Meny Stäng

[FM21] GIF Sundsval...
 
Share:
Notifications
Clear all

[FM21] GIF Sundsvall, Norrlandslaget


Marsun19
(@marsun19)
Ungdom
Blev medlem: 8 månader sedan
Inlägg: 43
Topic starter  

Tja! Jag tänkte starta en saverapport här. Jag kommer köra med mitt favoritlag GIF Sundsvall. Alla vet att Sundsvall har köpt in spelare som Linus Hallenius, Robert Lundström med flera andra duktiga spelare. Sedan tidigare har man även 2020 års skytteliga vinnare i Superettan Pontus Engblom. Frågan alla ställer sig är hur kommer Linus och Pontus samarbeta. Kommer Pontus och Linus sicka upp Sundsvall till finrummet igen? 

 

Lite info kring saven: Startar spelet i 18 Januari 2021. Dom länderna som är laddade är Sverige, Norge, Finland, Island, Danmark, Spanien, Tyskland, Frankrike, Italien, England och Frankrike. Jag kommer köra så länge jag vill med GIF Sundsvall.

 

Mitt personliga mål är att ta steget upp denna säsong. Medan styrelsen vill att vi ska nå playoff minst vilket innebär att en topp 3 placering är styrelsen nöjd med.

 

Kaptenen kommer vara Pontus Engblom och vice kommer vara Linus Hallenius. Den som kommer bli förste målvakt kommer vara Andreas Andersson men det kan komma att ändra sig i försäsongen. I Svenska cupen fick vi AIK (Allsvenskan), Akropolis IF (Superettan) och Halmstads BK (Allsvenskan). Vi, Halmstad och Akropolis kommer att få slås om 2 platsen medan AIK bör vinna 3 enkla matcher och komma 1. Men man vet aldrig. Vi kommer ha ett träningsläger i Portugal där vi kommer möta Sporting (POR) B och SLB B. Sedan blir det en match mellan GIF Sundsvall och GIF Sundsvall andra elva. Efter den är träningsmatch mot Östersund. Sedan är det svenska cupen först mot AIK sedan Akropolis och sedan Halmstad. Sedan har vi just nu två planerade matcher mot Dalkurd FF och IFK Norrköping. Sedan drar Superettan igång den 21 mars 2021 mot Falkenbergs FF på NP3 Arena.

 

Vi kommer köra en 4-4-2 formation. Jag kör med den senaste uppdateringen som kom för någon dag sedan. 

 

Hoppas ni kommer följa detta. Jag vet inte riktigt hur jag kommer rapportera men det får ni se framöver.


Headcoach888 och LeoFM gillade
Citera
Marsun19
(@marsun19)
Ungdom
Blev medlem: 8 månader sedan
Inlägg: 43
Topic starter  

När försäsongen är slut så sitter allt. Vi hade ett träningsläger i Portugal. Vi mötte två B-lag. Först Sporting CP B och sedan Benfica B. Tog träningsmatcher som jag själv är missnöjd med. Det var först en förlust med 2-1 mot Sporting CP B. Sporting CP B hade det mesta av spelet. Vilket även man såg på resultatet. Engblom gjorde vårat mål. Mot Benfica B så var det värre då vi spelade dåligt och dom kunde vinna med 1-0. Jag ställde ut ett mer av ett u19 lag i matchen mellan GIF Sundsvall och GIF Sundsvall andra elva. Där andra elvan kunde vinna med 1-0 med mål av provspelaren Shkodran Maholli. Men ett kontrakt vart det inte med Shkodran Maholli. Norrlandsderby innan cupen. Östersund var på besök. En match vi kunde vinna enkelt med och matchen slutade 4-1 med mål av Erik Andersson, Linus Hallenius, Pontus Engblom och Albin Palmlöv. 

