bjuda på fin fin underhållning. Tråkigt ur tyskt perspektiv då jag tror att både BL-lagen + Klopp åker ur Champions League. Jag hoppas dock att jag har fel!

Vad tror ni – hur ser er tippning ut?

 

——-

 

Jag bjuder på två fina mål från helgens BL-omgång. Det första målet kommer från mittfältsjuvelen Jude Bellingham. Han blev rånad på ett mål mot Manchester City, men mot Stuttgart kunde han göra sitt första ligamål i BVB-tröjan. Det ska understrykas att Bellingham fortfarande är 17 (!) år gammal. Framtida superstjärna!!

 

 

Sedan puffar jag för Andre Silvas fina säsong. Anfallaren har nu gjort 23 ligamål för Eintracht Frankfurt. Detta var hans senaste ligamål när Eintracht vann det viktiga CL-mötet mot Wolfsburg i helgen (4:3).

 

Avslutningsvis säger vi grattis till en tysk fotbollslegend:

 

Please wait...

Liknande Inlägg

Lämna ett svar