Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

[FM21] Class of 21 - Akademiresan i Manchester United

28 Inlägg
7 Users
26 Likes
2,086 Visningar
Niklas7
(@niklas7)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 74
Topic starter  

Man Utd Youth | Rafqazi's BLOG

 

DEL 1 AV SPELARNA - SÄSONG 4

 

JONATHAN CROSSLEY:
 

 

WALLY JONCK:
 

 

DAN BARDEN:
 

 

MATTHEW CHILDS:
 

 

- YOUTH. COURAGE. SUCCESS. -


   
SvaraCitera
Niklas7
(@niklas7)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 74
Topic starter  

Man Utd Youth | Rafqazi's BLOG

 

DEL 2 AV SPELARNA - SÄSONG 4

 

STEPHEN PRICE:
 

 

AARON GRIMES:
 

 

OURDY MALANGO:
 

 

JACK BASSETT:


 

- YOUTH. COURAGE. SUCCESS. -


   
SvaraCitera
xilef
(@xilef)
New Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 3
 

Grymt kul läsning faktiskt! 
vad har du för skin?


   
Niklas7 reacted
SvaraCitera
Niklas7
(@niklas7)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 74
Topic starter  

@xilef Tack för kommentaren, uppskattas verkligen! Skinet jag använder under senaste updaten är denna 

https://www.fmscout.com/a-kojuro-fm21-skin.html


   
SvaraCitera
Niklas7
(@niklas7)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 74
Topic starter  

Man Utd Youth | Rafqazi's BLOG

 

JANUARI 2025

 

 JONATHAN CROSSLEY | U-lagsstats: 11(1) matcher, 4 hn, snb 7.03
- När vissa andra lämnar klubben för att få speltid på annan ort så väljer Crossley att göra de motsatta genom att stanna kvar i klubben och istället se sin utveckling i U23-laget. Om det är en strategi som är vinnande är jag inte helt säker på, men vad vet jag? Ännu inte gjort någon match för a-laget men desto fler har det blivit för U23 där det inte saknas matchtid. Fortsätter att göra sina U21-landskamper för Wales och har nu skrapat ihop 21 landskamper till antalet, kanske stundar en landslagssamling i a-laget för Crossley, vem vet? Låt oss hoppas, de kan inte vara helt omöjligt inom en rimlig framtid. 

 WALLY JONCK | U-lagsstats: 13 matcher, 6 hn, snb 6.87
- Som ni kan skåda har han faktiskt fått spela fler matcher för U23 än vad Crossley har gjort vilket är lite förbryllande. Kul att se att han har fler hållna nollor, desto tristare att se att snittbetyget inte riktigt håller samma nivå. Har under halvåret fått fler U20-landskamper för sitt Sydafrika men i skrivande stund har han blivit lämnad utanför truppen, märkligt kan tyckas. Sitter på utgående kontrakt och jag tror inte att det blir så mycket mer av Jonck i en United-tröja.

 DAN BARDEN | a-lagsstats: 25 matcher, 0 mål, 1 ass, snb 7.28
- Men vänta här nu, har Barden lämnat Colchester för att gå till Bristol?! Halvt om halvt skulle jag säga. Barden har faktiskt lämnat Colchester för West Ham, därefter har han lånats ut och då hamnat tillbaka i League One. West Ham fick hosta upp 48 miljoner för att köpa upp honom, den summan kastar man nog inte bara fram ifall man inte tror det finns någon form av potential. Är något för bra för denna liga, kanske borde han hamnat i en Championship-klubb istället.

 MATTHEW CHILDS | a-lagsstats: 20 matcher, 3 mål, 1 ass, snb 6.91
- Sheffield var ganska nöjd med lånet av Childs förra säsongen så när han väl återigen hamnade på lånelistan så tyckte Sheffield att det var en god idé att låna in honom igen. Speciellt med tanke på att han var högst delaktig ifjol att ta upp laget till Championship. Just nu håller han sitt lag precis ovanför nerflyttningstrycket, vore ju väldans häftigt ifall han lyckas att göra gott ifrån sig igen under sin andra omgång i klubben. 

 STEPHEN PRICE | U-lagsstats: 12(11) matcher, 6 mål, 2 ass, snb 7.15
- Vissa spelare följer ett tema, vissa lånas ut och vissa vägrar att lämna och Price verkar vara en av dom som är hemkära. Likt målvakterna ur samma generation så skådar man Price i U23 och där har han verkligen studsat fram och tillbaka gällande startplats eller att sitta på bänk och göra inhopp. Har fyra år kvar på sitt kontrakt så det är ingen hemlighet att klubben har tro på honom, nu gäller det bara att betala tillbaka de på bästa möjliga sätt. 

 AARON GRIMES | a-lagsstats: 23(1) matcher, 2 mål, 5 ass. snb 6.95
- Förra årets utlåning gav mersmak för unge Grimes som denna säsong valde att gå till Blackpool på lån, samma serie som han förra året var utlånad till. Har skiftat mellan en MC-roll och en OMC-roll i klubben men har absolut inte gjort bort sig någonstans på planen. Ett helt okej snitt får tyckas även fast man helst skulle vilja se Grimes dominera ligan vid det här laget. Ses åtminstone som en nyckelspelare i laget.

 OURDY MALANGO | u-lagsstats: 9(10) matcher, 7 mål, 0 ass, snb 7.01
- Lite märkligt kan jag tycka att han är kvar i klubben och spelar reservlagsspel, med tanke på hur bra han var förra året i Swansea. Tror inte att han valde självmant att hålla sig kvar utan det måste handla om att han inte fick några bra bud. Vi får helt enkelt se vad som sker under Januarifönstret, precis när December månad startade så drog han på sig en långtidsskada, hinner han bli frisk nog för att se sig omkring? 

 JACK BASSETT | u-lagsstats: 3 matcher, 0 mål, snb 6.43
- Ja, ni ser rätt. 3 hela matcher i Eastleighs U18 har han åstadkommit, vilken grabb! Skämt o sido, de verkar inte bli mycket väsen av Bassett vilket är synd, inte vill vi ju att spelare ska försvinna i glömska redan innan fotbollskarriären ska dra igång. Kontraktet hos Eastleigh går ut till sommaren och jag ser inte den minsta chans på att Bassett från inget ska få nytt kontrakt, platsar man inte i U-laget, vad har man då där att göra? 

 

- YOUTH. COURAGE. SUCCESS. -


   
SvaraCitera
Niklas7
(@niklas7)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 74
Topic starter  

Man Utd Youth | Rafqazi's BLOG

 

SLUTET AV SÄSONGEN 2025

 

 JONATHAN CROSSLEY | U-lagsstats: 20(1) matcher, 7 hn, snb 7.14
- Hör och häpna men det börjar ske saker för Crossley, båda genom landslag men också inom klubblaget! När vi nu summerar säsongen så har vi kunnat se honom i Wales landslag, glädjande också är att han fått chansen att spela matcher, numer står han på två landskamper. Men inte bara det har skett, han har även lyckats fått stå i FA-Cupen för Uniteds a-lag. Detta skedde när man spelade semifinal mot Liverpool och De Gea gick sönder under match, Crossley fick sin chans och gjorde precis det han skulle. Han har 5 år kvar på sitt kontrakt och klubben verkar ha stort förtroende för honom, blir spännande att se vart detta leder till. 

 WALLY JONCK | U-lagsstats: 20 matcher, 8 hn, snb 6.88
- Jonck har fått delat ansvaret att stå i U23 med Crossley men det är väldigt tydligt vilken spelare klubben väljer att satsa på. Med ett utgående kontrakt är det nu oklart vad som sker, men det vore ju trist ifall han inte skulle hitta en ny klubb. Har faktiskt blivit uttagen till Sydafrikas landslag men har ännu inte fått gjort en landskamp, kanske blir det av vid ett klubbyte, de hade ju varit otroligt trevligt.

