Meny Stäng

Mästare??

Brasilien-Argentina, i finalen, i det mästerskapet som ska ge rätten att skryta om vilka som är bäst i Sydamerika. Klart turkiske Bagis kände sig malplacerad, han borde inte ens vara där. Nu var han där och inget hade stoppat honom på vägen. 

Finalen i Copa America handlar väldigt ofta om de två giganterna. Brasilien och Argentina. Ibland blandar sig Chile i. Ibland blandar sig Uruguay i. Allt som oftast är det dock gulblå mot blåvit.

Finalen började med att Souza de Oliveira Santos, även kallad Souza, gjorde 1-0 efter 12 minuter. Brassarna hade fått en drömstart.

Finalen blev sedan ett antiklimax av sällan skådat slag. Inte en enda målchans förrän i den 89:e minuten, då Argentina fick en hörna, men där Yannis Despero nickade utanför med marginal. Brasilien höll undan och vinner Copa America, efter en final som kommer gå till historien som en av de tråkigaste någonsin.

Devran NH Bagis hade vunnit en internationell titel, han var euoforisk när han träffade den samlade pressen efter matchen. Han blev dock väldigt varse om den brasilianska inställningen till titlar. Man vinner vackert, eller inte alls. Bagis “parkera bussen”-strategi var inte populär.

Devran NH Bagis hade dock en plan. Men hur skulle han testa den?

Idén kom till honom på en barstol, som en kypare som kommer och lämnar en GT.

Han skulle ta över OS-laget och testa sina idéer på den största scenen av alla.

Trevlig helg kamrater

SKÅL

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar