Meny Stäng

Veckans inspiration: EM 2020

FM21 närmar sig med stormsteg och så här med drygt en och en halv månad kvar tills release kanske man inte är så sugen på att dra igång en ordentlig långkörare. Vad passar då inte bättre än att spela med landslag? Och då syftar jag inte på det meningslösa Nations League som de europeiska landslagen envisas med att spela i dessa pandemitider, enbart på grund av ekonomiska skäl. Nej, detta är på allvar. Det rör sig nämligen om Europamästerskapen som skulle ha ägt rum i somras, men tvingades flytta fram till 2021 istället.

Vanligtvis sker dock en randomiserad lottning på FM när det gäller vilka länder som möts i gruppspelet, vilket förhindrar en att få uppleva fulländad realism. Detta har jag emellertid ordnat genom att skapa en databas med samma grupper som i verkligheten. Eftersom playoff ännu ej är avslutat har de fyra kvarstående lagen valts utifrån tycke och smak. Det landade då i Norge, Island, Irland och Kosovo. Om man hellre föredrar andra länder så finns det en utmärkt tutorial för hur man går tillväga på youtube HÄR. Det krävs bara att man laddar ner editorn via Steam först. Om du går in på ditt bibliotek på Steam och trycker på rullmenyn där det först står “spel” så kan du istället kryssa i rutan “verktyg” och sedan leta dig fram till “Football Manager 2020 editor” i listan.

Vilket landslag väljer du att spela med? Blir det Sverige, något av våra nordiska grannländer eller kanske en rejäl underdog i form av Kosovo? Eller kanske någon av de stora drakarna? Valet är helt och hållet upp till dig, lycka till oavsett vilket land du väljer!

OBS! Ett hett tips är att starta saven i Sverige i mars/april 2020, för att komma så nära mästerskapet som möjligt. Du kan även ladda extra spelare från Europa för att se till att alla landslag kan välja mellan så många spelare som möjligt.

Ladda ner databasen här: http://www.mediafire.com/file/xhq9frgrgocr0i9/EM2020.fmf/file
Placera filen här:
PC: Mina dokument/Sports Interactive/Football Manager 2020/Editor Data
Mac: Bibliotek/Application support/Sports Interactive/Football Manager 2020/Editor Data

Grupp A-C & Grupp D-F (bildlänkar)

Please wait...

Liknande Inlägg

Lämna ett svar