 DAN BARDEN | a-lagsstats: 41 matcher, 0 mål, 2 ass, snb 7.18
- Det är ganska tydligt och klart att Barden håller en nivå högre än vart han spelar just nu. Denna säsong har han hållit sitt Bristol ovanför nerflyttningsstrecket och jag tror båda parter är nöjda med säsongen, däremot tror jag nog att Barden gärna ser sin framtid för West Hams a-lag nu, alternativt att få speltid i Championship istället. Är för stunden utanför någon form av landslagstrupp, U19 är den nivå han nått än så länge.

 MATTHEW CHILDS | a-lagsstats: 36 matcher, 8 mål, 3 ass, snb 7.07
- Childs andra år på lån hos Sheffield W gick precis lika bra som det första, en hel del poäng som ytter och ett stigande rykte på köpet. Lyckades tyvärr inte hålla laget kvar i ligan utan man hamnade på 22:a plats och målskillnaden var den avgörande faktorn, man kan helt klart inte beskylla Childs för något gällande degraderingen. Vad som sker för Childs nästa säsong blir intressant att se, han har visat att han redan nu håller god Championship-klass, kanske ser vi honom i Premier League till nästa säsong? 

 STEPHEN PRICE | U-lagsstats: 19(21) matcher, 16 mål, 3 ass, snb 7.18
- Price verkar helt klart vara hemmakär då han vägrar att lämna på lån, istället har han varit kvar i U23-truppen och sprutat in mål där, något som gjort att Englands U20-landslagsförbundskapten har fått upp ögonen för honom och tagit med honom i deras trupp. Är i skrivande stund faktiskt med och spelar U20-VM för England tillsammans med Malango, återstår att se vart det leder till. Fler klubbar lär få upp ögonen för honom åtminstone.

 AARON GRIMES | a-lagsstats: 44(3) matcher, 3 mål, 9 ass. snb 6.85
- Även fast han kanske hade önskat sig spel i Championship så är han nog över sin säsong i Blackpool, en bra säsong om vi ska summera det kort. Speltiden han fått har varit väldigt givande och såpass viktigt ändå då Irlands förbundskapten fick upp ögonen för honom och nu gett honom en plats i landslaget. Står på en landskamp just för stunden då han fick göra en start i en match mot Nordirland, troligtvis kan vi vänta oss ett par fler landskamper när vi sedan summerar hans karriär!

 OURDY MALANGO | u-lagsstats: 17(12) matcher, 8 mål, 1 ass, snb 7.03
- Har likt Price varit kvar i Uniteds U23-lag och på det gjort det bra. Fick följa med nyss nämnda till U20-VM där båda startar för England, kul att det följer varandra ändå! Det ska även sägas att han redan nått 3 U21-landskamper för England så han verkar aktas högt i hemlandet. Att vara kvar i U23 verkar ha varit ett givande koncept denna säsong, men frågar ni mig tycker jag nog att han bör lämna på lån till nästa säsong, svårt att se att han når a-laget redan nästa säsong. 

 JACK BASSETT | a-lagsstats: 0(3) matcher, 0 mål, snb 6.23
- Nytt kontrakt och tre inhopp för Bassett blev det tillslut, det innebär att hans karriär fortfarande hålls vid liv, åtminstone ett litet tag till. Med ett år kvar på kontraktet så får vi hoppas på något under, det vore trist att se han tyna bort. Tyvärr skapade hans tre inhopp denna säsong inte några ekon i fotbollsvärlden utan man kan tragiskt nog se en början på ett slut här. 

 

- YOUTH. COURAGE. SUCCESS. -


   
trashbag and Micke reacted
SvaraCitera
Micke
(@micke)
Reputable Member Admin
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 247
 

Roligt med comeback för denna!

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


   
SvaraCitera
Q
 Q
(@q)
Estimable Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 136
 

Intressant koncept och idé. Skönt med nytänk 🙂

VI HAR ALLTID DRÖMT OM ATT SPELA I BLÅRANDIGT - SPELA SOM I VÅRA DRÖMMAR!


   
SvaraCitera
Sida 2 / 2
Share: