Meny Stäng

Lirare vi minns: Drömelvan – Högerback

Det är dags att ta ut en drömelva på lirare vi minns från tidiga upplagor. Det kan antingen vara spelare som varit outstanding överlag eller gömda guldkorn som varit bra för just er. Vilken upplaga av spelet spelar ingen roll. Ni nominerar spelare för varje position, jag läser på om spelarna, värderar hur många som tycker om samma spelare och sen tar jag ut vinnaren. Tillslut har vi en drömelva av lirare vi minns.

Akinfeev
X X X X
X X X X
X X

Senast var det flest som röstade på det ryska undret Akinfeev som målvakt och eftersom det även var en av mina spelare så föll valet på honom. Dock tackar jag hjärtligt för återskapandet av minnen till Frey och Landreau som några namedroppade. Riktigt fina målvakter.

Nu är det dags för högerbackar. Dom jag direkt tänker på är Darijo Srna som var väldigt fin att köpa från Ukraina på någon upplaga av spelet och sen givetvis Anthony Vanden Borre.  Men vilka fler högerbackar minns ni?

Please wait...

Liknande Inlägg

10 kommentarer

  1. raca14

    Ser att jag blir den första till att skriva här.
    Van den Borre kommer jag ihåg, men den som varit den största succén är nog Lustig när jag köpte honom från Sundsvall till MFF och detta innan, jag iaf, visste vem han var på riktigt.
    En bubblare till höger är annars Westerberg från Halmstad som också levererade.
    De båda köptes in under de tidigare spelen av FM/slutet av CM.

Lämna ett svar