Meny StÀng

Share:
Notifications
Clear all

[FM20] Under resans gÄng

Sida 1 / 3

NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

🎶Championes, Championes, Ole! Ole! Ole!🎶

"Vilken tränare! Vilket lag och vilken otrolig säsong hela klubben har haft! Inget kan stoppa dem, Nu är dem på toppen av världen!"

Hector vaknar upp ännu en gång så var det bara en dröm, Han är inte en världskänd tränare ärligt talat så är han inte ens en tränare ännu men det här var start steget i Hectors resa.

Han är en lång och kraftig man som alltid älskat fotboll men aldrig fått möjligheten att spela utan har fått nöja sig med att sitta på läktaren och drömma sig bort. Förra veckan fick han sparken ifrån sitt vardags jobb och när man är ung om man nu kan klassa 26 år gammal som ung så är det dags att chansa på sin dröm, Han säljer allt han äger och säger upp sin lägenhet. Familjen önskar honom lycka till i barndomshuset i utkanten av Sevilla vart han hamnar vet han inte än men han vet att han inte kommer sluta tills han står på toppen och tittar ner.

Det här är alltså en rapport jag tänkte sitta och skriva på när tiden finns, Jag jobbar deltid som materialare i ett Superettan lag och är även en Ungdomstränare i samma klubbs Akademi, Men den här rapporten handlar inte om mig utan om Hectors resa på väg mot den ärofyllda CL bucklan och det är resans mål. Efter det så är vägen öppen och för att göra resan ännu tuffare så startar jag som arbetslös och utan utbildningar eller erfarenhet och kommer försöka bygga mina egna taktiker vilket är något jag är väldig dålig på i FM.

 

Hela EU är laddat och vi får se vart Hector Wise landar!


JS7, Armada och Micke gillade
Citera
Topic Tags
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Hector började tveka, Det här ska vara en pers, Men nu har det gått över två veckor sen han skickade in jobbansökan hos en mängd klubbar över hela Europa. Visst tänkte han för sig själv, Det kanske inte var det mest professionella sättet att söka jobb i olika klubbar, Men om han mejlade alla mejladress på klubbens hemsida så måste någon se hans CV tillslut?

Så blev det, Efter att fått begå intervjuer med olika klubbar över kontinenten med bland annat två Vitryska klubbar, En Walesisk och en Rumänsk klubb så ringde Lisburn Distillery Hector. Klubbens ordförande Jim Greer hade alltid varit svaga för dem spanska influenserna vare sig om det var vinet, kvinnorna eller fotbollen och samma var det nu för Hector.

Jim skötte intervjun och var väldigt hård i hans utgångspunkt. 
"Hector! Vi ser din passion och förstår din ivrighet men du har noll kunskap, noll erfarenheter och noll kontakter. Om jag ska ta in dig fortsatte Jim, Så är det på mina villkor är det förstått?"

Hector förstod, men han visste att får han bara chansen så kommer han fixa det Jim vill ha. Playoff spel.

Pengarna finns inte så Hector fick nöja sig med första erbjudandet Jim kom med, Han hade ändå inte mycket att klaga på, Han får ett rum, mat och 15'000kr i fickan varje månad, men kontraktet är bara skrivet på 4 månader så det gäller att imponera och att imponera fort. 

Trupp analysen började direkt på flygplatsen.
Det såg inte livsfarligt ut men det var inte heller lovande, 17 A-lags spelare och 13 Akademi spelare. Hector har alltid viljat haft 22 spelare som hotar om en startplats och 3 unga spelare som får möjlighet att utvecklas och byggas in i a verksamheten. Sådana möjligheter finns inte nu, Det finns knappt trupp för A-laget, hur ska då U21 och U19 spela sina matcher. Han lyckades hitta några guldkorn att bygga sin taktik runt iallafall, Målvakterna Pat Saunders och Jonah Nicholl var båda godkända för seriens nivå och i reserverna fanns en erfaren Craig Kennedy att utnyttja.

 

Försvaret är lagets stolthet med vassa spelare som är redo för nästa nivå i sina karriärer! dem enda problemet han ser är att laget bara har 2 MB och deras fyra starkaste spelare är alla Ytterbackar! 
Problemen blev bara värre när han också ser att ingen förutom den monstruösa högerbacken Gary Workman med sina 178CM är den största spelaren han kan skola om. Utöver A laget så finns det många försvarare i akademin vilket betyder att Hector kommer behöva använda det som finns.

 

Mittfältet! Vart ska man börja? Kevin Braniff med sina 35 år är lagets nav med erfarenheter ifrån Championship och League 1, Han kommer styra den offensiva delen och förhoppningsvis ligga bakom mycket av vad som kan bli en otrolig säsong. Sen har han den extremt fattiges James Milner i James Wright, Grovjobbare som bara bryr sig om det bästa för laget. Tillsamman med Aaron Harris så kommer denna trio vara dem som spelar mest i den centrala lagdelen.

 

Anfallet lämnar mycket att önska speciellt ifrån bänken, Levererar inte dem på planen så har Hector ingen som kan kliva in och förändra matchbilden. Paul Young, Nick Beta och Mikey Withers ser alla ut att passa bra ihop men det riktiga testet blir inte förrän serien kommer igång. 

