Meny Stäng

Regler för rapportf...
 
Share:
Notifications
Clear all

[Stängt] Regler för rapportforumet

1 Inlägg
1 Users
6 Likes
821 Visningar
Micke
(@micke)
Reputable Member Admin
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 239
Topic starter  

Här följer lite regler för rapportforumet som är bra att känna till innan man börjar rapportera:

§1 Endast en aktiv rapport i taget. En medlem får endast ha en aktiv rapport åt gången. Om man redan har en aktiv rapport måste man skriva i tråden eller meddela mod/admin (förslagsvis mig) att man önskar avsluta denna för att kunna inleda en ny. Undantag görs för gemensamma rapporter, d.v.s. det är tillåtet för en medlem att ha en egen rapport samtidigt som denne har en rapport tillsammans med minst en annan medlem för exempelvis en onlinesave eller BRG-save.

§2 Minst en månad mellan rapportstarter. Det måste gå minst en månad mellan det att en medlem skapar två olika rapporter. Om du startar en rapport den 13 augusti måste du alltså vänta till den 13 september innan du startar din nästa (förutsatt att regel §1 följs också förstås). Detta gäller för att hålla en seriös nivå och undvika spam. Om man vill rapportera hur det går för en under tiden finns det en tråd vid namn "Vilket lag är du? Hur går det?" i FM20-delen som passar utmärkt för ändamålet.

§3 Speltiteln måste framgå i rubriken. Så enkelt som det låter, speltiteln måste finnas med i rapporttiteln. Exempel: "[FM20] Falkenbergs FF" eller "[EHM] Resan mot Stanley Cup-bucklan". Vilken typ av rapport det rör sig om måste inte längre framgå i titeln, även om det rekommenderas. Här kan en mer traditionell rapport gå under beteckningen "[EHM-SR]" medan en rapport mer åt berättelsehållet kan heta "[FM19-BR]".

§4 Efter tre månader utan inlägg flyttas rapporten till "avslutade rapporter". Om du vill återuppta rapporterandet, meddela mig via PM så flyttar jag tillbaka tråden hit.

Vid frågor eller funderingar så är jag bara ett PM bort. Lycka till med era rapporter!

Med reservation för förändringar och tillägg.

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


   
Share: