Meny Stäng

AW med Tobbe – Vad ska behöva hända?

Sverige åker och spelar mot Danmark i en helt betydelselös match och förlorar med 2-0. En landskamp ska alltid vara speciell, men just nu vettefan om jag ska vara ärlig. Hela världen slåss mot en fiende som skördar liv och smittar på ett sätt som vi kanske aldrig sett under vår livstid.

ÄR DET VERKLIGEN VÄRT VAD VI HÅLLER PÅ MED NU? 

Jag har full respekt för att folk förlorar sina företag och att människor får enorma problem av lockdowns och restriktioner. Jag och mina vänner har drabbats av det själva.

Jag kan dock inte förstå hur man efter allt som det här jävla viruset orsakat, fortsätter stoppa huvudet i sanden och släpar folk över hela världen för att spela fotboll.

Folk dör i den här sjukdomen, det är kanske inte just idrottare som drabbas mest, eller värst för den delen, men ska det ens behöva hända?

Ska en idrottare på riktigt hög nivå och igenkännande i världen behöva dö i den här vidriga farsoten, för att regeringar och styrande folk ska fatta?

Jag mådde själv dåligt när fotbollen och ishockeyn var på is, så att säga. Jag som idrottsidiot hade inget att titta på. Jag överlever det, jag vet att det är underförstått, men så är det.

Hur länge ska vi låtsas som att folk kommer ta ansvar och utrota den här smittan?

Folk är i grunden egoistiska och ser till sig själv, jag har också kommit på mig själv att göra det.

Nu är det dags att ta tag i det en gång för alla innan allt vi lärt oss kommer vara förändrat.

Stanna hemma, ta ansvar och låt oss nu en gång för alla tillsammans, få väck den här skiten.

Idrotten har stått sitt kast, nöjesvärlden likaså och med allra största sannolikhet massa andra branscher.  Det börjar bli dags för en del av samhället att ta samma jävla ansvar.

Skål vänner.

Ha en grym helg. Och ta hand om er

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar