Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

[Stängt] [FM21] Hearts to glory


Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  

HEARTS TO GLORY

Vackra Hearts, ett av Skottlands äldsta lag, grundat 1874, har en fin historia i bagaget där man 1894 vann sin första ligatitel i högsta serien. Tre titlar ytterligare har det blivit för Hearts, beläget i den skotska huvudstaden, Edinburgh. Senast fansen fick jubla var säsongen 1959/1960 när klubben återigen stod som segrare. Sedan dess har succén uteblivit och i dagsläget spelar Hearts i den skotska andraligan efter en horribel säsong i högsta divisionen där man på 30 matcher endast lyckades skrapa ihop 23 poäng och kom därmed sist. 

Med en av Skottlands bästa ungdomsanläggningar besitter klubben på en enorm potential. Det är här jag kommer in i bilden. Med ett mål, att föra tillbaka Hearts till sina glansdagar och vinna den efterlängtade ligatiteln. För att göra detta, så krävs en tydlig struktur. Att satsa på dem lokala talangerna blir nyckeln för en lång framgångsrik saga. 


FMSvensson och Micke gillade
Richard Östlund
(@richard-ostlund)
Ungdom
Blev medlem: 9 månader sedan
Inlägg: 12
 

Grymt lagval, gillar också tanken på att ta ett av lagen från Edinburgh för att utmana Celtic och Rangers och försöka förbättra ryktet på Skotsk fotboll.

 

Kommer följa!


Sir-Grecco gillade
zXc
 zXc
(@zxc)
Talang
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 201
 

Följer!


Sir-Grecco gillade
Micke
(@micke)
Talang Admin
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 246
 

Härligt Grecco, ska bli kul att följa denna!

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


Sir-Grecco gillade
Daniel Nilsson
(@daniel-nilsson)
Supersub Admin
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 503
 

Spännande, lycka till!


Sir-Grecco gillade
Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  

HEARTS TO GLORY

EN LITEN TVIST

Jag personligen tycker om att ha förhållningsregler att förhålla mig till för att antingen göra mitt spelande så realistiskt som möjligt eller för att helt enkelt försvåra utmaningen jag tagit mig an. Denna gång blir det inget undantag och jag har under en längre tid velat skriva en rapport, men inte kommit på lag eller vilka regler jag ska implantera i mitt nästkommande projekt. Valet lutade länge på det Schweiziska Grasshoppers, den fallande giganten. Med samma ägare som Wolves och med en fantastisk ungdomsanläggning fanns det stor potential där att hämta. Men mitt val föll tillslut på mitt kära Hearts. Som jag för många upplagor sedan gav en chans, och det är en av de bästa saves jag haft. En förkärlek till den vackra klubben från den skotska huvudstaden finns där och förhoppningsvis kan jag återigen hitta tillbaka. Hearts historia är något jag hoppas kunna återuppväcka, med fyra skottska ligatitlar samt åtta cuptitlar står jag nu inför en utmaning, att återta Hearts till toppen i skotts fotboll. Men för att göra detta, måste det finnas regler att förhålla sig till. 

 

VÄRVNINGSPOLICY

En viktig del personligen, för att inte sväva iväg och köpa spelare från höger och vänster är att sätta upp en tydlig policy kring värvningar att utgå ifrån. Fokuset i denna saven kommer att ligga i att satsa på den egna akademin och dess förmågor och därför kommer jag endast att få ha tre spelare utifrån i truppen. Vilket kort och gott betyder att jag först och främst måste göra mig av med spelare som inte gått igenom Hearts akademi innan jag kan värva in nya spelare. Så reglerna lyder följande.

- Max 3 icke egna produkter

Ett undantag är 16 åringar. Varje år kommer ett ungdomsintag och det är här jag har chansen att agera och värva in spelare utifrån för att skola in dessa i min akademi. För att köpa in en spelare som är 17 år eller äldre krävs det att jag har ett underskott i truppen från icke egna produkter. Det är också tillåtet att ta in hemvändare, fostrade i Hearts. 

 

UNGDOMSAKADEMIN
Hearts har två lag på ungdomssidan, ett U18 lag som spelar i hösta divisionen tillsammans med Skottlands bästa klubbar. Samt ett reservlag som i år kommer att spela mot lag som Dundee United, Hamilton och St.Mirren. Så vi kommer inte ställas mot Skottlands absoluta elit denna säsongen. Av egen erfarenhet är det viktigt för akademispelarna med speltid i kombination med individuell träning och lagträning. Alla spelare, oavsett vilken ålder kommer därmed att dubbla sin individuella träningsmängd för att förhoppningsvis höja standarden och öka spelarnas utveckling. På U18 sidan samt i reservlaget kommer vi alltid utgå ifrån en trupp på cirka 18 spelare vardera, för att på så sätt stimulera ungdomarnas utveckling och förhoppningsvis ge rätt förutsättningar för så mycket speltid som möjligt. I U18 kommer fokuset ligga på teknik och spelförståelse, för att ge våra akademi spelare rätt förutsättningar för att lyckas på en högre nivå när det väl blir dags. I Reservlaget, kommer fokuset fortfarande ligga på teknik och spelförståelse men samtidigt kommer det att bli mer fysträning än tidigare, då tanken är att så småningom slussa in dessa i a-laget. 

 

TAKTIK
Jag är lite av en taktik nörd och tycker att årets upplaga är något orealistisk när det kommer till hög press. Därför kommer vi helt utesluta detta spelsätt och fokusera på låg press. Med en noggrann granskning av spelarmaterialet jag har till mitt förfogande samt utifrån min spelidé kommer jag senare i denna rapporten presentera mitt taktiska upplägg för er. 


Micke gillade
Daniel Nilsson
(@daniel-nilsson)
Supersub Admin
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 503
 

Bra start, informativt och fortsatt intressant!


Sir-Grecco gillade
zXc
 zXc
(@zxc)
Talang
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 201
 

Detta är guld! Väntar med spänning på truppdelen. 


Sir-Grecco gillade
Argt Troll
(@argt-troll)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 83
 

Du vet att jag är på, min favoritgrek.


Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  

HEARTS TO GLORY

SOMMARFÖNSTRET SÄSONG 1

Inte helt oväntat så skedde det stora förändringar för Hearts i detta övergångsfönster. Med min nya värvningspolicy på max 3 inköpta spelare i truppen så behövdes det till drastiska förändringar. Äldre spelare såldes och ersattes av hemvändare, uppfostrade i Hearts kvarter i Edinburgh. Även en hel del yngre förmågor togs in och ska nu skolas i klubbens akademi. Några spelare kommer vi redan denna säsongen se i a-laget, kanske lite för tidigt, men med bristande intresse från andra hemvändare och med ett dåligt utbud så fick jag göra det bästa av situationen. Således kommer jag att göra mitt yttersta för att utveckla den unga a-lagstruppen samtidigt som jag har krav från styrelsen att redan denna säsongen ta klivet upp till skotska högsta divisionen.

 

ÖVERGÅNGAR UT : 44m

 Aaron Hickey - 21m - Bologna

 Peter Haring - 7.75m - IFK Norrköping

 Christophe Berra - 0.085m - MK Dons

+ Michael Smith - Craig Halkett - Olly Lee - Stephen Kingsley - jordan Roberts - Andy Halliday - Loic Damour - Jamie Brandon - Aidan White - Elliott Frear - Mihai Popescu - Zdenek Zlamal - Craig Wighton - Liam Boyce (Utlånad)

Många spelare ut, hela 16 stycken sedan jag tog över. På grund av värvningspolicyn så valde jag att agera direkt och sälja av spelare som inte fostrats från 16 års ålder i akademin. Tyngsta tappet är helt klart, den egna unga talangen Aaron Hickey som redan innan jag tog över kritat ett kontrakt med Bologna. Vänsterbacken besitter goda kvalitéer och har alla förutsättningar för att göra ett avtryck i Italien. Likt Hickey, är även Berra från den egna akademin. 35 åringen återvände till klubben 2017 efter en sejour i bland annat Wolverhampton. Mittbacken börjar komma upp till åren och satt på en av klubbens dyraste löner varav jag tog beslutet att göra mig av med den rutinerade skotten. Peter Haring måste ändå också ses som ett tungt tapp på det redan tunna mittfältet. 7.75 miljoner kronor och vi tackar Haring för sina två säsonger i Hearts. Noterbart är att anfallaren Liam Boyce går på lån till Carlisle. Bollmottagaren passar inte in i mitt upplägg och strider likt övriga spelare som tvingades lämna mot min transferpolicy.

 

ÖVERGÅNGAR IN : 9.75m

Oscar Vilhemsson - 16 - ST - 3.25m - IFK Göteborg

Alan Lithgow - 32 - CB - 0.445m - Livingston - (Hemvändare)

Jordan McGhee - 24 - RB - 0.365m - Dundee - (Hemvändare)

Brad McKay - 27 - CB - 0.215m - Inverness - (Hemvändare)

Colin Hamilton - 28 - CB - 0.175m - 0.175m - Arbroath - (Hemvändare)

Kevin McHattie - 27 - LB - 0.07m - Inverness - (Hemvändare)

Dale Carrick - 26 - ST - 0.05m - Airdrieonians - (Hemvändare)

Darren Watson - 16 - ST - 1.8m - Dundee Utd

Adam Brooks - 16 - CM - 1.55m - Celtic

Miller Fenton - 16 - LB - 0.95m - Dunfermline Athletic

Michael Ritter - 16 - LW - Free

 

RESERVLAGET/U18 +24

Adem Tunc (Free) -  Alex Santisteban (Free) -  Xabier Martínez (Free)

Det är här det börjar bli intressant. Att diskutera om framtiden. Men om vi börjar med hemvändarna så sticker ingen spelare riktigt ut. Ett tunt utbud på egna produkter var tillgängliga och intresserade av en flytt hem igen. Sex stycken tas in, på förhand känns det som ganska så svaga pjäser. Men samtidigt hade vi inte något riktigt val, då vi behövde bredda truppen och få in lite rutin. Om vi går på dem yngre förmågorna så finns det en hel del potential i grabbarna. En Oscar Vilhelmsson tas in lite oväntat från IFK Göteborg. 16 åringen som nyligen fyllt 17 kommer mot förmodan få speltid redan denna säsongen i A-truppen. Likaså Fenton kommer efter brist på vänsterbackar att få chansen redan i år. Det ska bli spännande att följa framtidens Hearts, med en drös med nyförvärv till både A-laget, reservlaget samt U18 börjar akademin ta fart. 

 

- NATION/NAMN/ÅLDER/POSITION/KOSTNAD/TIDIGARE KLUBB

- Namn = Screenshot

Säsong 1


Micke och zXc gillade
Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  

Tack för alla fina kommentarer, det värmer! Hoppas ni kommer att tycka om att följa min resa med Hearts!


Micke gillade
zXc
 zXc
(@zxc)
Talang
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 201
 

Hade helt missat att klubben åkt ur högstaligan? 🤔 

Men jäklar vad det finns potential i detta lagbygget nu. 


Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  
Postad av: @zxc

Hade helt missat att klubben åkt ur högstaligan? 🤔 

Men jäklar vad det finns potential i detta lagbygget nu. 

Det har gått lite svajigt för klubben, de var även nere en vända 2014/15 men lyckades ta sig tillbaka direkt till högstaligan utan större hinder. Gjorde det bra i fyra säsonger, där man bland annat tog en tredje plats som bäst. Sen var det återigen dags för en kollaps och det är här de befinner sig idag. 

 

Finns en helt del yngre spelare i laget, hehe, förhoppningsvis kan de klara av nivån i andraligan och fortsätta utvecklas under säsongen för att klara av spel i högstaligan framöver. Annars blir det jobbigt, i och med transferpolicyn på max 3 "inköpta spelare". 


zXc
 zXc
(@zxc)
Talang
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 201
 

Ja helt klart. Du bör dock klara dig ifrån att åka ur väl i högstaligan. 


Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  

HEARTS TO GLORY

TAKTIK

En försäsong där jag inte riktigt fått chansen till att utvärdera det tilltänka spelsystemet den kommande säsongen. Mycket på grund av många spelare i rörelser, många som har fått lämna och många nya ansikten in i truppen. Vi har också endast spelat fyra träningsmatcher och går nu snart direkt in i cupen, där vi ställs mot bland annat Dundee Utd i gruppspelet. Så förändringar taktiskt kan komma att ske under säsongen, men jag tänker att jag ändå presenterar det lilla jag kommit fram till utifrån träningsmatcherna. Vi alla som spelat FM21 i år, vet hur effektivt hög press är, därför utesluter vi detta helt och kommer istället att jobba i en låg utgångsposition där vi kommer att sätta press väldigt lågt ner i banan för att sedan jobba oss uppåt. Jag stod mellan två idéer, antingen en form av kontringsspel eller en form av tiki taka med låg press. Varav jag valt att till en början i alla fall, utgå från det sistnämnda. Mycket på grund av det stora fokuset på vår akademi, där jag personligen tror att våra ungdomar kommer att utvecklas bäst genom att vara ett spelförande lag och spela en utvecklande fotboll. Jag har satt ihop en primär taktik, en rak 4-4-2 som jag kommer presentera här nedan. 


MENTALITET
Jag vill att laget ska kontrollera matcherna och vara det spelförande laget och därför tycker jag att mentaliteten kontrollerat är mest lämpad. Ändrar vi till försiktigt kommer laget att bli mer defensiva och vid erövring av boll är grundtanken att snabbt få bollen framåt för att utnyttja ytorna bakom motståndarens försvar. Detta skulle innebära att fler chansbollar slås vilket leder till fler felpass, vilket jag inte vill. I en offensivare mentalitet kommer fokuset istället att ligga på att snabbt ta sig framåt med hela laget vilket innebär att vi blir mer sårade bakåt. Eventuellt kommer vi riskera mer och släppa på tålamodet vilket också kommer att leda till högre felpassningsprocent. 

MED BOLL
I anfallsspelet vill vi fokusera på att bibehålla bollen som tidigare nämnt. Därför kommer vi att förhålla oss till mycket kortare passningar samt mycket lägre tempo för att hålla ett tålmodigt anfallsspel med färre chanspassningar. Därför kommer vi inte stressa med att ta avslut utan kommer att arbeta in bollen in i straffområdet. Jag vill att spelarna ska dribbla mindre, självklart finns spelartyper och vissa offensiva spelare som har förmågan att utmana och kommer individuellt också att göra detta. Men vi vill i utgångspunkten att vårt lag ska vänta tålmodigt och passa bollen istället för att dribbla sig fram till lägen. Jag vill fokusera spelet längs kanterna för att försöka komma i två mot en lägen och komma runt för att sedan slå låga inlägg mot forwards. 

OMSTÄLLNINGAR
Vid bolltapp kommer vi att omgruppera och samla oss innan vi sätter press. Håll i formationen innebär att spelarna ombeds att ha tålamod, hålla i bollen och behålla sin position under tiden då anfallsspelet byggs upp. Vi vill sätta igång bollen snabbt från målvakten till våra mittbackar som i sin tur ska fördela bollen vidare, antingen genom vårt mittfält eller genom kanterna. 

UTAN BOLL
Här kommer det intressanta, där jag verkligen fått experimentera lite för att få till ett bra försvarsspel med låg press. Presslinjen kommer att vara låg och försvarslinjen även den låg. Kan komma att skjuta ner Presslinjen ytterligare en aning till mycket låg om gapet mellan lagdelarna blir för stort. I försvarsspel kommer vi att jobba med tätare markeringar för att på egen planhalva där vi sätter press se till så att ingen spelare står omarkerad och kan såra oss med en genomskärare eller hota vår backlinje obehindrat. Har även suttit och ändrat lite mellan hur intensivt vårt presspel ska vara, varav jag kom fram till att mer intensivt är det som fungerar bäst. Med mycket intensivt får jag känslan av att spelarna blir för heta och kommer bort sig i försvarsspelet samtidigt som med låg intensitet så får motståndarna mer tid med bollen och kan då göra oss sårbara genom att vända upp obehindrat och antingen sätta fart mot backlinjen eller stå och pricka in sig. I en 4-4-2 har vi endast två centrala mittfältare och kommer därför tvinga motståndarna mot kanterna för att täppa till mitten, helt enkelt.

MÅLVAKT LIBERO (FÖ) - Inte så mycket speciellt på denna punkten. Tanken är att målvakten i speluppbyggnaden ska vara tillgänglig för hemmåtpass vid behov och därefter fördela passningar som är lågriskiga. Vi vill att målvakten i vårt låga försvar ska vara ett understöd till backlinjen men vi vill samtidigt inte att målvakten ska komma ut för långt för att på så sätt öppna upp luckor till skott utifrån. Därför anser jag att en försvars uppgift är bäst lämpad. 

SPELSKICKLIG FÖRSVARARE (FÖ) - Vi har lagets kanske bästa spelare på denna position. Souttar som har väldigt fina fötter för denna division och därför vill jag utnyttja detta i speluppbyggnadsfasen. Inte mer med det, eftersom jag vill att vi ska vara det bollförande laget är min vision att ha två spelskickliga försvarare men det förutsätter också att vi har två mittbackar som är trygga med bollen. 

MITTBACK (FÖ) - En klassisk mittback i denna roll. Stark på huvudet och två stödjeben till fötter. Har fått instruktionerna att slå korta passningar och att ta färre risker för att undvika att förlora bollen och drabbas av ett baklängesmål. 

OFFENSIV YTTERBACK (Us) - Två stycken offensiva ytterbackar ute till vänster och höger. Jag vill att dessa ska fylla på och bidra offensivt i vårt spel. Jag vill fokusera på att spela längs kanterna och ytterbackarna i och med vårt låga tempo kommer hinna upp och fylla på och förhoppningsvis kommer vi då hamna i två mot en situationer längs kanterna som vi ska utnyttja.

YTTER (AT) - En ytter som kommer att flytta fram och bibehålla sin bredd i anfallsspelet. Kommer att ge oss ett hot i djupled och på kanten där han kommer att ta fart mot försvaret. Där är min förhoppning att han antingen slår ett inlägg, utmanar och går på skott själv eller att högerbacken överlappar och får bollen. 

DEFENSIV SPELFÖRDELARE (FÖ) - I en form av tiki taka, krävs det också spelfördelare och innermittfältet har därför fått roller för att passa in i det spel vi vill spela. För att hitta balans har jag experimenterat mellan en defensiv spelfördelare med rollen som understöd och med rollen som försvar varav det sistnämnda har fungerat bäst. Eftersom vi inte har en defensiv mittfältare som kan täcka upp bakåt behöver vi därför en central mittfältare som kan täcka upp mellan ytan bakom mittfält och försvar. 

FRI SPELFÖRDELARE (Us) - Denna roll är hjärtat i laget och han driver spelet framåt men jobbar också hårt defensivt. En roll jag funnit lite kärlek för personligen, då spelaren i denna roll ska hämta boll längre ner för att därefter driva bollen framåt, antingen genom att driva själv eller med snabba passningar. Han följer också med offensivt men stannar utanför straffområdet för att gå på avslut eller slå öppnande passningar. Väldigt viktig roll då han hela tiden ska vara spelbar och fördela bollar. 