 

På flyget så sätter han upp sin taktik, Den ska inte vara för komplicerad men inte heller för enkel att se igenom. Roller och instruktioner får han bestämma under säsongen när han känner spelarna bättre.
han bestämmer sig för att spela säkert med en formation av 1-4-2-3-1, Det är vad han har sett på TV och det är vad han känner sig bekväm med hoppas bara spelarna känner detsamma.

 

Hector har även tiden att kolla in serien. Serien är inte står och är väldigt kort, om han får igång laget tidigt så kan dem ta lätta poäng och säkra hög plats tidigt. 20 omgångar är allt, sen är säsongen slut. Hector får även fram info i en lokal nyhetsartikel som tippar Distillery till en tredje plats. Kraven finns där, Senast 2012/13 spelade laget i högsta serien och har snabbt kraschat ner till där dem är idag, Division 3. Han tänker även på vad som ska hända, Serien drar igång om 6 månader och hans kontrakt är slut om 4 så frågan är, Bygger han upp laget åt sig själv eller någon annan?


LeoFM gillade
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Första mÄnaden var en hÀndelselös affÀr för Hector, Utöver dem sedvanliga presskonferensen sÄ var det dem lovande utgifterna som var pÄ agendan.

Inga truppförÀndringar in men ut sÄ har Kevin Braniff lÀmnat tillsammans med tredjemÄlvakten Craig Kennedy.

Anledningen till att Hector slÀppte Kevin var för hans sjuka matchbonus, 3750kr per match spelad! i en klubb som Àr minus 200 tusen pÄ kontot.

"Kevin! Vi kan omöjlighet ge dig en större bonus Àn vad resten av startelvan fÄr per match. Det högsta jag kan ge dig Àr 1500kr per match och det Àr fortfarande otroligt mycket för vÄran klubb."

"Nej" svarade Kevin och tillade "Jag vet att jag Àr för bra för att spela under en wannabe som dig och jag vet att jag förtjÀnar min lön som jag har just nu"

Hector visade honom dörren snabbare Àn snabbast. Visst han var en av dem viktigaste spelarna men sÄhÀr kunde det inte gÄ till.

Craig Kennedy gick lÀttare, Hans far har velat att han lÀmnar fotbollen ett bra tag för att hjÀlpa till pÄ familjeföretaget. NÀr erbjudandet kom sÄ sÄg Craig nÀstan lÀttnad ut mindes Hector.

 

Tack vare att Craig och Kevin lÀmnade klubben sÄ minskade vi vÄran potentiella mÄnadskostnad ifrÄn 12'500kr till 9'200kr över en natt.

 

Resten av Februari satt med att förhandla varenda krona ifrÄn alla kontrakt som gick. Tillslut hade Hector sparat in över 50kr per spelare, En liten summa men i Lisburn rÀknas varenda krona.


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

"Ännu en sen kvĂ€ll Mr.Wise?" frĂ„gar grannen snĂ€llt medans hon gör iordning pĂ„ sin balkong, Hector svarar med en tung suck "Ja, Jag trodde inte det skulle bli sĂ„ hĂ€r sent" Hector kommer hem ifrĂ„n den fria transferfönstrets sista dag kl 8 pĂ„ morgonen.

Egentligen blev inte sÄ mycket gjort, Bara en spelare kommer in till Destilleriet men det Àr en kvalitativ vÀrvning.

Det Àr en Höger Back som kan spela Centralt med och heter Liam McMenamin och Àr 29 Är gammal.

Det som fick Hector att haja till var Liams pondus, Han tar verkligen över ett omklÀdningsrum, Med sina slanka ben sÄ kommer han springa vÀldigt mycket det nÀrmaste Äret tyvÀrr sÄ kommer han inte till klubben förrÀn den 9/6 men det Àr i god tid för sÀsongen sÄ Liam kommer vara bekvÀm i Hectors spelstil innan sÀsongspremiÀren.

Laget kliver ocksÄ ut pÄ semester och Hector passar under tiden pÄ att börja utbilda sig efter att övertalat snÄljÄpen Jim till att finansiera en utbildning.

SÀsongen Àr lÄngt bort men Hector Àr mer Àn redo för sÀsongen drar igÄng.


jZstrM gillade
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

April mÄnad och nu Àr vi inne pÄ tredje och nÀst sista mÄnaden pÄ Hectors kontrakt. Han har haft en dÄlig kÀnsla sen dag ett om Jim. "Skulle ha skrivit ett tvÄ Ärs kontrakt direkt!" tÀnkte Hector medans han lusade igenom internet efter kontraktslösa desperata ungdomar som behöver hitta en klubb.

Samtidigt som han gör det sÄ letar han Àven efter ett nytt jobb, Trots allt sÄ har han inte mycket kvar pÄ kontraktet nÀr hans telefon ringer, Det Àr den snÄla Àgaren Jim Greer som ringer IGEN, Det mÄste vara den tusende gÄngen idag. Ska jag behöva vara klubbens IT expert!

"Ja Jim, Vad Àr det nu?"

"Kom in ASAP, Vi har ett stort problem"

Hector lĂ€gger pĂ„ och börjar klĂ€ pĂ„ sig, Är det sĂ„hĂ€r hans första chans i fotbollsvĂ€rlden ska ta slut?

Han börjar gÄ mot arenan nÀr hans telefon igen plingar till, Den hÀr gÄngen blir Hector desto gladare för att det Àr svaret ifrÄn den unga oprövade anfallaren Timmy Browne som meddelar att han kommer spela för Lisburn nÀst kommande sÀsong. Truppen fortsÀtter bli starkare och starkare för varje dag som gÄr. En roll som han inte fyllt upp en Àr den central offensiva mittfÀltaren. Men det fÄr vÀnta, nu Àr det dags att prata med Jim

 

"SĂ€tt dig ner Hector!" meddelar Jim starkt.
dem smÄ pratar om hur utbildningen gÄr och om vilka spelare som Àr pÄ vÀg in för i en sÄdan hÀr liten klubb sÄ finns inte utrymmet för en Sportchef vilket betyder att trÀnaren sköter ALLT runt A-laget, till och med konerna fÄr han plocka.

"SÄ anledningen att vi Àr hÀr idag Àr för att jag tycker vi ska samarbeta i ett Är till, SÄ du faktiskt fÄr nÄgra matcher under bÀltet." Min tanke var att du bara skulle hÄlla truppen igÄng under den hÀr försÀsongen men vÀrvningarna du har gjort visar stor potential fortsatte Jim, SÄ dÀr för kommer jag erbjuda dig samma ersÀttning men för ett Är till.

Hector kunde inte skriva pÄ snabbare om han Àn sÄ försökte tusen gÄnger.
Han kunde Àntligen börja leta permanent boende och börja satsa helhjÀrtat pÄ jobbet som Àr pÄ ingÄng.

 

det Àr cirka 110 dagar kvar tills sÀsongen drar igÄng och Hectors jobb har bara börjat.


jZstrM gillade
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Maj mÄnad Àr klar och lÀmnar en liten kort uppdatering.

14 trÀningsmatcher Àr bokade mot varierande motstÄnd och nÄgra nyförvÀrv

Adam Wilson Àr en ung mittback med stor potential som kan kliva in direkt i sÀsongstarten.

Dale McCreery Àr en annan ung begÄvad mittback som kommer ses som ordinarie dÀr ute under sÀsongen förutsatt att utvecklingen fortsÀtter

 

Sist och faktiskt minst Àr Josh McCarten som kommer fÄ göra korta inhopp under sÀsongen med förhoppningen att vÀxa in i det till nÀsta sÀsong.

Efter att varit i solen under hela dagen sÄ blir rapporten lite kortare idag och jag hoppas kunna trycka pÄ med försÀsongen imorgon och tisdag kvÀll!


SvaraCitera
jZstrM
(@jzstrm)
Ungdom
Blev medlem: 1 Ă„r sedan
InlÀgg: 3
 

Riktigt hÀrlig lÀsning! 


SvaraCitera
Iturbe
(@iturbe)
Ungdom
Blev medlem: 1 Ă„r sedan
InlÀgg: 3
 

Ser fram emot att lÀsa fortsÀttningen! Kör hÄrt!


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

TyvÀrr glömde jag datorn nu nÀr jag var ivÀg med laget. Kommer försÀsongs rapport senare ikvÀll


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

"Madre mia vilken försÀsong! Vi har spelat 13 matcher och vinner 11 av dem vilket Àr bÀttre Àn jag förvÀntade mig!"

InstÀllningen ni har haft i den hÀr otroligt vÀlspÀckade försÀsongen Àr inget annat Àn exemplariskt. pÄ 13 Matcher pÄ 40 Dagar Àr helt sinnesjukt och ni gjorde det som det inte var nÄgot problem! Ligan kommer fÄ akta sig för oss för vi Àr fulla med energi! tillade Hector!"

Egentligen var Hector inte riktigt sÄ nöjd. Han hade tagit vÀldigt lÀtt motstÄnd och dem hade skÀmmigt ut sig vid tvÄ tillfÀllen, Men truppen behövde inte höra det. inte just nu.

Ekonomin Àr fortfarande helt omöjligt att hÄlla sig till dÄ det inte finns möjlighet att erbjuda mer Àn 5 spelare ersÀttning för att spela och det finns inte en enda spelare som vill spela gratis för klubben! Klubben verkar dock inte klaga, Dem Àr för tröga för att koppla vilket slags motstÄnd dem har spelat mot och vad dem möter i serien.

Statistiskt sett sÄ borde dem flesta infinna sig med ett högt sjÀlvförtroende. PÄ dem 13 matcherna sÄ gjorde klubben 43 MÄl och slÀppte in 10.

Hector har ÀndÄ hittat sina viktiga spelare, FramÄt kommer Timmy Browne fÄ mycket att jobba med dÄ han stod för 17 MÄl och 1 Assist pÄ 8 starter och 4 inhopp, Hector har aldrig gillat att en spelare stÄr för en sÄ stor del av mÄlen men nu har han inget val, DÀremot sÄ Àr han mycket nöjd med att det Àr hela 18 spelare som gjort assist under försÀsongen dÀr Yttern Mikey Withers stod för 4 assist och vinner assistligan.

 

MÄlvakterna Jonah Nicholl och Pat Saunders har delat pÄ speltiden och ingen ser ut att vara starkare Àn dem andra sÄ det blir intressant under dem första veckorna i serien. Hector Àr Àven nöjd att alla spelare har fÄtt minst 2 matcher att visa upp sig.

Nu Àr det en vecka till den första matchen i hans förhoppningsvis lÄnga karriÀr och Àran att fÄ stÄ motstÄnd mot Hector Àr Annagh United och Àr tippade att komma 4:a, En plats över Distillery.

Annagh United har spelat 5 trÀningsmatcher och Àr obesegrade med 3 vinster och 2 oavgjorda. Dem har bra utspridning pÄ deras mÄl med tre olika spelare med 3 mÄl. Det Àr nÄgot Hector mÄste vara beredd pÄ.

 

Resan drar igÄng nÀsta vecka och Hector passar pÄ att Äka hem lite snabbt till Spanien för att hÀlsa pÄ familjen innan den korta och intensiva sÀsongen drar igÄng. VÀl hemma i Spanien försöker han locka över nÄgra gamla ungdomsspelare han har trÀnat men ingen vill Äka till Nordirland för att spela i princip gratis, Han anklagar dem inte. Vem skulle i sitt rÀtta mentala skede ta ett jobb i Nordirland?!


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Augusti mÄnad kommer och gÄr, Serien Àr Àntligen igÄng! 

Vi har hunnit med 3 matcher i serien och Àven 1 match i en av dem mÄnga cuperna.

 

"Timmy Effin Browne, Vilken spelare! otroligt nivÄ för sin Älder, Han kommer garanterat nÄ lÄngt!"

"Ska han bÀra hela Lisburn den hÀr sÀsongen efter den hÀr drömstarten?" FrÄgade den gamla reportern för Lisburn Daily News 

"SjÀlvklart inte" dÄnade ut över rummet, Lisburn har fÄtt den drömstart dem ville fÄ, en bekvÀm 4-1 vinst mot Annagh dÀr Timmy Browne stod för alla 4 mÄl. Gary Workman dunkade Àven in 3 av dem 4 assisterna och alla verkar vara vÀldigt avslappnade i omklÀdningsrummet efter matchen.

Nyinsatta kaptenen Liam tar tag i segertalet vilket Hector inte har nÄgot problem med. "Boys! Spelar vi som vi gjorde idag sÄ kommer ingen i ligan kunna utmana oss. Vi Àr otroliga och vi gav dem inte en centimeter! JÀkla stark insats idag grabbar!"

Hector belönar dem med en ledig förmiddag dagen efter, Trots den bra starten sÄ vill inte Hector slappna av Àn, "TÀnk om vi förlorar allt efter det hÀr? det finns sÄ mÄnga svaga delar i vÄrat uppspel och lÄt mig inte börja prata om jobbet defensivt i mittfÀltet!"

"Andas" svarar kallt Steven Perry Assisterande trÀnare. "Det Àr din första tÀvlingsmatch hÀr och vi har 19 matcher kvar i ligan, jag kan garantera att vi kommer vinna nÀr vi förtjÀnar att förlora och vi kommer förlora nÀr vi förtjÀnar att vinna men jag kan ocksÄ garantera att vi kommer fÄ fira mer Àn vad vi kommer fÄ sörja! Lisburn Distillery har inte sett sÄ hÀr starkt ut pÄ flera Är!"

Steven har rÀtt, Det Àr inget att bry sig om Àn, sÀsongen Àr ung och det finns gott om tid för att lösa alla problem

 

OmgÄng 2 kommer snabbt och det Àr dags att möta Newington Y.C. som spelade 0-0 i sin öppningsmatch.
Det Àr ett starkt defensivt lag som inte ger till mÄnga chanser och sÀtter dem chanser dem fÄr.

Det Àr Hectors första bortamatch och matchen blir Àven Hectors första förlust efter att Lisburn har haft svÄrt att behÄlla bollen och etablera sig högt upp i plan. Ingen spelar sÀrskilt bra och redan efter den hÀr matchen tycker kaptenen att det Àr dags att prata ihop sig.

Dem har ett spelarmöte dÀr alla hÄller med om att ingen fÄr slappna av för att dem vinner 1 match, Slitet fÄr inte försvinna förrÀn dem Àr uppflyttade. spelarna gÄr ut efter mötet med lysande ögon som Àr redo att möta Barcelona om det sÄ krÀvs

 

Men det Àr inte Barcelona dem ska möta utan det Àr dags för första matchen i Bet McLean League Cup 2:a omgÄngen och Lisburn ska möta Loughgall, En seg första halvlek byts ut mot en vÀlspelande och högintensiv andra halvlek dÀr Lisburn vinner med 2-1 och gÄr segrande ut efter mÄl av Gary Workman och ett mÄl av Timmy Browne. Vi sÀger Àven som kapten Liam svarade media efter matchen "On to the next one"

 

Sista matchen I Augusti Àr emot Tobermore United som startat med en oavgjort och en förslut innan matchen mot Lisburn och Àven mot Lisburn sÄ skulle dem förlora. Browne gjorde mÄl igen och har redan gjort 6 mÄl den hÀr sÀsongen. Dale McCreery gjorde Àven sitt första mÄl för sÀsongen. Matchen var dock allt annat Àn finspelad, Tobermore fick 3 gula kort och Lisburn fick Àven dem ihop 3 gula kort. Àven idag missade Gary Workman Àn straff, Hector övervÀger att byta ut honom i fortsÀttningen, Straffar ska ju bara sitta!

 

SÄ efter Augusti mÄnad ligger Lisburn bra till. Dem Àr 3:a i tabellen och har stora möjligheter att klÀttra vidare i tabellen.


Timmy Browne leder skytteligan med sina 5 mÄl och Gary Workman har flest assist med sina 4 poÀng.

Dem Àr Àven vidare i Bet McLean League Cup dÀr dem ska möta Ballymena United i nÀsta omgÄng.

fansen utser den hÀr mÄnaden Tommy Browne till mÄnadens spelare vilket Àr absolut förtjÀnt.

 

September mÄnad ser lugn ut med 5 matcher varav en Àr i Steel & Sons-cupen 2:a omgÄngen


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Tack vare det intensiva spelet i cupen sÄ blev det tillslut 7 matcher i September för Lisburn Distellery. 3 i serien, 3 i Steel & Sons-cupen och 1 i County Antrim Shield.

 

Första matchen för September mÄnad var för en cup man kan likna vid dem lÀgre Nationella cuperna dÀr proffslagen inte fÄr medverka, Hector som vill vinna pokaler satsar sjÀlvklart pÄ denna cup. Totalt har han 5 cuper att vÀlja pÄ och Hector har mÄlet pÄ att vinna tvÄ cuper plus serien för att ta hem en trippel i sin första sÀsong.

Det Àr inte nÄgot enkelt att uppnÄ men Hector har en bred och stark trupp.
Första matchen i Steel & Sons-cupen Àr emot Wakehurst som besegras med 4-3 med lÀtt rotation i truppen.

Andra matchen i cupen Àr mot Carrick Rangers reserver och dem valde ÀndÄ att stÀlla upp ett starkt lag. Kanske för att ge sina junisar en chans att fÄ kÀnna pÄ fotboll pÄ seniornivÄ. SjÀlvklart ska vi visa dem tÀnkte Hector och stÀllde upp sitt starkaste lag och vinner tillslut med 1-0 efter Conall Arnold gjort mÄl.

 

Tredje matchen för mÄnaden var i County Antrim Shield dÀr de nu mötte Carrick Rangers första lag och den hÀr gÄngen blev det för tufft med ett inslÀppt mÄl i 119:e minuten, Det var mycket kÀnslor i matchen och bÄda lagen tog tillsammans 9 gula kort, Var det en taktik ifrÄn Carrick att sparka bort deras motstÄndare tills dem tappar huvudet? Hector kÀnner det men domarna ville inte ens ta emot hans överklagan, Skrot ÀndÄ. "Jag ville ÀndÄ inte satsa pÄ den cupen" svarar Hector till media.

 

Efter tvÄ veckor med cupspel sÄ var det dags för Seriematch igen och den hÀr gÄngen Àr det match mot Moyola Park. 2 Förluster och 1 oavgjord sÄ Distillery gÄr in med stora övertaget.

Men ett trött sprunget Distillery Àr lÀtt att rulla ut och tillslut sÄ gör faktiskt Moyola 1-0 i 15:e minuten.

PÄ sidlinjen vevar Hector frenetiskt. Det Àr en pinsam ifrÄn hela laget pÄ planen. I halvtid fÄr hela laget höra vad han tycker, Det tar sÄ lÄng tid att dem Àr 1 minut sena ut ifrÄn omklÀdningsrummet, Det blir turligt nog inget straff ifrÄn förbundet och i andra halvlek sÄ ser Distillery ut som dem ska, Dem gör 1-1 via Timmy Browne och i 81:a sÄ Àr Paul Young först pÄ ett inlÀgg och tar hem tre poÀng Ät Lisburn.

 

Laget kÀnner sig fortfarande slitet sÄ under veckan kör dem lÄg intensiva pass dÀr dem jobbar pÄ att tÀcka upp rÀtt ytor i defensiva situationer. Matchen pÄ helgen Àr emot Portstewart som har 2 Förluster och 1 Oavgjord inför matchen, I omklÀdningsrummet pratar Hector om vikten av att spela enkelt. Han noterar innan matchen att alla inte kÀnns riktigt 100, Det finns nÄgon tvekan. 

NÀr matchen börjar sÄ dominerar Distillery bÄde bollinnehav och fÄr mer avslut men det vill sig bara inte, laget Àr oslipat och Àr inte fokuserade vid rÀtt tillfÀllen medans Portstewarts spelare Àr hungriga, drivna och framför allt förberedda med sin matchplan, Dem kontrar och krigar sig till en 3-1 vinst och som vanligt Àr det Timmy Browne som gör tröstmÄlet för Distillery.

 

Truppen Äker besviket hemÄt, Dem har nu haft 5 bortamatcher i rad och resandet börjar ta ut sin rÀtt. Hector lÀngtar hem till deras arena, Àven om den Àr fullstÀndigt katastrof dÄlig.

 

Sista matchen denna mÄnad i S&S cupen Àr emot amatörlaget Strabane Athletic, Truppen blir roterad och Hector ser till att spela dem spelarna som har nÄgot att bevisa. Trots total dominans sÄ vill inte mÄlet komma. Dem tvÄ viktigaste spelarna byts in och i 86:e gör Gary Workman 1-0 och 3 minuter senare faststÀller Timmy Browne resultatet med mÄl pÄ straff.

Planen baksköt ÀndÄ, han var tvungen att spela 3 spelare han ville vila och inför sista ligamatchen den hÀr mÄnaden sÄ vill han inte tappa alltför mycket pÄ dem ovanför.

Sista ligamatchen och det mÀrks att det Àr ett bottenlag mot ett vÀldigt slitet lag. Ingenting spÀnnande hÀnder och matchen slutar 0-0

 

I slutet av mÄnaden sÄ ligger Distillery fortfarande 2:a i ligan men dem har en match mer spelad

Hectors mÄl i Oktober Àr att försöka öka pÄ lagets mÄlskillnad och dessutom ta över förstaplatsen, Ligan mÄste ÀndÄ gÄ före.

 

MÄnadens lirare blir Ànnu en gÄng Timmy Browne som levererar bra framför mÄl och Àven gör ett ordentligt jobb i pressen efter bolltapp. Timmy leder fortfarande skytteligan och Gary har fortfarande greppet pÄ över assistsligan


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Ledig dag pÄ jobbet och dÄ kommer uppdateringarna thick and fast!

 

Oktober mÄnad innehÄller 6 matcher varav 2 Àr i ligan.

 

Första matchen Àr emot Dollingstown i serien och Timmy fortsÀtter göra mÄl, 2 mÄl idag vilket ger oss 2-0 vinsten i en relativt enkel match.

 

Andra matchen för mÄnaden Àr i Bet McLean League Cup dÀr vi mötte Ballymena United som spelar i NordirlÀndska Premier League tvÄ nivÄer över oss. Hector vÀljer att offra den hÀr matchen och stÀller upp med ett B-tonat lag. Första halvlek Àr jÀmn pÄ bollinnehavet men Ballymena kommer till avslut i varje anfall. Dock sÄ gÄr dem in i halvtidsvilan med en 1-0 ledning. Allt Àr fortfarande möjligt och Hector vÀljer att trycka upp lite mer.
Det ger resultat och redan i 51:a gör Mikey Withers 1-1 efter att Lisburn enkelt rullat upp Ballymenas försvar.
HB och poÀngskapare Deluxe Gary Workman gör ocksÄ 2-1 till klubben i den 59:e och laget faller hem men fortsÀtter försöka rulla sig igenom pressen som blir högre och högre, Àven intensivare och intensivare. NÀr allt börjar lugna ner sig sÄ fÄr Josh McCarten sitt andra gula i 71:a och matchen blir vidöppen igen, Ballymena slÀnger allt och lite till mot Lisburn som i den 86:e minuten kapitulerar och slÀpper in 2-2, Sista 4 minuter blir spelad pÄ ren vilja av dem 10 som Àr kvar pÄ planen. Dem fixar 2-2 men det Àr fortfarande 30 minuter fotboll kvar.
PÄ nÄgot mirakulöst sett sÄ överlever dem till straffarna dÀr allt Àr öppet igen.
BĂ„da lagen sĂ€tter alla sina straffar i dem första 7 omgĂ„ngarna, nĂ€r Reece Glendinning kliver fram för Ballymena och missar! Allt Hector och hans mannar behöver göra Ă€r att sĂ€tta nĂ€sta straff sĂ„ Ă€r dem vidare. Äran att slĂ„ straffen faller pĂ„ Dale McCreey som iskallt kliver fram och Panenka chippar straffen i mĂ„l! Lisburn Distillery Ă€r vidare!

 

4 Dagar senare och det Àr dags för Seriefinal mot kvalificerande motstÄnd i Limaway United. Trots fler skott pÄ mÄl och högre bollinnehav sÄ Àr Limaway för starka, smarta och tekniska. Dem vinner med 2-1 och sjÀlvklart Àr det Timmy Browne som gör vÄrat mÄl.

 

NÀsta match Àr i S&S Kvartsfinalen mot Bangor som Àr ett bottenlag i vÄran serie och Hector tog en chansning igen och tar ut ett vÀldigt B-tonat lag.
Matchen i sig blir vÀldigt hÀndelselös förutom att Browne fÄr ett gult kort och Àr dÀrmed avstÀngd nÀsta match vilket Àr drÄpligt.

PÄ strafflÀggningen missar ocksÄ Browne sin straff sÄ Bangor gÄr vidare till Semifinal och Lisburn fÄr surt Äka hem igen.

 

Efter detta sÄ kliver vi in i den fjÀrde cupen för Äret! Intermediate cupen dÀr vi möter Shorts och ett nytt B-tonat lag tar hem vinsten med 3-1 efter att Browne ersÀttare och debutant gör 2 mÄl.

 

Sista matchen för mÄnaden Àr en kvartsfinal match mot Newry City AFC som spelar nivÄn ovanför oss. För tredje matchen i rad sÄ Àr det reserverna som ska göra det.

Vi ligger under bÄde en gÄng och tvÄ gÄnger men bÄda gÄngerna visar laget upp det sjÀlvförtroendet Hector insatt i dem och dem lyckas svara och fixa 2-2 som betyder övertid. I 108:e kommer en Newry spelare dock fri och sÀtter mÄlet som vinner matchen med 3-2

 

Det Àr en tuff mÄnad för Lisburn dÀr vi blir utslagna ur tvÄ cuper inom 7 dagar. Hector Àr besviken men det betyder mer tid för att fokusera pÄ ligan och nu har laget fÄtt vila ordentligt sÄ nu finns det inga ursÀkter!

Serien har haltat lite under cupspelet sÄ mÄnga lag har inte spelat sÄ mÄnga serie matcher i Oktober. Vi behÄller vÄran 2:a plats men det Àr med 1 match mer spelad jÀmfört med motstÄndarna. Timmy Browne leder fortfarande skytteligan med sina 10 mÄl och Gary Workman ligger delad 1:a med 5 Assists.

 


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Nu har vi kommit till November och Àntligen ska spelare fÄ ett lugnare schema, TvÄ matcher Àr allt som Àr planerat, en i serien och en i cupen.

Seriematchen var mot Bangor och tyvÀrr sÄ Àr grabbarna fortfarande slitna och det slutar med förlust för laget med 3-2 efter att ha dominerat skotten och bollinnehavet.

 

Nu var det tre veckors vila och grabbarna körde verkligen lungt. Alla fick ledigt nÄgra dagar innan det var hÄrd fysisk trÀning och taktiskt smarta intensiva pass.

inför cupmatchen mot Ballymena reserver sÄ var laget utvilat, trÀnade och i form.

Matchen gick precis dit vi ville och vi springer ivÀg med en stark 5-1 vinst och förhoppningsvis sÄ kan vi ta med det in i serien dÀr vi har börjat tappat lite.

Serien ser som sagt inte sÄ jÀttebra ut nÀr nÀstan halva sÀsongen Àr spelad. Vi ligger pÄ en svag 5:e plats, 3 poÀng ifrÄn kvalplatsen, Det finns inte pÄ kartan att vi inte kommer 1:a eller 2:a sÄ Hector har mycket att ta tag i.
Han lyckades dock övertala Jim Greer att betala för ytterligare en utbildning sÄ Hector fortsÀtter bli bÀttre och bÀttre och smartare för varje dag som gÄr!


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

"Det hÀr var inte det jag förvÀntade mig" Utbröt Hector! "Vi har ett av seriens bÀsta lag och grabbarna förstÄr taktiken! vad gör jag för fel?"

"Vi alla gör vad vi kan, Vi kan inte förvÀnta oss att magiskt spela bra nÀr vi inte har ekonomin till att Äka buss till bortamatcherna!" sa Steven, Hectors trovÀrdige Assisterande.

"Vi spelar 5 matcher och vinner bara 1! Vad Àr det?!"

"Lugn, vÄra resultat kommer."

"Lugn? Det Àr 7 omgÄngar kvar och vi ligger 6 poÀng ifrÄn kvalplatsen!" Det Àr omöjligt för oss tillade Hector.

SÄ vad ledde till allt det hÀr diskuterande?

Första matchen var en seriematch mot Armagh och Distillery fick storstryk med 5-2 efter att verkligen allt gÄtt fel defensivt.

Dem gör 1-0 efter 2 minuter och pÄ den vÀgen var det.

NÀsta match var i cupen mot Annagh och dÀr tar vi en enkel 2-0 vinst och gÄr vidare i utan större problem.

Vi möter Àven dem i nÀsta omgÄng i serien och dÄ spelar vi bara 1-1 vilket var vÀldigt pinsamt dÄ vi bara 4 dagar innan skÀmde ut dem fullstÀndigt.

 

Efter detta sÄ var Tobermore United pÄ schemat och trots en bra start pÄ matchen sÄ lyckas Lisburn tappa resultatet till 2-1 och krÀftgÄngen fortsÀtter.

 

Sista matchen för mÄnaden var emot Newington dÀr vi trots bra spel inte lyckas göra mÄl och besviket tar vi Àven hÀr bara en poÀng.

 

Tabellen ser inte bra ut för vÄra fans, Vi har kÀmpat och slitit och som tack för allt sÄ ligger vi pÄ en 9:e plats, tredje sista plats.
Det Àr den största misslyckandet i NordirlÀndsk fotbollshistoria enligt Àgaren Jim Greer


trashbag gillade
SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Senast vi vann i serien var i början av oktober, vi Àr nu i Januari och om vi ska vÀnda pÄ det hÀr sÄ Àr det nu.

Första matchen för mÄnaden var emot Moyola Park och vi övergav 4-3-3 för att gÄ emot Àn lÀngre 4-4-2 spelstil och vi lyckades iallafall fÄ en poÀng i matchen efter tvÄ omstÀllningar.

 

Match nr 2 var ocksÄ i serien och vi fortsatte med vÄran 4-4-2 men Banbridge var för starka och kunde enkelt stÀnga ner vÄran taktik. Matchen slutar 3-2 och kvalplatsen kÀnns extremt lÄngt bort.

 

Tredje matchen för Äret var i Àn av cuperna mot ett lag i högsta ligan, Hector valde att offra matchen helt och stÀllde upp med sitt tredje lag, matchen slutar 3-0 till Glentoran för att dem valde att spela ett starkt lag.

 

Efter den hÀr matchen sÄ introducerade Hector Àven sin tredje taktik, en 4-4-2 som ska utnyttja kanterna och bygga sig fram för att lyfta in bollen i boxen och det fick effekt direkt, Lisburn tar sin första vinst i serien pÄ 105 Dagar. Men Àr det försent att komma igÄng nu?

 

Vi avslutade Àven med en till cupmatch och dÀr gick vi segrande sÄ vi hoppas verkligen Hector kan ta den hÀr formen vidare in i slutet av sÀsongen.

 

Serien ser inte jÀttebra ut, Det Àr trots allt bara 4 matcher kvar men om allt gÄr vÀgen sÄ kan vi fortfarande knipa kvalplatsen, Àven om det ser nÀst intill omöjligt ut.


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

NĂ€st sista mĂ„naden i serien och förhoppningen Ă€r fortfarande att ta klivet upp. Även om det ser otroligt omöjligt ut.

Första matchen för mÄnaden var emot Dollingstown som ligger precis ovanför oss i tabellen, Truppen kÀmpade fortfarande med sin nya Spelidé, TyvÀrr förlorar vi matchen med 1-0 efter slarv i försvaret.

 

"Mitt kontor nu!" dÄnade över arenan dagen efter matchen mot Dollingstown, Jim var rÀttfÀrdigt förbannad, han har slÀngt in alla pengar han har och den dÀr spanska idioten har slösat bort allt och vi kommer inte ens bli uppflyttade! 

"Förklara dig sjÀlv Hector! Hur misslyckades du med att fixa uppflyttning Ät mig?"

"Jim, Vi har spelat bra det Àr bara att resultaten inte har gÄtt vÄran vÀg, men vi Àr pÄ g uppÄt och det vet du! vi kommer fÄ resultat." Garanterat tillade Hector.

"Jag vet inte varför jag skulle tro pÄ en vÀrdelös desperat spansk trÀnare, PÄ min tid hade du Äkt ut med huvudet före men av nÄgon anledning sÄ tror jag pÄ dig" Resultaten mÄste bli bÀttre annars sÄ Àr du ute snabbare Àn rollerskates! fattar du?"

Hector nickade nervöst. Hur skulle han lösa det hÀr? Laget gÄr hackigt och han vet inte varför, TrÀningarna ser bra ut. Spelarna ser ocksÄ starkare ut en vÄra motstÄndare.

 

Han vÀljer att inte Àndra nÄgonting inför nÀsta match, allt eller inget Àr det som gÀller.

 

2-2 Mot serieledarna Àr mer Àn godkÀnt, Jim har slutat hÀlsa pÄ mornarna men truppen stÄr fortfarande med Hector och det Àr all support Hector behöver.

I den enda cupen dem Àr kvar i sÄ vinner vi med 2-1 i förlÀngning och fÄr dÀrför spela kvartsfinal, Det kanske Àr det som kan rÀdda mig? tÀnker Hector

 

Inför nÀst sista seriematchen sÄ lirar han sin favoritelva dÄ ingen Àr avstÀngd eller skadad och mot Bangor sÄ lossnar det igen och Timmy Browne gör bÄda mÄlen i en 2-1 vinst. Uppflyttning Àr omöjlig men vi kanske kan Äka hem med hedern i behÄll efter den hÀr sÀsongen?

 

Serien Àr som sagt redan spikad för vÄran del, Vi kommer inte bli uppflyttade och bÄgen spÀnns redan nu inför nÀsta Är.

 

En skrÀmmande nyhet för Hector Àr att 4 trÀnare i lag ovanför honom eller runt honom har fÄtt sparken senaste veckan.


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  

Bara en match i Mars och det var i cupen, SjÀlvklart vinner vi den!


SvaraCitera
trashbag
(@trashbag)
Ungdom Admin
Blev medlem: 1 Ă„r sedan
InlÀgg: 191
 

Alltid kul att börja nere i botten. Kör sjÀlv en journeyman med Nordisk touch nu dÀr jag började i VÀsterÄs IK i Division 3 och det gÄr vÀldigt bra vill jag sÀga. KÀmpa pÄ och hoppas att managern en dag fÄr lyfta CL-bucklan!


SvaraCitera
NemanjaVidic15
(@nemanjavidic15)
Ungdom
Blev medlem: 12 mÄnader sedan
InlÀgg: 36
Topic starter  
Postad av: @trashbag

Alltid kul att börja nere i botten. Kör sjÀlv en journeyman med Nordisk touch nu dÀr jag började i VÀsterÄs IK i Division 3 och det gÄr vÀldigt bra vill jag sÀga. KÀmpa pÄ och hoppas att managern en dag fÄr lyfta CL-bucklan!

Älskar personligen Journeyman resor, Har en pĂ„ FM20 dĂ€r jag gick via TvĂ„Ă„ker - Friska Viljor FC - AFC Eskilstuna - IFK Malmö - Montpellier - Manchester City - IFK Malmö - SC Paderborn - AC Milan Är nog i sĂ€rklass min favoritsave dem Ă„ren jag spelat FM!


SvaraCitera
Sida 1 / 3