 

Svenska cupen var det dags för. Först mot AIK där vi kunde bjuda på match till minut 33 då Blomqvist får direkt rött kort. Vilket gör att vi spelar defensivt hela matchen. Och Bojan Radulović kunde göra två mål och göra sagan kort för oss på Friends. Akropolis hemma på NP3 Arena. Där vi sickade ut Akropolis ur cupen med hela 4-1. Där Pontus Engblom kunde göra hela 4 mål. Halmstad var det dags för vi måste vinna. Vilket vi gör med 3-1 med mål av Engblom x2 och Blomqvist. AIK vinner tyvärr sina matcher och vi slutar tvåa i cupen med 6 poäng.

 

Sen så var det dags för dom sista tre träningsmatcherna. Förts mot Dalkurd där vi vinner med 3-0 med mål av Engblom, Carlström och Hallenus. Vi la in en match mot Gefle. Den slutade 1-1 med mål av Nåvik. Och sista matchen mot Norrköping där vi vann med 4-0 med mål av Engblom x2, Carlström och Nåvik.

 

Nästa gång skriver jag om våra köp och dom som lämnade.


Yayakolo gillade
SvaraCitera
Benito
(@benito)
Ungdom
Blev medlem: 8 månader sedan
Inlägg: 11
 

Kul med giffarna! Fina talanger där, lycka till


Marsun19 gillade
SvaraCitera
Marsun19
(@marsun19)
Ungdom
Blev medlem: 8 månader sedan
Inlägg: 43
Topic starter  

"Deadline day" har passerat och jag gör 5 övergångar in och en spelare ut som för övrigt var bara ett lån. Vi börjar med dom som kom in. Det var 5 spelare där tre är i a-laget. 

 

IN:

Cewin Eriksson (gratis, U19 och målvakt)

Dušan Đurić (400 tusen kr, från Halmstad BK, a-laget och mittfältare)

Mikael Christensen (gratis, a-laget och vänsterback)

Alexander Abrahamsson (gratis, reservlaget och mittback)

Jerell Sellars (45 tusen, från Östersunds FK, a-laget och anfallare)

 

UT:

Alexander Abrahamsson (lån till FK Haugesund, Norge)

 

Är väldigt nöjd med dom som kom in och dom som lämnade. Men Alexander Abrahamsson kommer få växa i rollen därför lånade vi ut honom om några år så kommer han att vara den som spelar som mittback. Vi har en bra trupp som ser ut som följande i a-laget.

 

Målvakter:

Andreas Andersson (30 år)

Oscar Jonsson (24 år)

Gustav Molin (18 år)

 

Backar:

Alexander Blomqvist (26 år)

Niklas Dahlström (23 år)

Teodor Stenshagen (20 år)

Robert Lundström (31 år)

Albin Ekström (20 år)

Anton Eriksson (21 år)

David Myrestam (34 år)

Dennis Olsson (26 år)

Mikael Christensen (20 år)

 

Mittfältare:

Daniel Stensson (24 år)

Pontus Silfwer (29 år)

Erik Andersson (23 år)

Paya Pichkah (21 år)

Ludvig Nåvik (17 år)

Dušan Đurić (36 år)

Albin Palmlöv (19 år)

Jesper Carström (18 år)

 

Anfallare

Jerell Sellars (25 år)

Johan Bengtsson (17 år)

Linus Hallenius (32 år) (Vicekapten)

Pontus Engblom (29 år) (Kapten)

 

Vi kommer att få in en stjärnspelare i sommarfönstret i form av en spelare från Ghana inte mindre än Asamoah Gyan. Vi kommer få Asamoah Gyan gratis. Asamoah Gyan är just nu 35 år och är en anfallare för er som inte vet det.


Micke gillade
SvaraCitera
Headcoach888
(@headcoach888)
Ungdom
Blev medlem: 7 månader sedan
Inlägg: 1
 

Vi håller starkt på att du fixar uppgång! 2 Giffare in real life!

 


SvaraCitera