INVERTERAD YTTER (AT) - Den inverterade yttern kommer att skära inåt i planen på sista tredjedelen vilket öppnar upp för överlapp och ställer frågan till försvararen om han ska flytta ut på ytterbacken eller stanna kvar vilket kommer ge oss en två mot en situation. En kreativ spelartyp krävs här där han antingen ska våga gå själv på avslut, passa eller slå inlägg. 

FALSK NIA (Us) - En falsk nia droppar ner och gör sig spelbar. Frågan ställs då huruvida en försvarare ska följa efter vilket kommer skapa ett hål i backlinjen eller om han ska stanna kvar vilket öppnar upp ytan för nian att få bollen och vända upp rättvänd mot försvaret för att utmana eller fördela bollen. Risken med en 4-4-2 när man vill vara spelförande blir att ytan mellan motståndarens mittfält och försvar står tom vilket vi vill undvika och därför passar en falsk nia in bra för att undvika längre bollar och högre felpassningsprocent. 

DJUPT LIGGANDE FORWARD (AT) - Denna roll har jag suttit och funderat på under en längre tid. Vi har två stycken yttrar som kommer att hota i djupet samtidigt som vi i en 4-4-2 behöver fylla hålet mellan mittfält och försvar i det offensiva. Men skillnaden här jämfört med en falsk nia är att den djupt liggande forwarden även kommer att hota i djupled vilket jag vill. Samtidigt vill jag i speluppbyggnadsfasen att vi ska ha tålamod och eftersom vi med största sannolikhet kommer att vinna bollen lågt ner i plan så behöver vi forwards som droppar ner för att göra sig spelbara för att på så sätt ge fler alternativ framåt i plan. Vi vill undvika längre bollar i större mängd och därför tror jag denna roll passar in bättre jämfört med en offensiv spelande forward, då jag vill att mina forwards ska bidra mer i spelet. 

Säsong 1 


Micke gillade
Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  

HEARTS TO GLORY

TRUPPGENOMGÅNG SÄSONG 1

Med en snittålder på 23 år står vi med en väldigt ung trupp med flertal 16-17 åringar i truppen som denna säsong kommer att få en hel del speltid. Jag tänker att jag lite kort denna säsong presenterar A-truppen samt U-trupperna. I år är det dags för det nya lagbygget att ta form och förhoppningarna är att redan denna säsong ta klivet upp för att sedan etablera oss i högsta serien. Ekonomiskt sett mår Hearts ändå ganska så bra, med en sammanlagd balans på 23 miljoner kronor. Vi beräknas också att efter säsongen ha gått med vinst på hela 40 miljoner kronor.

 

TRUPPEN - RESERVLAG U18

MÅLVAKT

Craig Gordon - 37 - GK - 1.7m - 2022 - Egen Produkt

Ross Stewart - 25 - GK - 0.4m - 2021 - Inlånad

FÖRSVARARE

 Alan Lithgow - 32 - CB - 1m - 2022 - Egen Produkt - NY

John Souttar - 24 - CB - 19m - 2022 - Dundee Utd

Brad McKay - 27 - CB - 0.15m - 2021 - Egen Produkt - NY

Colin Hamilton - 28 - CB - 0.6m - 2022 - Egen Produkt - NY

Cammy Logan - 18 - RB - 0.2m - 2023 - Egen Produkt

Jordan McGhee - 24 - RB - 0.2m - 2021 - Egen Produkt - NY

 Miller Fenton - 16 - LB - 0.5m - 2022 - Egen Produkt - NY

Kevin McHattie - 27 - LB - 0.06m - 2021 - Egen Produkt - NY

MITTFÄLTARE

Steven Naismith - 34 - CM - 0.9m - 2023 - Kilmarnock

Andy Irving - 20 - CM - 0.5m - 2023 - Egen Produkt

Scott McGill - 18 - CM - 0.1m - 2022 - Egen Produkt

Adam Brooks - 16 - CM - 0.7m - 2022 - Egen Produkt

Josh Ginnelly - 23 - RW - 0.9m - 2021 - Inlånad

Lewis Moore - 22 - LW/RW - 0.4m - 2022 - Egen Produkt

Jamie Walker - 27 - LW - 2.5m - 2022 - Egen Produkt

Michael Ritter - 16 - LW - 0.09m - 2021 - Egen Produkt - NY

ANFALLARE

Oscar Vilhemsson - 17 - ST - 1.9m - 2022 - Egen Produkt - NY

Euan Henderson - 20 - ST - 0.4m - 2022 - Egen Produkt

Darren Watson - 17 - RW/ST - 0.9m - 2022 - Egen Produkt - NY

Aidan Denholm - 16 - ST - 0.1m - 2022 - Egen Produkt

Dale Carrick - 26 - ST - 0.05m - 2021 - Egen Produkt - NY

 

- NATIONALITET/NAMN/ÅLDER/POSITION/VÄRDE/KONTRAKTSLUT/FOSTRAD

- Fetmarkerade namn = Bästa startelva.

- Blåmarkerade namn = Inlånade.

- Rödmarkerad = Icke egen produkt.

- Spelare värvade vid 16 års ålder = Egen Produkt. 

Säsong 1


The Gustine gillade
Inverterad Ytterback FM
(@inverterad-ytterback-fm)
Ungdom
Blev medlem: 8 månader sedan
Inlägg: 25
 

@sir-grecco kan inte vänta till nästa inlägg! Detta har troligtvis inspirerat mig till min nästa serie på Youtube där jag ska försöka bygga den irländska ligan genom att dels prestera bra med ett lag därifrån men även genom att sälja spelare inrikes och satsa på ungdomsutveckling


Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  

HEARTS TO GLORY

Höstsäsongen 2020/2021

Vi går in i Betfred Cup, motsvarande ligacupen, där vi ställs mot Dundee Utd, Raith, Brechin City och Kelty Hearts. Vi öppnar starkt mot Dundee med en vinst med 3-2 på bortaplan efter ett sent segermål av vår 16 årige Aidan Denholm. Följande matcher avslutas med två vinster och en förlust vilket resulterar i att vi kvalificerar oss till andra omgången. Väl i andra omgången ställs vi mot Aberdeen, ett lag som på förhand ser väldigt starka ut. Vi gör en strålande match och tar ledning men på förlängning orkar vi inte stå emot Aberdeens dominans och föll därför tillslut med 2-1. 

Nåväl, seriespelet drog också igång i samma veva, där vi öppnar upp oroväckande med tre oavgjorda. Tre matcher där vi inte lyckas få in bollen i mål och vi lyckas endast göra mål vid ett tillfälle på dessa 270 minuter. Försvarsmässigt såg vi starka ut och gjorde en kanonmatch mot topptippade Inverness, där slutresultated blev 2-0 till Hearts efter två mål av Oscar Vilhelmsson. Vi fortsätter på seger spåret och har endast förlorat vid ett tillfälle i ligaspelet under hösten. Likt cupen kom förlusten mot Raith även denna gång. På 11 matcher har vi nu 5 vinster, 5 oavgjorda och en förlust. Vilket resulterar i att vi leder ligan med 20 poäng. Skytteligan toppar lite oväntat, våran 17 årige svensk, Oscar Vilhemsson, som stänkt in 9 mål.

 

Bäste Målskytt (9) - Oscar Vilhelmsson

Flest Assist (3) - Jamie Walker

Bäst Snittbetyg (7.24) - John Souttar

 

- Klicka på bilden för att se resultat från ligaspelet och cupen, samt statistik.

Säsong 1


Micke gillade
Sir-Grecco
(@sir-grecco)
Ungdom
Blev medlem: 1 år sedan
Inlägg: 33
Topic starter  

Jag kommer att avsluta denna rapport, då jag fastnade för ett roligare och förhoppningsvis mer intressant projekt. Inom kort kommer jag att publicera en ny rapport och för att ge en sneak peak, så har jag varit inne och pillat lite i editorn. 🙂