Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

[FM22] Glory Hunter

3 Inlägg
1 Users
0 Likes
154 Visningar
CLWS
 CLWS
(@clws)
Active Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 14
Topic starter  

Det roligaste jag någonsin gjort på FM var FM20 när jag gjorde Glory Hunter challengen. Glory Hunter är en FM utmaning som youtubern DoctorBenjy startade i just FM20. 

Vad är då Glory Hunter?

Jo, Glory Hunter går ut på att man vinna alla topp 5 ligor (Engelska, Spanska, Tyska, Italienska och Franska) och deras mest prestigefulla inhemska cup. Man ska även vinna Champions League och Europa League samt VM och EM. 

Men är inte det lite för enkelt?

Det låter väldigt enkelt men man har en tidsgräns på 20 år, vilket gör det hela mycket svårare. I FM20 så klarade jag utmaningen sista säsongen och nu i FM22 så ska jag dokumentera hela vägen tills jag förhoppningsvis klarar utmaningen igen, hoppas ni vill hänga med!

This topic was modified 1 år sedan 2 times by CLWS

   
Citera
CLWS
 CLWS
(@clws)
Active Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 14
Topic starter  

 

Det är den 19 Juli 2021, och journalisterna på Diego Armando Maradona-stadion kollar på varandra förvånade. En man de aldrig hört talas om eller sett förut kliver upp på podiet och presenterar sig som Callum Mbewe. En engelsk 38 åring, med en pappa från Zambia och mamma från England. Ordförande Aurelio De Laurentiis presenterar Mbewe som Napolis nya tränare. 

I den inledande presskonferensen berättar Callum Mbewe om hans ambitiösa mål att vinna alla titlar som går att vinna inom de 5 största ligorna i Europa på 20 år. Varför valet föll på att börja i Napoli förklarar han med att han vill få tillbaka klubben där den hör hemma och vinna ligan och ta tillbaka Napoli till Europas finrum, Champions League efter två misslyckade säsonger. 

Senare i presskonferensen berättar Mbewe att han inte har en specifik filosofi utan hans sätt att se på fotboll är att vinna och hans lag kommer spela på det sättet som spelarmaterialet tillåter. Han förklarar också att spendera pengar är inget han kommer snåla med och om han kan förstärka laget kommer han göra det. En journalist frågar Callum om hur han tänker bygga sitt lag, om det är för en snabb framgång eller även för framtiden? Mbewe säger att även fast han kommer byta lag ofta så kommer han aldrig att lämna ett lag i ett dåligt skick.

Mbewe avslutar presskonferensen med att bjuda in alla journalister att kolla på morgondagens inbördesmatch. 


   
SvaraCitera
CLWS
 CLWS
(@clws)
Active Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 14
Topic starter  

 

I första mötet med spelarna så sätter Callum Mbewe följande mål för säsongen:

Serie A: Kvalificera sig för Champions League

Coppa Italia: Nå Final

Europa League: Vinnare


   
SvaraCitera
Share: