Meny Stäng

Tysk-tisdag – Free transfers

Keven Tysk-tisdag

Säsongen 20/21 närmar sig med stormsteg – idag om en månad startar Bundesliga och dessförinnan startar redan Premier League och La Liga (12 september).

Jag tänkte härmed lägga fram ett par intressanta tyska namn vars kontrakt går ut sommaren 2021. Dessa tycker jag man borde hålla ett extra öga på om man startar en save.

 

Målvakter:

Sven Ulreich (född 1988 spelar i Bayern München) – rutinerad målvakt som kan agera som förstamålvakt i de mindre lagen och perfekt andra målvakt i en större klubb.

Försvarare:

Robin Koch (född 1996 spelar i Freiburg) – Duktig mittback som har ryktas till större klubbar de senaste året. Har även debuterat i det tyska landslaget.

 

Shkodran Mustafi (född 1992 spelar i Arsenal) – En spelare som jag höll väldigt högt innan han kom till Arsenal. Håller dock en bra nivå om han har en stark mittbackskollega bredvid sig.

 

Jéròme Boateng (född 1988 spelar i Bayern München) – Boateng har kommit till åren, men i rätt roll tycker jag att han fortfarande håller en hög nivå.

 

Felix Passlack (född 1998 spelar i Dortmund, utlånad säsongen 19/20) – I verkligheten har Passlack inte nått de höjder som man förväntade sig, men på FM, jädrar vilken spelare. Perfekt för rollen som offensiv högerback/wingback. Enorm arbetskapacitet och har i mina tidigare saves även bjudit på en hel del offensiva hot med assist och mål.

 

Bender bröderna (födda 1989 spelar i Bayer Leverkusen) – Vill man ha ett lojalt brödrapar så är Bender bröderna (Lars och Sven) de rätta valet. Båda två kan spela på flera positioner, men de senaste åren har Sven spelat för det mesta MB och Lars HB.

 

Mittfältare:

Mesut Özil (född 1988 spelar i Arsenal) – Den omdiskuterade tysken har länge ryktas bort från Arsenal. Ingen tvivel om att Özils högsta nivå håller klass, man måste dock ge honom den positionen han önskar, annars levererar han inte.

 

Julian Draxler (född 1993 spelar i PSG) – En spelare som oftast glöms i Tyskland då han inte spelar så regelbundet i PSG. Draxler har en fin högsta nivå och jag är säker på att han har någon växel till att ge, han måste bara få chansen att spela regelbundet.

 

Sami Khedira (född 1987 spelar i Juventus) – Ännu en äldre mittfältare som bär på en hel del rutin. Perfekt spelare att ha som backup i mittfältet – DOCK begär han en hel del i lön.

 

Max Meyer (född 1995 spelar i Crystal Palace) – Många före detta Schalke spelare som listas här (Draxler, Özil Meyer etc.). Teknisk spelskicklig duktig mittfältare som överraskade de flesta när han valde Palace framför flera andra storklubbar i Tyskland. Har en fin potential och har fortfarande mycket att ge.

 

Anfallare:

Kevin Volland (född 1992 spelar i Bayer Leverkusen) – Den före detta U21-kaptenen är en mångsidig anfallare som både kan spela centralt och ute på en kant. Personlig favorit när han slog igenom i Hoffenheim.

 

Lars Stindl (född 1988 spelar i Gladbach) – Rutinerad anfallare som också kan spela som offensiv mittfältare. Ingen spelare som vinner skytteligan åt en, men han gör sitt jobb och hjälper laget.

 

Nils Petersen (född 1988 spelar i Freiburg) – Targetanfallare som gör sina +10 mål minst per säsong. Perfekt anfallare att ha som backup om man har ett större lag.

Please wait...

Liknande Inlägg

3 kommentarer

Lämna ett svar