Meny Stäng

Lirare vi minns: Vem är din favorit genom tiderna?

Jag har skrivit om en del personliga favoriter i den här artikelserien. Men nu undrar jag, precis som rubriken lyder: Vem är din favoritspelare i FM/CM genom tiderna och varför?

Please wait...

Liknande Inlägg

15 kommentarer

  1. AIKarMetal

    Nu vet jag inte vilket FM det var (eller om det var på championship manager). Cesar Delgado lirade i Cruz Azul och var alltid bra och han är nog min näst största favorit, men på samma spel fanns Tijani Bagangida på free transfer och han var en gigant på högerkanten. Han sprang ifrån allt och alla var alltid en riktig poängmaskin för mig.

  2. jompaa11

    Kommer alltid ha Willy Topp som min gubbe nr 1. Värvade han gratis under första säsongen på FM 11 och han fullkomligt smällde in mål för mitt Macclesfield Town. Han låg bakom två raka uppflyttningar med 64 mål på två säsonger. Oklart om någon annan ens har hört talas om honom då jag hittade han i Chile och han tros ha lagt av med fotbollen vid 24 års ålder.

Lämna ett svar